reklama
O widze że Klaczek ubranka kupuje ale fajnie!!!Teraz jest tyle tego a U ciebie to chyba tanie są co?Kol. zawsze mówi że jak sie trafi to taniutko można sie ubrać od stóp do głow. Wyobrazcie sobie taką sytuacje , dziś mi to znajoma opowiadała-----wyjeżdża babka z drogi podporządkowanej na główną , skręca w lewo , dosyć szybko i co? i otwierają sie drzwi ze strony pasażera i dziecko razem z fotelikiem lądują na ulicy .wytłumaczenie - drzwi nie były do końca zamknięte no i fotelik nie był przypięty bo nawet jakby sie drzwi otworzyły no to fotelik by chyba nie wypadł co?Bezmózgowce na tym świecie żyją. Podobno nie chciała pogotowia wzywać bo pewnie się bała konsekwencji swojej głupoty że tak powiem .A dziecko podobno ni etakie poobijane ale zawsze lepiej sprawdzić nie?Dodam że ta sytuacja miała miejsce wczoraj .
Normalnie szok . Może i wszechświat ma granice, ale głupota ludzka chyba raczej nie.
bylam dzis prywatnie u innego lekarza na USG i zbadal mnie i nie ma zadnych zarzutow co do rozwoju dziecka.stwierdzil ze lekarz nie powinien mierzyc tych komr tylko jakis wymiar tyl... cos tam i jesli on przekroczy wartosc 10 to wtedy jest cos nie tak,a u mnie wynosi 5,6. ogolnie jestem zadowolona z wizyty
Super, że wszystko okazuje się być ok. A zdjęcie bardzo fajne. Pozdrowienia dla Ciebie i dla dzidzi.
As 79 piękne pożegnanie. Żeby o każdym z nas można było tyle dobrego po śmierci powiedzieć co o Twoim tacie!
dzieki Kasiu juz lepiej troszku , gorączka spadła gardło dalej boli ale damy rade! Mój K. mnie zaprasza na balety do łóżeczka to może sie wykuruje do końca co niechoć przyznam sie wam że ja jakieś spadki libido mam chyba:-(no bo mnie sie nie chce:-(Ja właśnie przed chwilką płaciłam oc z konta i jak sobie pomyśle że to tyle kasy to sie odechciewa. O paliwie już nie wspomne, a o fajkach!!!???Matko !!!A rzucić nie umie? nie chce?Cholera mnie bierze jak to w skali rocznej wychodzi . Wakacje w tropikach jak nic.shehzadi a ty jak ? lepiej już cosik?
Ostatnio edytowane przez moderatora:
As piękne pożegnanie....
silentenigma cieszę się że wsio ok a Maleństwo cudne!!!
kasia mrówka no z tą kasą to się wykończyć można... ja też mojemu mówię, że jak tak dalej pójdzie to nie będzie za żarcia kupić. I jak tu odkładać na jakiś wózek itp. A już nie mówię, że się ubrać w co nie mam wszystkie bluzki, nawet takie tunikowe wyglądają jakby sie pospierały, aż mi się nie chce wierzyć że ja tak urosłam już a co dalej....
zjola oj popij babo za nas bo niedługo to i ty nie będziesz mogła pić a piwko albo winko różowe półsłodkie to bym se strzeliła....
silentenigma cieszę się że wsio ok a Maleństwo cudne!!!
kasia mrówka no z tą kasą to się wykończyć można... ja też mojemu mówię, że jak tak dalej pójdzie to nie będzie za żarcia kupić. I jak tu odkładać na jakiś wózek itp. A już nie mówię, że się ubrać w co nie mam wszystkie bluzki, nawet takie tunikowe wyglądają jakby sie pospierały, aż mi się nie chce wierzyć że ja tak urosłam już a co dalej....
zjola oj popij babo za nas bo niedługo to i ty nie będziesz mogła pić a piwko albo winko różowe półsłodkie to bym se strzeliła....
