reklama
Niestety, trawa, nie zawsze. Tylko w pogodne dni lub kiedy Rajmund ma wolne i może po nas podjechać. Ale istotnie fajna taka możliwość, zwłaszcza awaryjnie. Jutro już normalnie - biorę kanapki i siedzę na d... bez żadnych fanaberii, chyba żeby słonko wylazło, to bym małego przewietrzyła trochę. Ech, nic mi się nie chce poza spaniem. Ostatnio popuściło, ale pogoda dziś "pod zdechłym Azorkiem" i pewnie dlatego.
kaska0201
najważniejsza jest Wercia
Boże jak ja kocham ten kawałek, lubie leżeć słuchać i odpłynąć ... nie myśleć o niczym o problemach... uśpić mózg
YouTube - Metallica - Nothing Else Matters (Studio Version)
YouTube - Metallica - Nothing Else Matters (Studio Version)
L
Lila001
Gość
Isza fajna nutka:-)
Kaska super foteczka i widac po Weroniki minie ze zabawa udana co????
Aniunnia na kiedy lekarz wyznaczyl tobie kolejna wizyte???
Kaska super foteczka i widac po Weroniki minie ze zabawa udana co????
Aniunnia na kiedy lekarz wyznaczyl tobie kolejna wizyte???
Dziewczyny ,ale mi się dziś ciśnienie podniosło.
Wychodziłam na zebranie o godz.16 .40 i wtedy nałożyłam młodemu miskę rosołu .Już wtedy zaczał go jeśc.
Wracam z zebrania i co widzę ?
Moje dziecko nadal je rosół. Już mnie poniosło ,ale jeszcze się powstrzymałam.
Stwierdziłam jednak ,że nie daruję draniowi i ten obiad musi zjeść.
Ogłaszam wszem i wobec ,że moje dziecko właśnie zjadło równo o 22.00 ostatnią łyżkę rosołu.
Zjedzenie obiadu zajęło mu więc-UWAGA !!!
5 godzin i 20 minut
Wychodziłam na zebranie o godz.16 .40 i wtedy nałożyłam młodemu miskę rosołu .Już wtedy zaczał go jeśc.
Wracam z zebrania i co widzę ?
Moje dziecko nadal je rosół. Już mnie poniosło ,ale jeszcze się powstrzymałam.
Stwierdziłam jednak ,że nie daruję draniowi i ten obiad musi zjeść.
Ogłaszam wszem i wobec ,że moje dziecko właśnie zjadło równo o 22.00 ostatnią łyżkę rosołu.
Zjedzenie obiadu zajęło mu więc-UWAGA !!!
5 godzin i 20 minut
tymira
Fanka BB :)
W końcu odważyłam się i ja na napisanie u Was kochane! Bardzo mnie w tych ciężkich chwilach wspierała Agatka(13x13) i karollcia33. Moja córeczka urodziła się 30.07.2010 w 24tc. Walczyła dla nas prawie miesiąc. Bardzo nam jej brakuje, nie potrafimy pogodzić się z jej stratą. Na ostatniej wizycie lekarz dał nam zielone światło, po śmierci córeczki obsesyjnie chciałam mieć dziecko, tak bardzo czekałam na przyzwolenie, teraz bardzo się boję, że znów wydarzy się coś złego...
Iso36 na pewno będziesz jeszcze tuliła w ramionach swoje upragnione maleństwo.(*)
Iso36 na pewno będziesz jeszcze tuliła w ramionach swoje upragnione maleństwo.(*)
reklama