Diewczynki, współczuje pogody, a zwłaszcza na Wyspach. Tam to wogóle ani zimy ani lata tylko mokro, szaro i ponuro. ale już niedługo bedziecie mialy piękną wiosnę a ja 40C upał. wtedy to ja będę wam zazdrościć
Kłaczku, krótka, skąpa ale @. Nie kombinuj za duzo, widocznie nie było czego złuszczac w tym cyklu
Magda, widzisz, mialam rację, ze
As tak miala, czyli głowa do góry, druga opinia lekarza i będzie dobrze. Do poniedzialku. &&&&&&&&&&&&&&&
czarna, przykro mi. pamiętaj tylko, ze złością nic nie załatwisz, a @ potzrebujesz, zeby być zdrowa, bo jak hormony nawalają to caly organizm powoli wysiada. w tym momencie robisz sobie na złość a nie mężowi
Linnea-tylko nie dzwigaj
aga2323, uzależnienie jest wpisane w tą forumową społeczność.
wciąga na maxa i nie ma dnia, zebym się nie zastanawiała co u was słychać
onaxxx- gratuluję @, a propos menopauzy, niedawno czytalam artykuł, chyba na onecie o późnej ciązy itd. pisano też o tym, ze w dzisiejszych czasach coraz więcej kobiet przechodzi menopauzę przed 40rokiem życia, ze względu na tryb zycia i chemię , ktorą się zywimy. ale nie strasze bron Boże, tak tylko mi sie przypomniał, ale jak mówisz ze ty dopiero rozkwitasz to nie ma sie czym martwić
nie wiem czemu wy tak ciagle o tym wieku,
nasze geriatryczki kochane. znam tu taka jedną, co ma 52 lata i stara się o dziecko i jakos się nie przejmuje wiekiem. taki typ jak bohaterki tego filmu o miłościach wakacyjnych. Rozwódka z dzieckiem, ktora znalazła sobie egipcjanina (30lat chłopak) i koniecznie chce mu dać dziecko, bo jej powiedział, ze jak bedzie mial z nia dziecko to rozwiedzie sie ze swoją egipską żoną
idiotów ci u nas w kurortach dostatek!!!!!!!
a może się mylę, może to prawdziwa miłość i jemu wcale nie chodzi o to, ze zyje na jej koszt. wymyśla historie, że ma chorą babcię, a ta płaci, bo kocha i jeszcze chce mu dać dziecko!!!!!! ah, i standard oboje porozumiewają się po angielsku, z czego kazde zna po 5 słow
Kiedyś będę musiała napisac książkę o tych wakacyjnych historiach
Także
kłaczku nie przejmuj się językiem i szukaj pracy. żyjąc tutaj odkryłam że znajomość jezyka jest rzeczą drugorzędną
Buziaki!