reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

kasia 8481-mój rekin to bojownik o imieniu Roszpuncia.Tak ja nazwał synek.
Ja tak naprawde to nie mam pojecia o rybach.synek chcial to narazie ma taką.
klaczku a co tam za roślinka to tez nie mam zielonego pojecia.
tymek to by chcial wiecej rybek ale z racji tego ze by czesto wyjezdamy to co bym z tym zrobila?wiec narazie ma tak a jedna rybke to zawsze przewioze albo gdize ja dam na przechowanie.
no zobaczymy
Na wiesciach wsadzilam fotke mojego brzucha:)

reklama
Kłaczku nie wiem jaką masz książkę ale ja na kursie Silvy uczyłam się wprowadzać w stan alfa i na tym poziomie każdy budował sobie swoje laboratorium i tam naprawiał zepsute części ciała na różne sposoby. Można tak koncertowo wspomóc też rośnięcie onego jajka. Łatwiej jest gdy się leczy kogoś lub hoduje jajko czyjeś, bo ma się wtedy więcej wiary w powodzenie przedsięwzięcia. Może jednak przy okazji wesprę też odrobinę siebie :) No i biorę się za robotę, tylko żeby to wszystko ode mnie zależało cholewcia!

Kasiu dziękuję za twoje kciuki kochana. Bardzo się przydadzą :)

Kobietko dobrze, że znowu jesteś :)

podaję Kłaczku z uwagi na to ,że czasem nie dam rady nadrobić i być na bieżąco ,a może jakaś zbłąkana Aniołkowa mamusia będzie wolała rozmowę przez gg i tak bywa albo zwyczajnie z Wami mogę popisać przez komunikator :-) nigdzie nie zmykam robię sobie wakacje i mam nadzieję się z Wami tutaj spotykać także nie obawiaj się nie zniknę:-)
Zjola - dzięki kochana a co tam u Was słychać dziewczynki ?

No u mnie Kobietko po staremu. Jak widać w kółko od początku. Mam nadzieję, że jeszcze kiedyś koniec zobaczę tych wszystkich kombinacji i starań, czego i Tobie życzę :)

Kłaczku może Ci się uda samej przebrnąć przez to ale powiem Ci, że na kursie łatwiej wskoczyć w technikę. Ale próbuj, może akurat. Jak widzisz efekty, to najważniejsze :)

kasia 8481 mnie na razie nie straszyli. Niby ten dowód ubezpieczenia ma być tylko dla celów statystycznych, ale kto ich tam wie. Idziesz do tego szpitala z wielką tragedią, starasz się trzymać fason a oni ci kopa zapodają. Co za świat!

kłaczku będziemy pod Londynem, okolice Heathrow. W związku z tym następna ewentualna ciąża w UK. Słyszałam różne opinie jak to tam u Was jest, ale najczęściej powtarza się, że jak jest wszystko ok, to jest super, a jak coś nie tak, to kiepsko. Ale tak na prawdę, to samo można powiedzieć i o Polsce.

A skad ja Ci, Zjola, kurs wezme? Probuje sie bawic tym co mam w zasiegu reki i zobaczymy co dam rade.
Shehzadi, dokladnie - jak jest ok, to jest ok, ale jak sa schody to mozna zostac w d... Kolegi dziewczyna w 6 miesiacu zaczela rodzic. Pojechali na emergency, kazali im siasc i czekac. Czekali, a ona rodzila. Urodzila martwe dziecko. Ja nie narzekam - w Polsce tez czekalam na scan prawie dobe, z tym ze dali podtrzymanie a tu odeslali do domu. Zrobili co mogli zrobic, starali sie, byli mili i troskliwi. Nikt nie zrobilby wiecej bo nic sie zrobic nie dalo, ale w odroznieniu od lekarzy w Polsce, traktowali czlowieka jak czlowieka i za to jestem wdzieczna.

Kłaczku już się nie denerwuj. Wiesz jest taki telefon do przyjaciela: 333 222 111 - odliczasz a oprócz tego palce obu dłoni łączysz w taki sposób, że kciuk styka się opuszkami z palcem wskazującym i środkowym. Tak się wprowadzasz w relaksujący stan alfa. Żeby go pogłębić należy odliczyć jeszcze od 10-u do 1-go. Żeby z niego wyjść odliczasz od 1-go do 5-u powtarzając, że jesteś rozluźniona spokojna itp. Udanych ćwiczeń :)

reklama
Kłaczku, cóż za piękny paseczek u Ciebie widnieje, GRATULACJE!
Karollciu33 ja cały czas Ciebie gonię, praktycznie w tym samym momencie nasze dziewczynki stały się Aniołkami i w podobnym czasie będziemy witać na świecie kolejne maleństwa:)
A ja weekend spędziłam u rodziny męża i traktowana byłam jak Królowa ;p spełniali wszystkie moje zachcianki :):):)

Do góry