karollcia33
Fanka BB :)
A ja jestem chociaż na chwilke ale żescie znowu naskrobały staram sie zawsze nadrabiac chocaiz nie jest to latwe
no my wczoraj wrocilismy od rodzicow dzis sprzatam piore bo jutro znowu pakowanie i w piatek wyjezdzamy w góry na tydzien.mam nadzieje ze bedzie pogada no i ze wrocimy juz w czwróke
aniunnia, anastazja- strasznie mi przykro że ten rok tak się dla Was zaczął.Zapalam światełka dla waszym malutkich Aniołków (*)(*)
DO CHOLERY CZY JUŻ NIE ZA DUŻO ICH TAM??
HALO DAJ JUŻ SPOKÓJ Z ZABIERANIEM TYCH NIEWINNYCH ISTOTEK.
kobietka 22 - super sen miałas życzę z całego serca jego spełnienia w tym roku.
aneczkab23- no to super wieści i bedzie biło cały czas nie moze byc inaczej.
As -super bizuteria.
malami18- witam cię serdecznie na forum i zapalam światełko dla twojego aniołka i bardoz mocno przytulam
Jak byłam u rodziców to dowiedzialam sie ze niedawno zmarla moja kolezanka ze szkoly sredniej
w piatym miesiacu ciazy wykryli u niej raka (dokladnie nie wiem czego )chcieli jej usunąc ciaże zeby ja ratowac ona sie nie zgodzila i powiedziala co ma byc to bedzie.dostala jakies lekkie prochy które az tak nie szkodzily.Malenstwo urodzilo sie zdrowe w terminie ale niestety ona przezyla tylko trzy miesiace(*)zastawila 4 dzieci.
i gdzie tu sprawiedliwosc?
a patologia chleje pali cpa i nie wiadomo co jeszcze do lekarza nia laza i maja te dzieci a my ?
dziewczyny ja wierze za całego serca ze ten rok nalezy do nas
musi byc dobrze bo gorzej juz byc nie moze
no my wczoraj wrocilismy od rodzicow dzis sprzatam piore bo jutro znowu pakowanie i w piatek wyjezdzamy w góry na tydzien.mam nadzieje ze bedzie pogada no i ze wrocimy juz w czwróke
aniunnia, anastazja- strasznie mi przykro że ten rok tak się dla Was zaczął.Zapalam światełka dla waszym malutkich Aniołków (*)(*)
DO CHOLERY CZY JUŻ NIE ZA DUŻO ICH TAM??
HALO DAJ JUŻ SPOKÓJ Z ZABIERANIEM TYCH NIEWINNYCH ISTOTEK.
kobietka 22 - super sen miałas życzę z całego serca jego spełnienia w tym roku.
aneczkab23- no to super wieści i bedzie biło cały czas nie moze byc inaczej.
As -super bizuteria.
malami18- witam cię serdecznie na forum i zapalam światełko dla twojego aniołka i bardoz mocno przytulam
Jak byłam u rodziców to dowiedzialam sie ze niedawno zmarla moja kolezanka ze szkoly sredniej
w piatym miesiacu ciazy wykryli u niej raka (dokladnie nie wiem czego )chcieli jej usunąc ciaże zeby ja ratowac ona sie nie zgodzila i powiedziala co ma byc to bedzie.dostala jakies lekkie prochy które az tak nie szkodzily.Malenstwo urodzilo sie zdrowe w terminie ale niestety ona przezyla tylko trzy miesiace(*)zastawila 4 dzieci.
i gdzie tu sprawiedliwosc?
a patologia chleje pali cpa i nie wiadomo co jeszcze do lekarza nia laza i maja te dzieci a my ?
dziewczyny ja wierze za całego serca ze ten rok nalezy do nas
musi byc dobrze bo gorzej juz byc nie moze