reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

dziekuje kochane:) dziwi mnie tylko moja waga w grudniu wazylam 65kg pozniej spadalam w tamtym miesiacu nadrobilam znowu na 65 a teraz 66,5kg wydaje mi sie ze malo tylko brzuch rosnie a to sie pochwale mieszkankiem Gracjanka:)Zobacz załącznik 349925

Lilijanko nawet nie wiadomo kiedy a Malenka twoja ma juz 8 miesiecy:)

Pozdrawiam was wszystkie:*

reklama
anulka fajny "domek"

as tak mi przykro...musisz teraz spedzac z tata jak najwiecej czasu, wykorzystac ten czas jak tylko sie da i pokazac mu jak bardzo jest kochany i wazny....musisz znalezc w sobie duzo sily.....&&&& za was

Hej Dziewczyny! Ja po ratunek!!!! Krwawię z pochwy!!! Nie dużo i jest to taka żywo czerwona krew, ale jest!!! Nic mnie nie boli raczej, trochę taki odczuwam dyskomfort w dole brzucha. Zaczęło się przed chwilą, jak poszłam do WC. Mam ostatnio bardzo stresujący czas, a dziś ostro pokłóciłam się z mężem. Mam nadzieję, że to tylko stres, ale jestem wystraszona i i jest juz dość późno i nie wiem za bardzo co robić. Czy lecieć do szpitala czy jescze odczekać? Boże, nie podołam, jeśli coś się wydarzy!!!!

Zapier... do szpitala! Taksowka, auto z kierowca, byle nie autobus - jak najmniej w pionie. Nawet jesli to nic powaznego, to strzezonego... GO!!

A na powoli... NIe czekaj, masz prawo do paniki - jestes juz po stracie, wiec traktujemy ciaze jak potencjalnie zagrozona. zasuwaj do szpitala i nie daj sie splawic. Badania i pewnie podtrzymanie. Musi sie udac, nie ma dyskusji - sprobuj sie uspokoic i nastawic na walke, na dzialanie, ale nie panikuj.

Ostatnia edycja:
leciec do szptala i to szybko!!!!!!!!
i o ile to mozliwe....spokoj, dodatkowy stres nie potrzebny

matko jakis dzisiaj pomor na ciezarne, dopiero wrocilam od kolezanki ze szpitala, krew w moczu, ma kamien na nerce i mysle ze to stad, oczywiscie lekarka (ta do ktorej i ja chodzilam) nie zjawila sie jeszcze, ale mam nadzieje ze przyjdzie- to znajoma mojej kolezanki....dostala kroplowki, magnez i cos rozkurczowego....ale jak twierdza polozne z duzym doswiadczeniem na skurcze najlepszy jest alkohol, oczywiscie nie w jaks masakrycznych dawkach

a co do facetow to ..........(niecenzuralne slowo tu mialo byc)

Ostatnia edycja:
Linea szybko jedz do szpitala!!! Ostroznosci nigdy za wiele jezeli to nic powaznego w co bardzo wierze to chociaz sparawdza co jest powodem tego krwawienia. Kochana trzymam kciuki za ciebie i malenstwo.

13x13 twoja Alicja urodzila sie w tym samym dniu co ja tylko ... 30 lat pozniej :-)

Lina lec do szpitala albo dzwon po karetke! Nawet sie nie zastanawiaj!

Dobrze, ze to juz piatek ... mam taki zapiernicz w pracy, juz nic mi sie nie chce. Moze to i lepiej, bo nie mam czasu na myslenie.

Właśnie wróciłam od taty ze szpitala.:-:)-:)-(
Oj słabiutki jest ,słabiutki.
Jeszcze 3 tygodnie temu własnym samochodem jeździł,a dziś już sam z łózka nie umiał wstać...:-:)-:)-:)-(

reklama
Lina82 mam nadzieje że pojechałaś do tego szpitala i nie dasz sie spławić, wierze że wszystko bedzie ok

AS 76 nawet nie wiem co ci mam napisać, tak jak dziewczyny napisały najwazniejsze by Twój tata miał was teraz przy sobie i czuł wasze wsparcie i miłość i tak jak dziewczyny napisały pewnie jest wiel rzeczy które chciałby od was usłyszeć. To teraz bardzo trudny czas dla ciebie i twojej rodziny. Eh przed świętami tyle radosnych nowin teraz same smutne.

Lilijanna będzie dobrze, ważne że twoje podejście jest bojowe :D pewnie będziecie musiały sie bidulki nalatać, ale warto.

Anulka198424 prześliczny brzusio

kłaczek takiego przysmaku nie znam ale skorzystam z przepisu, pewnie smakuje podobnie jak nasze prażone :D najlepsiejsze robione nad ogniskiem w kociołku żeliwnym, ziemniaki w plasterki, przyprawy, cebulka, kiełbaska, boczek, na górę kładziemy jeszcze kilka lisci kapusty :D oj ale mi smaka zrobiłaś, a z tym chlebkiem własnej roboty to mnie zaskoczyłaś pewnie przepyszny :D Ps jaka mąka do tego cuda ziemniaczanego?

karolcia81 gratuluję regularnej @ :D my z M tez planujemy majówke tylko jeszcze sami nie wiemy gdzie bo plany zmieniamy srednio co dwa dni.

Moja niby @ powoli sie rozkręca, obadamy jak bedzie dalej. Troche Pan "nowy" groszek walczy z podpaska i mnie do szału doprowadza, no ale cuż trza wytrzymać, mam nadzieje ze to ostatni jaki mi wyskoczył i nigdy już nie bedą do mnie zaglądać te dranie z bonduelle.

dobranoc kobitki oby jutrzejszy dzień był lepszy od dzisiejszego

Ostatnia edycja:
Do góry