Ewelinko ja tam poczekam z tym ,,wróżeniem,, aż zjola zaskoczy , no bo jak zaskoczy to....drogie Panie ja chyba robote zmienie
. ,, Wrożka Anulka do usług,,nie no po prostu nawet przy moim podstrzeleniu to to wymiata.
Ja też mam Kacpra takie ułóżone to dziecko nie wiem po kim?wypada że po tatusiu.Mnie sie pytali o drugie dziecko chyba jak młody skończył 3 latka , tez mnie to w.......o no bo każdemu miałam tłumaczyć że nie możemy zaskoczyć.
kłaczku ja też gadam i nie wiedzieć czemu zawsze podobno o tym że samolotem lece i mówie że pilota przecież nie ma, nie wierzyłam dopóki moj mnie nie nagrał. Wstydu sie najadłam bo taki hojrak ze mnie że mówiłam że przecież ja umie pilotować
a oni mnie nie chcą do kabiny wpuścić.I to samo podobno sie powtarza co jakiś czas .Póki co samolotem leciałam raz , i że tak powiem nasrane w gaciach miałam:-)

kłaczku ja też gadam i nie wiedzieć czemu zawsze podobno o tym że samolotem lece i mówie że pilota przecież nie ma, nie wierzyłam dopóki moj mnie nie nagrał. Wstydu sie najadłam bo taki hojrak ze mnie że mówiłam że przecież ja umie pilotować

Ostatnio edytowane przez moderatora: