b_iala
Fanka BB :)
Igusiad, nie znam motywu, ale mnie w tej chwili nikt nie pojedzie po aniolkowych mamach. Nikt, kto tego nie przezyl nie ma prawa sie wypowiadac.
B_iala, Ty masz wiedze. Jestes pewna ze kazdy ja ma? To co widzialam na blogu... Ok. To nie miejsce na grzebanie komus w ranie. Napisalam mniej wiecej o co chodzi na blogu, sprobuje jasniej tutaj: NIE KOPIE SIE LEZACEGO!! Mozna bylo przekazac wiedze inaczej, nie haslami typu "To twoja wina." Przepraszam, ze odnosze sie do Twojego, nie adresowanego do mnie wpisu. Moze mam za malo danych zeby oceniac, moze w ogole daleka jestem od osadzania, ale wiem co czuje kobieta ktora stracila ciaze i to nie jest moment na wmawianie jej winy. Nawet, jesli zrobila cos nie tak.
Przykro to zamało by napisac o stracie niewiem jak sie czujesz bo dziecka nigdy nie straciłam ale brata tak ten ból znam .. .. niewiem jakie hasła były na blogu bo widziałam go tylko z rana... moze zle to ujełam nie chodziło mi o wszytskie wpisy które ktos napisał.. a chodziło o dziewczyny z 2011 one nie zrobiły linczu widzłam co napisały i chodziło mi konkretnie o te wpisy ... zle to napisała.. mogałam jakos inaczej..
Niechce tez kopac lezącego i nigdy niechciałam.... ale poprosu przeraza mnie co ta dziewucha wypisuje.. tak jak napisałam chciałabym by odniosła sie do tego co napisała.... ja niewieze w ta ciaze blizniaczą Kiedy wiadomo, że będą bliźniaki? - Dziecko w INTERIA.PL - ciąża i wychowanie dzieci, planowanie ciąży, forum dla rodziców nieznam lekarza który w tak wczesnym etapie ciazy powie komus ze jest to ciaza blizniacza dwujajowa... bo jedno jajo moze wchłonąc drugie.. co jest normalnie ......
nie bylam na staraczkach od (2008 roku) kiedy sie starałam.. wiec niewiem co tam się pisało..
ja tez jestem spokojna i staram się zrozumieć
czy przeczytałas jej wpisy do których linki podałam ... tego niewiem , ale tam wyraznie jest napisane ze ma kłopoty z organizmem własnym do tego konflikt krwi... kobiety które mają konflikt krwi z ojciem dziecka jak i pózniej z dzieckiem niekiedy umierają.. to jest powazna sprawa... ja tez wychodze z pewnych załozeń.. jak chce sie miec zdrowe dziecko to ma się zdrowy swój organizm nie po to lekarze kazą zęby leczyc by nie było stanów zapalnych witaminy łykac i wogole.. po cos to zalecają..... podkreslam ze nie kopie lezecego albo moje zdanie a mam prawo je miec nie dobiega od tego co napisałac... ale moze sie zmienic jak poznam jej sytuacje temu czekam na odpowiedz...
Asia