reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

oj leżę, leżę. Cięzko tak nawet obiadu nie zrobić, cyz małych zakupów, ale dam radę!!! Muszę przecież. Mój gin telefonicznie zwiększył mi dawkę dupka i luteiny. Mój mąż ciągle powtarza że on wie że tym razem będzie dobrze. Moja wiara jest trochę mniejsza, ale kto ma wierzyć jak nie ja.

ja tak jak kasia napisała też czasem nie odpisuję, bo nie wiem za bardzo co. Straciłam jakiś dawny młodzieńczy polot, jaki miałam przy pisaniu listow z koleżankami czy pisaniu pamiętnika. Ale tak to jest w erze krótkich komunikatów na gg czy przez sms. Książki też dawno żadnej nie czytałam. Ale teraz mam nadzieję nadrobię no i za angielski się wziąć muszę.

reklama
No, to masz czas i na ksiazki i na angielski, a obiadem sie nie przejmuj - masz okazje to sie wybycz za przeszlosc i przyszlosc. A co? Potraktuj to jak wolne od wszystkiego - mozesz sobie poczytac, poogladac zalegle filmy, zrobic maseczke i pazurki jesli uzywasz, mozesz nawet przewrocic sie z boku na bok i to w zasadzie tyle by bylo. A, mozesz tez posurfowac po necie - masz calkiem sporo mozliwosci, wiec korzystaj!:-)

klaczek jestes niesamowita kobieta przy trudnych dniach wystarczy przeczytac pare twoich postow i czlowiekowi sie juz poprawia :-D np.padnij i lez :-D:-D:-D
magnusik naprawde bedzie dobrze uwiez mezowi oni czasami maja tez takie cos w sobie co im podpowiada ze jest ok i musi byc ok moj mial taki jak Wiktorek sie urodzil
buziolki:-)

Tak piszesz bo mnie nie znasz... stac mnie na takie teksty wylacznie wtedy, kiedy u mnie jest jako tako, a wynikaja one z kiepskiej jakosci mowy potocznej jaka sie posluguje. Bywaja momenty,ze jestem chodzacym dolem i wtedy... lepiej mnie omijac bo to zarazliwe jest, psze pani.:tak:

Ostatnia edycja:
anastazja1m slodko by bylo jakbys wpadla :-) upojne noce sa niesamowite:-D

ale człowiek głupi zamiast się cieszyć że taki złoty strzał może być, to się martwię czy będzie w porządku jeśli już, no bo Ja po poronieniu nie zrobiłam jeszcze żadnych badań. No ale co ma być to będzie :)
Magnusik - obiad zostaw mężowi, niech się uczy jeśli jeszcze nie umie:) A Ty masz czas żeby ksiązki czytać i filmy oglądać, Ja jak mnie uziemiono w domu ściągałam sobie seriale , tak się wciągnęłam że do tej pory oglądam a nie powinnam bo mam dużo innych rzeczy do zrobienia:)
kłaczek - pewnie kiedyś pisałaś, ale Ja mam kłopot z pamięcia ;) Ty już jesteś po 1@? Kiedy ma nie przyjść 2@ ?;)

Tak jest, anastazja, ja po pierwszej @, a druga ma nie przyjsc (spodobalo mi sie:-)) 14 badz 16 marca. Trudno mi powiedziec jak sie dokladnie wykoci, ale jakos tak. Jak przyjdzie, zostanie potraktowana pierwszym, powaznym ostrzezeniem przy okazji kolejnego cyklu.

a jak teraz liczysz cykl? Tak jak było przed ? Bo Ja już sama nie wiem jak to obliczać ( zawsze miałam i nadal mam z tym problem ;)) Przed miałam cykle 30-32 dni , a teraz między 1@ a 2@ było 21 dni , więc jeśli dalej mam mieć 21 dni to powinnam 12 dostać ,ale oszaleję jeśli tak mi się skrócił , że tylko 14 dni w miesiącu chodzić bez ocieplacza???

anastazja pierwszy dzień cyklu to pierwszy dzień krwawienia. Ostatni dzień przed kolejnym krwawieniem to ostatni dzień cyklu.

anastazja pierwszy dzień cyklu to pierwszy dzień krwawienia. Ostatni dzień przed kolejnym krwawieniem to ostatni dzień cyklu.
Tego się nauczyłam :) tylko chodzi mi teraz o długość , bo zawsze wiedziałam że np. w okolicach 10 dnia każdego mies. ma przyjść @ , a teraz po zabiegu mi się trochę przestawiło chyba

reklama
Hej dziewczyny pięny dzinek za oknem :)
magnusik - odpoczywaj i jeszcze raz odpoczywaj. Ja też "coś" widziałam ale naszczęście już dawno tego nie było. I nie dzwigaj nawet większego garnka.
kłaczek - wywiało bo słoneczko za oknem wyciąga kobity z domu a to na zakupy a to na spacerek jakiś albo odwiedzić jakąś psiapsiułe

ja narazie wyczekuję kolejnej wizyty. Do piątku jajo zniosę. Jutro rano idę zrobić badanka krew i mocz. Aha by ulżyć mojemu mężowi kupiłam mu kwiatki na dzień kobiet hahaha dla teściowej i mojej mamy a i przy okazji sobie bo mi się spodobał. Bardziej lubie dostawać kwiaty w doniczkach - są praktyczniejsze i dłużej zdobią okna lub stół :)

Do góry