wcięło mi posta.. to nic, piszę od nowa
cholera, wkurzyłam się, a tak się cieszyłam ze nasze cięzaróweczki mają się dobrze
Magda kochanie trzymaj się dzielnie. Zostaje nam nadzieja, nie wiem czy dobrze pamiętam, ale chyba
As miala podejzenie pozamacicznej a okazało się ze to normalna ciąża tylko wolnoschodząca.
Ja wciąż wierzę
Mikusia witaj, zostan dłużej. jak chcesz mozesz napisac co nieco o sobie na wątku "poznajmy się" i poczytać nasze historie przy prasowaniu o ile dobrze pamietam? mi tez się nazbierało, ale strasznie mi się nie chce, zresztą mąż nie marudzi jak ma pogniecione ciuchy, sam prasuje. taki mały bonusik kulturowy, tutaj na ogół prasują faceci. Jak nie prasują to nosi się ubrania do pralni na samo prasowanie
a mój niech wie jak go kocham bo prasuję jego koszule
lubię prasowanie, przy dobrym filmie
Oczywiście przesyłam wam słońce, u nas ci tego dostatek! chociaz i tak niedługo będę wam zazdrościc wiosny.
Jutro mam znowu przylot, jakis żart oczywiście 95%hoteli zamknięte na cztery spusty, a w tych otwartych po 20 osób na krzyż. Oby do końca miesiąca
kłaczek uśmialam sie z tej reklamy
Lenka &&&&&&&&&
soglam witaj, bezproblemowy cykl na pewno pomoże w rozpoznaniu dni płodnych i w zapłodnieniu, ale raczej nie ma znaczenia w dalszym utzrymaniu ciąży. powodów poronien jest mnóstwo, i niestety są tutaj dziewczyny które poroniły kilka razy. Jest tu wątek "badania po poronieniu" poczytaj