reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

DSCF0351.jpgDSCF0342.jpgTu masz aktualniejsze zdjęcie

reklama
karollcia takie własnoręcznie zrobione prezenty przez dzieci cieszą najbardziej nie?Takie słodkie są.
kłaczku ja też powiedzialam kierowcy że zaraz mu zażygam cały aftobus bo jestem w ciąży a on do mnie że te baby teraz (12 lat temu)to fanaberie w ciąży mają i on sie nie zatrzyma i już. A jak żygnęłam to jego słowa,,Qrwa i coś ty mi babo narobiła?,, a ja taka młodziutka , taka wystraszona byłam i jeszcze go przepraszałam:-DPod tą kamiennicą to rzeczywiście musiało niezle wyglądać :-Dpewnie pomyśleli ,, pijoczka jakaś,,:-D
gosiaLew śliczne maleństwo, zdrówka życze dla was.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziękuje dziewczyny. Ale boję się pisać cokolwiek...
GosiaLew śliczny mały mężczyzna widać ,że to już taki dzidziuś komunikujący się...moja nikola jak na razie 90% czasu przesypia. Nie mogę się doczekać jej pierwszego mama...pamiętam tą radość jak mój synuś zaczął gadać...a teraz urwis ma czasem takie powiedzonka ,że głowa mała ;-)

anulka, karollcia ale macie słodkie te dzieciaki, że Wam takie prezenty robią

GosiaLew cudne maleństwo, zazdroszczę :-)

Marcepanek zostań z nami. Zapomnij o kłótniach i rozpocznij z nami nowy rozdział :-)

onaxxx kochana, ja uważam, że jesteś super dziewczyną i sama chętnie bym się z Tobą spotkała. Szkoda, że masz znajomych z takim "poczuciem humoru". Być może chcą dobrze, a wychodzi jak zawsze. I nie przekreślaj wszystkiego. Zobacz, ja poznałam przez internet faceta z drugiego końca świata - wszystko jest możliwe i nie znasz dnia ani godziny. Uściski.

Spokojnie, Marcepanku. Porozgladaj sie, looknij wstecz w watek, moze w Poznajmy sie (polapiesz who is who), ale zagladajac w poprzednie strony tego watku zorientujesz sie ze tu nie ma jazd. No, chyba ze licytujemy sie na co efektowniejsze "rzygi" jak przed chwila. Natomiast mamy tu oparcie miedzy soba, a to jest bezcenne.

shehzadi no słodkie , słodkie ale jak sie czasami ubiore i sie pytam ,, i jak wyglądam,, to jest odpowiedz typu,, dobrze ale pójdziesz 5 metrow przede mną ok?,, albo ,,żal.pl,,
Marcepanku klaczek dobrze gada, zaaklimatyzuj sie, nikt ci tutaj krzywdy napewno nie zrobi.
shehzadi poważnie poznaliście sie przez internet? takie romantyczne to musiało być co:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dziewczyny dajcie spokój z tym rzyganiem:-D w ciąży nie jestem a chyba zaraz "pawia puszcze" te wasze opowiecsi takie :-p dosadne są ..... dobrze ze ja nie miałam takich rewolucji...a w ciąży to najbardziej chciało mi sie spać...:-D mogłam zasnąć wszedzie i o każdej porze....

reklama
Ja to jeszcze pamiętam w pierwszej ciąży jak śmierdziało mięso , nawet jak sąsiad z bloku obok gotował to ja to wyczułam:-D:-D
ewe111 pośmiać sie nie zaszkodzi nie?:-D:-D:-D, no wiesz ja tam tylko byle jaki aftobus a Kłaczek kamiennice !!!

Do góry