Aga_cina ja stosowałam gumki, chociaż tak jak piszesz nie jest to najlepsze rozwiązanie ale nie obciąża organizmu chemią. Znalazłam stronę internetową, gdzie tanio można kupić prezerwatywy Conamore. Coś 12 szt. za 8 zł, czy coś koło tego. Nie jest to jeszcze takie drogie ale jak Ci to nie pasi, to musisz zastanowić się na innymi metodami lub szklanką wody zamiast
Ja mieszkam w UK, a tu za 12 durexow place 8 funtow!! W takiej klinice leczenia nieplodnosci daja gumki za free, ale rzadko bywam na miescie w tygodniu, a to jest w centrum. Ale tabsy mam za free za to u lekarza ogolnego. Ja pierdziele! Niby dobrze by bylo sie poobserwowac, ale tak sobie kombinuje, ze moze szybko zajde w ciaze jak poprzednio, w 2 cyklu odstawieniu tabletek. A Wam jak lekarze sugerowali?
Klaczek, a nie moze Ci ktos kupic w PL i wyslac?
A ja dzis ide do fryzjera mialo byc dzis mega cieplo, a niebo zachmurzone i zastanawiam sie nad wlaczeniem ogrzewania.
Jakos oswajam sie z tymi 6 miesiacami. Ale mam niegrzeczne mysli, bo zawsze mozna wpasc wczesniej sasasa. We will see ;-)
Witam moje drogie piatkowo i slonecznie :-)
odebralam wyniki bety wynik wyszedl 32,66
taki maly prezencik na swieta jestem w szoku
Czy to znaczy, ze moge gratulowac? Przepraszam, ale nie wiem na czym polega ten test, domyslam sie jedynie ;-)