Kłaczku no jakby pomyśleć to to jest problem zmuszać sie ? nie to nie dla mnie!O co kaman z tym popędem u mnie?Seksuolog się kłania chybamie tez cycki bolały a mam co dzwigać 75g!!! masakra jakaś. Chętnie sie podziele.Wiecie jak to wygląda przy mojej budowie- idą sobie cycki potem cycki a potem Ania się wyłania.Jak to mówi mój syn- żal.pl
A cos Ty! Duzy cycek to skarb, choc niektorzy mowia ze jak sie w garsci nie mieci to juz marnotrawstwo. Ja mam 85DD - tez jest czym w chlopa rzucic. Wczoraj mi Rajmund wieczorem oznajmil, ze trzeba by jaka obstawe poslac... Zgrzalam glupa... No to sie zaczal przymilac i widze ze chlopina nie kuma o co kaman, bo zwykle to ja mam chec a on czasem zmachany i nie w sosie. Normalne - on zapier...a, a ja sie w domu obijam to ja wieczorami zmeczona nie bywam, a on owszem. I tak sie nie domyslalam ambitnie, udaje ze IQ w okolicach temperatury pokojowej i patrze co dalej - w sumie niezla zabawa. W efekcie nie musialam sie zmuszac.
Tekst mojego chlopa na widok zdjecia kijanek... "Zobacz, murzynskie plemniki pod mikroskopem!"
Tekst mojego chlopa na widok zdjecia kijanek... "Zobacz, murzynskie plemniki pod mikroskopem!"
kłaczek, no to zrobiłaś z indora dawcę organów... :-);-)
Emy, o rety, to tylko jeden dzień różnicy! Niesamowite... :-)
A co do mnie, to jakoś tak po prostu zleciało...nawet nie wiem kiedy... Cały czas coś się dzieje, chociaż w wiadomym temacie niestety bez zmian... :-( Byliśmy ze znajomymi w górach na przedłużonym "długim weekendzie", więc udało mi się trochę odsapnąć od pracy, ale niestety urlop się skończył i po powrocie trzeba było nadrobić zaległości... A wczoraj się dowiedziałam, że jedna z koleżanek, która była z nami na wyjeździe, jest w ciąży. Lekarz właśnie wczoraj jej potwierdził, że to sam początek... Bardzo się cieszę razem z nią i trzymam mocno &&&, zwłaszcza że to już ich trzecie podejście i naprawdę zasługują na to, aby im się wreszcie udało... No i teraz musimy z moim M. ich "dogonić", żeby nasze dzieciaczki były w tym samym wieku i razem się bawiły podczas naszych wspólnych spotkań i wyjazdów... :-) Liczę na to, że przy odrobinie szczęścia uda nam się szybko wypełnić tą misję...
igusiad
Fanka BB :)
bylam dzis prywatnie u innego lekarza na USG i zbadal mnie i nie ma zadnych zarzutow co do rozwoju dziecka.stwierdzil ze lekarz nie powinien mierzyc tych komr tylko jakis wymiar tyl... cos tam i jesli on przekroczy wartosc 10 to wtedy jest cos nie tak,a u mnie wynosi 5,6. ogolnie jestem zadowolona z wizyty
super,że jest ok, ja też jestem z malborka i chyba nawet wiem u jakiego lekarza byłaś
odebrałam dzisiaj wynik histopatologiczny, ale oczywiście nic tam nowego, oczywiście jest po łacinie, ale sobie go przetłumaczyłam
reklama
no to moje cyce to marnotrawstwoAle mój mówi że to dobro narodoweMurzyńskie plemniki , dobre, dobre. Ja znam tylko jednego Rajmunda i to jest taki aparat ze wystarczy jak sie odezwie to już jest śmiech. igusiad ja tam z tego badania nie dowiedziałam sie niczego zresztą jak chyba każda.ladyMK przyjemnej gonitwy i dotarcia do celu.