reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Przepraszam znowu Was zaniedbałam, niestety nie nadrobię wszystkiego :((
EMY G R A T U L U J Ę!!!!!! Ależ niespodzianka:laugh2:
Dzisiaj przylazła @ ale dałam radę, doszłam do wniosku, że maluszek sam zdecyduje kiedy zamieszka pod moim serduchem...
Teraz jesteśmy na etapie wybierania pomniczka dla Amelki...ojjj trudny i bolesny temat...ale dam radę.. jakoś... chyba:baffled: Miałam kilka lepszych dni, ale czuję, że idzie dół...zaczynają mnie atakować lęki, strachy, złe babeluki :(((

reklama
Magnusik, BACZNOSC! I nie schizowac mi tu. Wtedy zaczelas a teraz nie zaczniesz, JASNE?? Wiec uszy do gory, cycki do przodu (brzucha pewnie jeszcze nie ma a cos do przodu musi byc) i z piesnia na ustach odwalasz jutro usg, na ktorym bedziesz ogladac malucha fajtajacego odnozami. Przy odrobinie szczescia dowiesz sie co ma miedzy tymi dolnymi. USMIECH!!:tak:

witaj klaczek, gdzies ty sie dzisiaj podziewala?
a co do cycow, ale mi wywalilo! Ostatnio mialam takie w 5m-cu ciazy, a to dopiero poczatek....

wlasnie sie dzisiaj dowiedzialam, ze zona brata meza jest w ciazy, wczesnej, @ spozniony 3 dni, na usg jeszcze nic nie widac, lekarz kazal jej przyjsc za kilka dni. Ale jaja szykuja sie dzieciaki na ten sam termin

magnusik &&&&&&&&&&&&&&&&&
co bylo wtedy bylo wtedy, teraz jest inaczej, inna ciaza i inne dziecko. Troche wiary we wlasny organizm!

witajcie co do lekarzy to macie całkowitą racje sa tacy z powołania (za granice wyjechali hehhe) i sa "konowały "

ja w 1 ciąży chodziłam do państwowego (nie było nas stac na prywatnego 7 lat temu :-(
i ten gadał ze wszystko ok ze dzidzia rosnie ze sie rusza itp
konował pieprzo....

a co sie okazało ze dziecko nie zyje od 8 tyg !!!
a byłam juz w 16 :-(

szok

dopiero 6 lat pozniej zaszłam w ciąże i trafiłam na lekarza z powołania (koleżanka poleciła)

i choc jezdziłam prywatnie 120 km w jedna strone i czekałam na wizyte ponad 6 godzin :szok: tyle babeczek chodzi do niego

to szok zawsze w gabinecie siedziałam ok 1godz !!
usg i sprzed najnowszy
facet bardzo dokładny jezeli chodzi o wykonywanie usg

i jemu zawdzieczamy nasza coreczke :-D
gdby nie on to by jej juz na swiecie nie było w 24 tyg :-(

a jednak pomógł nam a moj mąż to nie moze sie go nachwalic

i powiedział mu osobiscie " ze nigdy nie zdoła sie mu odwdzieczyc za to ze uratował nasza ciąże i nasze cudo małe "

jankesowa- no cos ty juz przyleciały?super :)No to babeczki będzie owocnie:)
magnusik-kciuki zaciśniete.&&&&& będzie i jest dobrze.
no wczoraj mnie nie było a tu tyle naskrobane,a jak jestem to cisza w eterze:)
onaxxx- kochana przytulam i powiem ci tak głowa do gory.Jestes wspaniala kobietą.Nie pytaj po co to robisz.zobaczysz słonce i dla ciebie niedługo zaswieci.proszę nie doluj sie.
bibiana- witaj.Przykro mi światełko dla Twojego synka(*)

Kłaczek zdaję sobie sprawę, że ból nigdy nie minie, nawet bym nie chciała żeby minął, bo to by znaczyło, że nie tęsknie....może kiedyś nauczę się z tym żyć...

Nina25 smutne jest to że zamiast rowerka czy autka możemy tylko pomniczek postawić...ale dasz radę, Twój Aniołek doda Ci sił:tak:

Pchełkaja jak byłam z Filipkiem w ciąży to pierwszy lekarz nie chciał mnie w ogóle zbadać, a miałam mocne skurcze i powiedział mi że taka natura i nie każde dziecko ma się narodzić, a poszłam do innego i od razu mi duphaston przepisał i urodziłam zdrowego synusia.

Hey dziewczyny jak tam rozpoczął wam się nowy dzień? Ja to pół nocy nie przespałam, zrobiliśmy mojemu psowi labradorowi spanie za ścianą w takiej dobudówce fajnie tam ma materac nie marznie też, ale tak się przezwyczaił do domu, że do 2 nocy to szczekał i wył z żalu szkoda mi go było jak nie wiem, ale niestety musieliśmy go tam dać, bo nasz pies leni się praktycznie cały rok i to masakrycznie sierść rano to kg mogłam w domu zbierać, a lekarz zalecił żebym unikała zwierząt. Mam nadzieję, że w końcu na uczy się tam spać. A dzisiaj ładna pogoda słoneczko świeci i ciepło ja to już pranie robie, chociaż nie musi się kisić w domu :)

reklama
Witam kochane....

powoli podejmuje decyzje, żeby do Was wrócic...i być....

nawet sobie zrobiłam nowy suwaczek.....

karolcia33 - jak to szybko zleciało....juz kończysz 15 tydzień.....pięknie....

onaxxx - kochana....ne smutaj sie prosze...w końcu wejdziemy na tą piekielną górę życiową...i tam już tylko będzie piękne słońce...i wspaniałe widoki...zobaczysz....!!!

oj moje kochane...ja mam straszne wzloty i upadki....raz się strasznie boje....i najchętniej bym jeszcze o kilka miesiecy przesuneła starankowy termin...a za chwile...znowu chce już natychmiast zobaczyć te upragnione dwie kreseczki....i cieszyć sie i wierzyc z całych sił!

pozdrawiam Was kochane.....
i musze się znowu tu troche wdrożyć ;-)

babiana - kochana...własnie się zorietnowłam, że u Ciebie te daty są inne...że trwają przez chwilę....że są dwie....że....tak mi przykro....
przytulam....

Ostatnia edycja:
Do góry