reklama
IZW, ale masz fajnie.... U nas w rodzinnym domu, z roku na rok, w zawieszonej na nramce skrzynce na listy, gniazdowaly sikorki. Glupie troche bo jak slonce w blache przystawilo to tam musialo byc za cieplo, ale byl cyrk - furtke wylaczalismy z uzytku i chodzilismy brama, na furtce wisiala kartka z informacja ze wejscie obok i zeby listonosz dzwonil, a juz Boze bron niczego do skrzynki nie pchal bo jak grubsze to ptaszkom zaszkodzi a jak cienkie to lajzy podra.Mamuska galezie wtykala w oczka siatki, zeby ocienic skrzynke.
Indyk upiekl sie i zostal skonsumowany - 2 dni jedlismy cycki, drugie 2 dni nogi, reszte wsadzilam w zapiekanke, ktora skonczylismy dzis. Ekonomiczna ptaszyna.
Indyk upiekl sie i zostal skonsumowany - 2 dni jedlismy cycki, drugie 2 dni nogi, reszte wsadzilam w zapiekanke, ktora skonczylismy dzis. Ekonomiczna ptaszyna.
Ostatnia edycja:
Jeju a te znowu ,,gotują,, i nie jedz tu człowieku kolacji jak klawiatura zaśliniona już jest . Taki żarcik oczywiście , no ja tam z mizerią , i żeberkami to się po prostu czuje taka malutka , maciupeńka ;-)przy Was.A i jeszcze zupka była?Kurcze za czym ja stałam jak Wam dawali te talenty co? za rozumem? no chyba nie!
Anulka, nie szlochaj. To juz bylo i sie zjadlo. A zupke ugotowac chyba kazdy potrafi wciepujac do gara co sie nawinie, byle bylo roslinne i najlepiej jednak obrane.
Oooo, bedzie balanga! Zjola, Ty sie nie daj bo gonisz! Normalnie czekam na Ciebie!
Oooo, bedzie balanga! Zjola, Ty sie nie daj bo gonisz! Normalnie czekam na Ciebie!
Kłaczku ja zawsze znam umiar bo już dwa razy w życiu przeholowałam i wystarczy a poza tym w piątek nie ma szans żeby fasolka miała kontakt zaczepny ze mną. Nawet jak by co będzie w błogiej podróży nie światłowodem a jajowodem Jak mamuśka się zalkoholizuje, to jej nie zaszkodzi. A ty kochana trzymaj kciuki żeby co było z tego balangowania w dni płodne. Może dziecię rozrywkowe jest i się w końcu ujawni w jakiś wesołych warunkach
Anulka ja tak pieprzę o tym gotowaniu a tymczasem wszystko odłogiem leży a ja tu szkrobię z wami! Koniec świata!
silentenigma
Zaangażowana w BB
bylam dzis prywatnie u innego lekarza na USG i zbadal mnie i nie ma zadnych zarzutow co do rozwoju dziecka.stwierdzil ze lekarz nie powinien mierzyc tych komr tylko jakis wymiar tyl... cos tam i jesli on przekroczy wartosc 10 to wtedy jest cos nie tak,a u mnie wynosi 5,6. ogolnie jestem zadowolona z wizyty
reklama
silentenigma
Zaangażowana w BB