reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

aniunia napewno w osrodku nie robia chylamydii i p-cial antyfosfolipidowych, macie jakies prywatne laboratorium w busku? jesli tak to podejdz tam i spytaj o te badania, moga je np wysylac do krakowa do Diagnostyki a tam wiem ze robia, ja tez bede sobie wysylac, p-cial antyfosfolipidowe chyba 180 zl kosztuja

po za tym aniunia jestes po 3 stratach i uwazam ze badania naleza ci sie i to nie platne, ja bym ta gin przycisnela zeby na oddzial cie polozyla, to rzadne kombinowanie, nie daj sie zbyc ze nfz , ze drogie badania itd, nalezy ci sie i koniec

Ostatnia edycja:
reklama
melduję co u mnie, a więc tsh i ft4 jak najbardziej w normie. Progesteron bardzo wysoki, nawet ponad normę ( ale to chyba dobrze, gdzieś wyczytałam, że nie ma znaczenia dla dziecka jak jest za wysoki). Ale ten wynik to pewnie przez wspomagacze tzn luteine i duphaston ale boję się zmniejszenia dawki by nie skończyło się jak ostatnio. Ja często miałam problemy z fazą lutealną, długie nieregularne cykle. Więc moze to było przyczyną ostatniej straty, choć wtedy nie badałam progesteronu tylko brałam luteine ale dopiero od końca 7 tygodnia. Jeszcze tydzień do wizyty...

Mart81 nie patrz dokłądnie na normy podane na wyniku, ponoć mimo wszytsko ważniejszy jest przyrost niż sam wynik. Musi przyrosnać min ok 70 % po 48 godzinach. Trzymam kciuki!!!!

Dziewczyny proszę trzymajcie kciuki coś się dzieje złego. Byłam ściągnąć gips u lekarza i zawieść l4 do pracy po powrocie zobaczyłam coś. Nie wiem co to było ale na wkładce miałam resztki luteiny bo mam dowcipną i coś brązowawo - czerwonego jak śluz. Ale ledwie co widoczne !!! teraz leże w domu i narazie czysto boję się

reklama
Do góry