To mogą być włókniaki.Kaira powiem Ci , że ja się boję już tak ryzykować a nóż się uda..
Liljanna nie byłam jeszcze u mojej gin z wynikami.. A prolaktyna znowu mi skoczyła po tabletce (odkąd nie biorę bromergonu), ale przy ostatniej ciąży była w normie, więc to też nie przyczyna.. Interes katastrofa... w ogóle nie ma ludzi.. A rozwala mnie teściowa gdy przyjdzie i marudzi, że nic nie sprzedała co jest kłamstwem, bo mamy sklepy na przeciwko i widzę ile , kiedy i co sprzedaje.. Jak można tak kłamać choć nawet jej o to nie pytam..
Dziewczyny wyczułam wczoraj coś w piersi... taką małą kuleczkę.. i już strasznie się boję. Dzis jadę na tabletkach uspokajajacych.. codziennie dostaję w dupę nowymi , złymi wiadomościami.. Co powinnam teraz zrobić? co mnie czeka? Czy iść do lekarza rodzinnego? Mama ma mnie umówić do swojego gina z onkologii. A może jutro podjadę do szpitala do mojej gin? Nie mam pojęcia co robić... co to może być? Czy to coś strasznego?
Mam takich kilka.
Zwykle je usuwam co kilka lat ,bo mnie denerwują.;-)
Nic groźnego.
Na mammografię to trochę za wcześnie.Przez mammo wykrywa się głównie guzki takie głębokie podskórne lub śródskórne i miąższowe (chyba tak to się nazywa) na takie powierzchowne to raczej biopsję cienkoigłową się robi,albo od razu usuwa w znieczuleniu miejscowym normalnie w gabinecie u chirurga .Trwa to dosłownie 5 minut i po sprawie.;-):-):-)
Kłaczek różnica polega na tym ,że nie powinnaś siedzieć tylko leżeć.Tu ułożenie ciała jest ważne.Wlasnie sie glebnelam z lapkiem. W sumie nie wiem w czym roznica bo dzis poza tym ze zrobilam jedno pranie (automat oczywiscie) i ugotowalam zupke... O, przepraszam, salatke sobie zrobilam jeszcze... Wiec poza tym juz tylko siedzialam na d... i robilam bransoletki. Fizycznie wyczyn... Dla palcow, w porywach do nadgarstkow. Doslownie nie robilam nic!! Klikalam na necie, od czasu do czasu zrobilam sobie herbatke, Rajmundowi jak wstal zrobilam kawe i wrzucilam parowczaki do mikrofali bo na cieplo sa fajne, a pieklam je wczoraj. Koniec dzialan jakichkolwiek. Pikus - wlazlam w lozko i... tez siedze. W czym roznica?
Największy kąt nachylenia to 45-50 stopni.Wtedy prawidłowo odpoczywasz ,bo nie obciążasz brzuszka .
Przy takich pobolewaniach dobrze jest odpocząć w pozycji leżącej z książką w ręku ,a nie z robótkami.
Wróciłam do domu o 19.
Umowy o pracę nie podpisałam,zobowiązania lojalnościowego wg prezesa i fundacji też nie
Czekam na dalsze propozycje ,a niech pogłówkują jak mnie zatrzymać
U Klaudii na zebraniu wszystko git ,więc jest dobrze.
W powrotnej drodze odwiedziłam jeszcze mamę .W domku szybka kolacja i wyjazd jeszcze na cmentarz.
Pojechaliśmy rowerach w ramach wycieczki
Teraz zjedliśmy drugą kolację (ryżyk na mleczku) i oni tv oglądaja ,a ja do Was zaglądam.