reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Nie takie znowu pustki... Śpię na stojąco. Pogoda do d..., czuję się poniżej średniej krajowej, wczoraj pożarłam się z Rajmundem (drugi raz od kiedy się znamy) i w dodatku @ przyszła w nocy. Mart, teraz możesz Ty - Twoja kolej.

reklama
no przepraszam Kłaczku że się wepchnęłam bez kolejki, ale właśnie dostałam @

Jestem najszczęśliwszą osobą na świecie. Wiem, że to głupie, że się z tego cieszę, ale naprawdę się cieszę :-) na maxa!!!

Oj Kłaczku nie przeczytałam twojego posta. To dobrze że kolejność zachowana.

Karolcia ja narazie nie startuję do dzieła. Chcę poczekać kilka miesięcy, a poza tym nie chcę się starać, co będzie to będzie.

Ostatnia edycja:
gratuluje dziewczyny@!faktycznie glupio to brzmi, ale tym razem wiem ze bardzo na nie czekalyscie.A potem zabierajcie sie do dziela! Udalo mi sie zalatwic wizyte u moje gp, obejrzala mi gardlo zbadala pluca i czysto. A ja kaszle jak...plucze gardlo woda z sola, pije syrop z cebuli,jest lepiej ale to i tak nie to. Ale udalo mi sie wywalczyc scan po 6 tygodniu i jutro mam go o 2.40. Boje sie ale wierze i czuje ze bedzie dobrze.

Cześć kochane ja tylko z zapytaniem a doczytam zaraz;P
Czy macie jakieś sposoby na anginę domowe sposoby. gardło mam zawalone i białe malutkie ropniaki zaczynają mi wyskakiwać czyli angina;/ mam antybiotyk ale boję się go brać czekam na @ w tej chwili a jak jednak do mnie nie przyjdzie i jest dzidzia i jej zaszkodzę. Chociaż w głebi swojej świadomości wiem że będzie jednak @ ale lepiej być ostrożną ojjj chyba będę musiała iść do rodzinnego;/ dzisiaj w domku jestem miesiączkę mam mieć miedzy 18 a 23 luty i pomyślałam że do tego czasu jakieś domowe sposoby???? jak dostanę już @ wtedy odrazu antybiotyk:(

Emy przytulam cię kochana...

Mart, jeśli dostałaś rano, to porządek w kolejce mamy zachowany, choć i tak miałyśmy kilka dni różnicy. Tak się niecierpliwiłaś, a wygląda że i tak jesteś szybsza. Mnie wyszło równo 39dni, ściślej 40 doba, czyli mniej więcej jak poprzednio.
Ależ dzięki serdeczne aga! Dokładnie, czekałam jak na jakiś znak że wszystko wróciło do normy. Jakim cudem załatwiłaś sobie wczesny scan? Ja próbowałam i odbiłam sie od ściany - prywatnie chodzisz?

Cześc,

to dla odmiany, u mnie dzisiaj świeci słońce, może aż tak ciepło to nie ma ale przynajmniej nie jest tak szaro jak wczoraj. Wczoraj wieczorem była u mnie koleżanka, jedna z tych co w tym roku rodzi, trochę się podłamałam. Ale wieczorem pyszna kolacja i nalewka babciowa i mózg się wyłącza.
Kłaczek, mart - kiepsko zabrzmi ale gratki że @ przylazła:-)
aniunnia - tak jak piszą dziewczyny, idź do gina na NFZ i nie mów że chodzisz prywatnie, niech Ci da skierowania, no bo należy Ci się!!!! A jak będzie trzeba to przyjeżdżaj do Krakowa, przywitamy z trawą,miskam i isza - nie wiem czy ktoś jeszcze z Krakowa tu się ukrywa?:-D Ja właśnie mam zamiar pójść do gin na NFZ i niech mi to co może da skierowanie a resztę już jakoś zapłacę. Mój gin powiedział że Ja nie mam po co iść do genetyka, bo u mnie to niestety ale głupie zarazki.
emy - świetny brzuszek, ja też czasami przeglądam zdjęcia z tamtych czasów .... ehhh. Ponoć to nie do końca legalne , ale naszą kruszynkę skremowaliśmy i zostawiliśmy w domu, jakoś lżej mi na sercu jak wiem że mam ją w domu.

reklama
EwelinaK26, na gardło możesz spokojnie wziąć TantumVerde do ssania - to i tak działa miejscowo. Możesz płukać gardło letnią wodą z dodatkiem soli. Czosnek (naturalny antybiotyk) na chlebek z masłem 3 razy dziennie i popijac letnim mleczkiem. Syropek z cebuli można zrobić. Co jeszcze....3 razy po łyżce miodu...

Do góry