reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Anulka198424 śliczny :D

oj dziewczyny nie dość że ściepki ze "stołu" okazały sie rarytasem hehe to jeszcze sie okazało że z szlachtą gadam, ja swojej genaologii nie znam, ale pewnie z chłopstwa pochodzę grzebanie w ziemi, sianie, rozsadzanie gołymi łapami chyba mam we krwi ino te migreny i wiecznie zimne dłonie mi nie paszą do tego schematu :D pewnie w dalekiej przeszłości ktoś z moich dalekich przodków zrobił skok w bok hehe - tu ofkorz żarcik, nie ale az wstyd nie znam swojego drzewa geanologicznego jedyne co "najdalej" siega w mojej wiedzy to nazwiska panieńskie moich babć :D.

aa zaś mnie zaczął boleć brzuch i se mysle "kobito ty jakas porąbana jesteś se sama bóle wymyślasz" leże se na tym balkonie i sie sama z siebie smieję a tu w kibelku niespodzianka - jeszcze nie wiem na 100% czy to @ bo jakies to dziwaczne (zresztą jak wszystko ostatnio) ale na mój CHŁOPSKI rozum wygląda mi na poczatek @ :D

ps jak będziesz kłaczku kiedyś miała dostęp do polskiego chleba wrzuc sobie na patelnie taka obsmarowana masłem kromaczę :D zajebiaszcza jest smakuje podobnie jak taka z ogniska :D chłopskie smaki hehe

co do książek literatura lekka łatwa i przyjemna, na wszelkiego rodzaju smutki polecam Leszka Talko - pierwsza z serii "dziecko dla początkujących" powaliła mnie z nóg, druga "dziecko dla średniozaawansowanych" - trudno było ja czytac bo płakałam ze smiechu ale dałam radę , choc nie było mi dane jeszcze tego wszystkiego co opisuje autor doswiadczyć z reką na sercu polecam ja jako odskocznię choc tematyka dla nas tu - wiadomo nasze doły ... Jest jeszcze tytuł dziecko dla odważnych jest to zbiór wszystkich ksiązek w jednej - wychodzi duzo taniej. Te kobitki które maja juz własne dzieci jeszcze bardziej chwalą jego prace zreszta mój M jak i wielu facetów tez siega po jego książki. Właśnie musze zrobic dochodzenie gdzie moja książka jest, kupiłam ja poslubie i tak krąży po rodzinie już prawie rok że sama juz nie wiem u kogo na półce gości (mam tą wszytkie tomy w jednym) i powiem szczerze że bardzo chetnie przeczytałabym ja poraz kolejny. :D poszukiwania czas zaczać Pitulek czeka :D

i wogóle jego felietony tez sa super jak ktoś lubi patrzec na świat z przymrużeniem oka: http://www.edziecko.pl/rodzice/0,79358.html

Ostatnia edycja:
IZW, ja mam wylacznie polski chleb - sama pieke. Ciemny, mieszany, z dodatkami siemienia lnianego, platkow owsianych, czasem kminku, a jak sie trafi to slonecznika tez. Chleb z patelni nie, ale z ogniska, taki pachnacy dymem... Mmmm.... Chlopskie smaki? A prazuche znasz? Ziemniaki sie gotuje, odlewa czesc wody, ubija reszte z maka na gesta mase, potem ostygnieta kroi na plastry i smazy na tluszczyku ze skwareczkami. Pycha!

Lilijanko - witaj....co u Was?

just, she, agata (13x13), ewelinko, aniołki, anetha81, annas81, słodziutka, ola81, ola15, aisim, ilonka26, jankesowa, kaśka0201, katkaa, kobietka, queenie, karola322, V_jolka, agamati1, agniesia82 - ściskam Was mocno.....kochane moje....szykujcie się na wielkie kibicowanie....za miesiąc zaczynam!

Karollcia - tak tak czerwiec bliziutko :)

A co u nas? Już dobrze, ale wylądowaliśmy w szpitalu z zapaleniem oskrzeli i dusznościami, także czeka mnie bieganie z Adą po alergologach i wiem, że nie mogę tego zaniedbać, bo pewnie leczyć będziemy się dłużej, choć jeszcze 2 dni temu myślałam, że będzie to inaczej wyglądało.

ZJOLA!!! KŁACZEK!!! - ekhm laseczki.

Witam jestem ,ale już uciekam :-:)-(
Wróciłam z pracy ,a w międzyczasie rozmawiałam z mamą przez tel.
Lekarka prowadząca tatę w szpitalu powiedziała ,żeby się szykować powoli do taty odejścia.
Zostało mu kilka tygodni życia...:-:)-:)-(
Jadę do szpitala.
Będę wieczorkiem.

As... Nie wiem co powiedziec... Moze tylko, ze mozesz sie pozegnac, masz czas zeby powiedziec tacie wszystko co chcialabys mu powiedziec - to tez wazne.

Lilijanka - dacie radę...wykurujesz małą...raz dwa....buziam!

Anulka - cudo....tak trzmaj!

As - kochana....ciężki czas przed Tobą...ale tak jak napisała Kłaczek....ciesz się jeszcze tatą bo jeszcze jest....możesz mu teraz powiedzieć jaki jest dla Ciebie ważny, jak go kochasz....trzymaj się dzielnie....przytulam Cię mocno!

a u mnie powoli pojawia się @....idealnie w terminie!
Kochane...teraz sobie jadę na dwa tygodnie w górki....taki urlopik majowy...przed właściwym czerwcowym....przed starankami...wyciszenie, odpoczynek, pełen relaks....oby tylko pogoda się jakoś spisała, żebym buzie mogła do słonaczka troszkę wytawić....
buzaki.....do " zobaczenia" za dwa tygodnie!

reklama
just, she, agata (13x13), ewelinko, aniołki, anetha81, annas81, słodziutka, ola81, ola15, aisim, ilonka26, jankesowa, kaśka0201, katkaa, kobietka, queenie, karola322, V_jolka, agamati1, agniesia82 - ściskam Was mocno.....kochane moje....szykujcie się na wielkie kibicowanie....za miesiąc zaczynam!

miłego dnia...
buziaki...

Nie muszę się szykować -jestem gotowa że hoho!!!!!
Ja tu mam takie pokłady optymizmu i wiary że nie może być inaczej jak tylko dobrze!!!!
Jak komuś brakuje to zapraszam po trochę:tak:

I powiem jedno -jestem z siebie dumna kiedy patrzę na Alicję i mówię "zawsze w Ciebie wierzyłam!!!!!".
Jestem dumna z siebie że dałam radę pokonać czarne myśli, pokonać strach...

Udało się nam i Wam też się uda!!!!!!!!!!!!

Do góry