reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

tak Klaczku to prawda im wiecej bolu przezyjesz, tym bardziej potrafisz cieszyc sie chwila :) i przede wszystkim doceniasz to co masz. ja wieze, ze juz niedlugo znow bede w ciazy i wiem, ze jak urodze, to bede 100 razy szczesliwsza, niz niejedna moja "dzieciata" kolezanka, ktora wciaz narzeka, ze porod to masakra, a dziecko w nocy placze i spac nie daje....

reklama
a-gala - przytulam, a boleć będzie, tylko z czasem po prostu mniej. Ja w termin porodu byłam w pracy a że akurat tamtego dnia miałam dużo klientów to dopiero wieczorem dopadła mnie chęć się wyryczeć. A teraz w marcu, w rocznice , też jakoś zajęłam sobie czas. Tak jak Ty uważam że My , aniołkowe mamusie, bardziej doceniamy to co dał nam los, czyli małe istoty o które dbamy i kochamy.
Ssabrina - a czemu się nie przyznajesz że II kreseczki zobaczyłaś? Widziałam Cię na listopad 2011 , gratuluję :)

anastazja1m nie chcialam zapeszac no i chcialam to jeszcze potwierdzic testem za pare dni,bo to dopiero poczatek 2dni @ sie spoznia a objawy sa takie se hmm :-) no ale tak na powaznie no to faktycznie wczoraj zrobilam test nie z powodu przeczucia tylko dlatego ze mialam wazna wizyte u dentysty i miala mi robic zdjecie zeba :eek: i se pomyslalam ze moze tak do 100% pewnosci zrobie test zebym se pozniej w brode nie plula no i doznalam szoku bo wyszly 2krechy na 2 testach :-) strach jest ogromny dziewczyny dlatego podchodze do tego z lekkim niedowierzaniem jeszcze :tak:

Ostatnia edycja:
Ssabrina - ten rok należy do nas, wierzę w to !!!!!! Zaciskam kciuki żeby 8 mies zleciały szybko, nudnie i bez niespodzianek &&&&&&&&&&&&. Wybierasz się jakoś wcześniej do lekarza? Wiem że tam u Ciebie dopiero w 12 t.c. się idzie , ale może coś już kombinujesz żeby wcześniej zobaczyć fasolkę?

Na razie to chce potwierdzic ciaze poprzez szpitalny test ciazowy a potem bede miala wielka nadzieje przezyc najnudniejsza ciaze i ze nie bede musiala chodzic i starac sie i prosic o pomoc jak ostatnio.Wiec jesli bedzie wszystko ok to bede grzecznie czekac do pierwszego SCAN-u tutaj kolo 12tc :tak: :-) Mam taka nadzieje oby nam wszystkim trafil sie nasz malenki cud dziewczyny ;-) 3mam za was wszystkie mocno kciuki :-) A teraz musze zmykac do sklepu :-) ziemniakow mi braklo :-D a trzeba obiad zaczac szykowac ;-) :-)

Ssabrinaa - no gratki wielkie!!!!! :-) Spokojnych 8 mies. :-)
Dziewczyny bardzo dziękuję za kciuki - jest ok!! Pozdrowienia dla ciotek od małego dzidziusia :-) :-)

Karollcia tak, lekarz powiedział, że jest w porządku. Miałam torbiel, ale nawet ona się praktycznie wchłonęła :tak: więc teoretycznie na następne USG dopiero za 10 tyg. Przezierność 1,8 mm, nosek w porządalu, dzidziuś jest spory - 65 mm - i nieźle dokazuje :-D uwielbiam go. Płci nie podał, a ja nie pytałam - uznałam, że i tak to dla mnie nie ma znaczenia na tym etapie. Ale rączkami i nóżkami machał jak szalony :-)

Ostatnia edycja:
reklama
ewcia- no to się ciesze że wszystko ok.no moja fasolina to własnie 65 mm miała 2 tygodnie temu.Także teraz pewnie jest wieksza.ale moje wszytskie dzieci na początku tak rosną.
A nie powiedział ci płci?
kurcze nie wiem czy wytrzymałabym tyle bez usg.ja mam na kazdej wizycie podgladzik i to jest super widziec tak często malucha:)no ale to zależy od lekarzy.
Najważniejsze że rozwija sie dobrze oby tak dalej:)
no ja ide na 18.20
a na 16,20 mam szczepienie małego oj będzie się działo.

Ostatnia edycja:
Do góry