reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Agnessss no piękniejszy prezent trudno sobie wymarzyć :-)
Życzę wszystkim Paniom wszystkiego naj w naszym dniu!!!! :-) Przede wszystkim powodzenia w staraniach, zdrowych dzidziusiów w brzuszku i po urodzeniu i oczywiście nigdy więcej strat...
Buziaki dla wszystkich :-)
Ja w przyszłym tygodniu śmigam na USG :zawstydzona/y:To będą nerwy, dawno już nie widziałam dzidziusia, mam nadzieję, że kolejne spotkanie będzie tak miłe jak poprzednie...
Karolcia no to Cię wzięło nieźle... ale to już pewnie ostatnie podrygi, w II trymestrze to już raczej łagodniej... ja mam tylko lekkie mdłości, bez szaleństw, czasem zawroty głowy i zgaga :-p

witam wtorkowo zycze wszystkim wszystkiego najlepszego spelnienia mazen i duzo wiary na lepszy czas:-)
wczoraj bylam u gin i powiedzial ze jezeli wynik z badania bedzie jalowy to mamy zielone swiatelko i mozemy zaczac juz od kwietnia bo nie widzi przeciwwskazan macica wrocila do normy cykle prawidlowe prolaktyna idealna reszta badan tez nic nie wykryla wiec tylko ten wynik i sie okaze mam nadzieje ze bedzie ok do piatku bede siedziec jak na szpilkach :-(
zycze dzisiaj duzo usmiechu na twazy i slicznych kwiatkow od lubych:-)
buziolki dla was wszystkich kochaniutkie:-) i trzymam kciuki bardzo mocno za was wszystkie te juz w bogoslawionym stanie i te przed

Karollcia, tylko Cie muli?? A to spoko! Zawsze jeszcze moze sie pojawic "nowy zwierzak w domu" - czai sie na ostatniej prostej. A tak serio, nie - nie byloby lepiej. Poki to taki sobie rzyg z rana to spokojnie, ale nasilone wymioty odwadniaja, wyniszczaja i wyplukuja z organizmu potas. Na dluzsza mete bardzo niezdrowe.
Tez bym ladowala jak w kaczy kuper. To ledwie piecioletnie dziecko. I to jest matka?? Kurcze, zeby jezdzic samochodem trzeba kurs i zdac egzamin, a dziecko wystarczy sobie zrobic. Po mojemu ona potrzebuje leczenia bo jest silnie zaburzona emocjonalnie, ale cierpi na tym maluch.

Kasiu to życzę Ci dobrych wyników i zafasolkowania na wiosnę :-)
Kłaczek straszne to nagranie, masakra :-( jak można być takim wobec dziecka... a najgorsze, że to wcale nie odosobniony przypadek, coraz więcej się słyszy o takich patologiach. Dziecko dostało niezły bagaż na całe życie...
żegnam się Kochane, miłego dnia i mnóstwo kwiatów, czy czego tam sobie życzycie ;-)

I to teoretycznie dobry dom - nie melina pijacka, a dobrze prosperujacy biznes. Wydawalo by sie ze powinno byc super, a brakuje podstaw. Milego dnia &Ewcia.

reklama
klaczek- tak tylko mnie muli.A lepiej jest jak jem wiec caly czas miele cos w buzi.
Wiecie co teraz jak się słyszy to do takiego typu maltretowań własnie dochodzi w tych "dobrych domach"
Rodzice gonia za kasą.Wracają do domu chcą spokoju a tu dziecko coś chce.No jak to?
Chore to jest.Mój tymek ma 5 lat i nie wyobrażam sobie jak bym tak go miała traktować.przecież to dziecko które czuje.

Do góry