reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Soglam ja tak miałam.. Wszytsko jak w zegarku, zero problemów ginekologicznych, cytologia zawsze I ... i co? Trzy straty mam już za sobą... I nadal nie wiem dlaczego...

Magda tak mi przykro.. Nie trać nadziei..

Mikusia zapalam (*) dla Twojego Aniołka..

Lenka trzymam kciuki &&&&&&&

reklama
aniunna, jak się trzymasz? czytałam, ze narazie wyniki nic nie wykazały. Mam nadzieję, ze tym razem znajdziesz przyczynę, może to ta prolaktyna?
trzymam kciuki

Slogan - witaj, regularne cykle to tylko i wyłącznie informacja dla Ciebie, kiedy zaskoczyć i tyle. To dużo, bo wiele dziewczyn ma problemy z cyklami, a to dodatkowy stres. Co możesz zrobić więcej? Podstawowe badania jak już zaskoczycie:
- mocz
- morfologia
- progesteron - bardzo ważny
- dalej toxoplazmoza - to możesz sobie zrobić tak naprawdę już
- prolaktyna
Więcej tak jak Emy napisała w 'badaniach po poronieniu' :tak:

Twoja pierwsza strata wcale nie musiała być spowodowana 'przez Ciebie'. Mogło to być jeszcze znienawidzona przez nas 'selekcja naturalna' czy słabsze wojsko Twojego partnera.

Nie zrobiłaś żadnych badań po stracie, więc tak naprawdę nie jesteś wstanie powiedzieć dlaczego, ale wiele z nas zrobiło badania, a odpowiedzi na pytanie 'dlaczego' i tak nie znamy :wściekła/y:

Musisz od początku wierzyć w swoje dzieciątko, wierzyć, że będziecie razem przez 9 m-cy, a potem całe życie. Bardzo ważna jest psychika! Głowa to zawsze połowa sukcesu. :tak:

Trzymam kciuki za owocne staranka i byście mogli utulić swoje Maleństwo.

Aniunnia - co do tej genetyki, pisałaś, że może nie trzeba by było jej robić, myślę, że po trzech stratach genetyka jest bardzo ważna :sorry:

Cześc Dziewczynki...

Ja tytlko na sekundkę... Moja gin kazała mi brać luteinę przez 5 dni na wywołanie @.. Miałam ją brać a potem czekać na @.. Wzięłam ją 2 dni i dziś zaczął mnie boleć brzuch jak na @, poza tym mam lekkie plamienia.. Czy odstawić luteinę? Bo tak to będzie mi się mazgaić ten @..

Emy prolaktynę miałam leczoną przed ciążą i była w normie w trakcie jej trwania.. A czuję się fatalnie.. Przeryczałam cały wczorajszy wieczó i to tak, że aż się zanosiłam i miałąm problem z nabraniem powietrza.. I co sobie cokolwiek złego przypomniałąm to znowu w ryk.. A Ty jak się trzymasz? Też zazdroszcze Ci ciepełka... U nas dziś mnóstwo śniegu napadało...Zima się znowu rozkręca :-(

widze ze nas znowu przybylo:-(dla Aniolkow(*)(*)
magda trzymaj sie moze wszystko jeszcze bedzie ok trzymam &&&
wstalm dzis z lozka z bolem glowy i plecow, na dodatek @ nie mam, moze to juz menopauza:confused2:
pozdrawiam was wszystkie sobotnio

witajcie kochane kobietki

za oknem snieg- nie znosze zimy- od conajmiej 2 tyg mecze sie z katarem....i nic nie chce mnie puscic....czeka mnie dzisiaj robienie pierogow:)

Emy- prasowac lubie - ogolnie maz sie smieje ze Harpagan ze mnie bo wszystko robie w biegu i nie usiedze na 4 literkach- w szpitalu wybyczyłam sie na maxa- trzeba teraz wracac do zycia...

Aniunnia-zapalam swiatełka dla Twoich aniołkow- najgorsze jest to ze człowiek nie wie dlaczego tak sie dzieje:/

ps. dziekuje za miłe przyjecie mnie w nowym watku:) pozniej napisze cos wiecej os obie :) aha czytałam wasze historie łzy plyneły mi po policzkach:(

Hej
Wczoraj duzo myslalam i wiecie co?? Zmieniam lekarza. Kuzwa on mi nic nie powiedzial!! Nic!! Wszystko musialam doczytywac w internecie...
Np skoro on cos widzi w macicy to co to jest??!! I dlaczego do cholery nie powiedzial mi na co mam uwazac, z czym jechac do szpitala??
Ehhhh... Dziekuje Wam za wsparcie...

Magdo - co do lekarzy w naszym kraju to ręce opadaja- moj gin u ktorego leczylam sie ponad rok w chwili gdy zaczelam krwawic tylko mnei zbadal i zapisal duphaston- bez USG bez zadnego skierowania- swierdzil ze moze ciaza sie utrzyma:/ przez 5 dni byłam badana chyba przez 10 lekarzy- zaden nie potrafil mi podac konkretnej odpowiedzi - co z moim malenstwem??jeden mowil ze sie sama oczyscilam inny ze jeszcze w macicy "coś" jest i trzeba czyscic:( wyszłam z tego szpitala obdarta zupełnie ze swojej intymnosci i checi na cokolwiek:/

reklama
MAgdo jeśli mogę się wtrącić parzcież beta jest wysoka i jest "coś" w macicy to dlaczego takie diagnozy.Idz do innego lekarza, i powórz bete, Ciąża może być bardzo moda a beta nie zawsze tak pięknie przyrasta jakbyśmy chciały.Zawsze trzeba mieć nadzieję.

Do góry