silentenigma ciesze sie bardzo ze z maleństwem wszystko ok fotka świetna prześliczna kruszynka
kłaczek rozumiem że z włożeniem do piekarnika indomonstrum nie było problemu
Lady MK no to trzymam &&
zioła szuka kogoś do pary na tą fasolkową turę, zresztą jak sie zmieni tendencja z par na kwartety to bydzie jeszcze lepij
zioła udanej imprezki
, my z M mamy kupione bileciki na Dźem w piątek to bydzie fajny dzionek, no i trzymam && za weekendowe fasolowe sex akrobacje bez trzymanki
karollcia33 mój M zrobił cos podobnego z moim chrzesniakiem a jego siostrzeńcem 3 letnim, tylko zamiast fontanny była kałuża, mały postanowił sobie umyc rece bo wg niego miał brudne z piasku hmm woda to woda, zamieszał w kałuży zrobiło sie błotko - rączki se wytarł o bluzkę - po czym sie poryczał że jest brudny i mama będzie zła, na to mój M ze swoją koszulka zrobił to samo co mały, a to ich tak rozochociło ze jak wrócili do domu błoto i piach mieli wszedzie - szwagierka jak to zobaczyła była w pierwszej chwili purpurowa ze złości a potem smiała sie jak my wszyscy - chłopoki wyglądały jak potwory z bagien
jak sie myli wyszłysmy se zakurzyć podchodzi do mnie kobita "ten pani mąż to jest jakis wariot ale sie usmiałam"
Potem okazało sie że wszystkie okna były obsadzone "widzami" i długo po tym jeszcze ludzie gadali jak to mój M nie umie upilnowac dzieciaka itp Eh te pamietne czasy ubabrane dziecko = szczęśliwe dziecko, teraz jest zupełnie inaczej
mnie dzis czeka troszku zalatany dzień, jade odwieźć wózek inwalidzki (na którym mój M śmigał w zeszłym roku), pierdołki dzieciaczkowe do szwagierki - które miałam na przechowaniu po jej starszym synku jak jeszcze siedzieli w szkocji, książki, pieluszki tetrowe, koń na biegunach itp
potem do paszportowego i do ikea z bonami
do objadu zejdzie jak nic - na szczęście jest jeszcze kapuśniak z wczoraj
ps ptoszki mi piskają, albo ich wczesniej nie słyszałam bo kojarzyłam dźwięki z odgłosami "ogrodowymi" i mi sie zlewały w całośc z ćwirkaniem innych ptaków z kosiarkami itp, albo faktycznie dopiero co sie wczoraj wykluły