reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ikka, dzięki. Teraz to uważam żeby się nie zabić. Jest potwornie ślisko - nieodśnieżone chodniki zmieniły się w wyboiste lodowiska na których nawet gruby protektor okazuje się nieprzydatny. Chodzi się krokiem emeryta-manekina i trzeba naprawdę bardzo, bardzo uważać. Brrr...

Za to Pasożyt postanowił wybrać mi jajka. W życiu tak nie rzygałam. Powiedzonko "rzyga jak kot" jest z czapy - wiem coś o tym mam koty. Jak zaczęłam wieczorem, tak się ciągnęło przez noc, już z pustym obolałym od skurczów żołądkiem, ale nie chciało przestać. Wq... się i wypiłam colę - potem już tylko raz a porządnie i był spokój wreszcie. Nad ranem. I nie zatrucie - wszyscy jemy to samo, gulasz był ok, ziemniaki tym bardziej.
Spać mi się chce. Idę do pracy.

reklama
Doczytałam wszystko, ale nie ma bata bym wszystkim odpowiedziała :zawstydzona/y:

Aneczkab23 – co moje oczęta widzą – SUWACZEK – gratuluję i życzę nudy na pudy :laugh2:
Isza1988 – oby częściej taki humorek dopisywał ;-)

Agniesiar – kochana super i tak powolutku do 9 m-ca
Skierka188 – reszta luteiny Ci wypływa pewnie, bo ona nie rozpuszcza się do końca, Aaaa i gratuluję 6tc i kolejnych tygodni w spokoju i nudzie :laugh2:

Zjola – zazdroszczę tego deseru i prawdziwej pizzy :-p

Lila001 – o widzę, że powróciłaś do Italii, mam nadzieję, że wszystko po myśli tutaj w PL się poukładało, taka niedziela to oho ho ;-)

As76 – święta idą, a one zawsze ludzi zmieniają, na jakiś czas ... ;-)

Ewelina28 – skąd Ty jesteś, bo Gwiazdory to tylko w Wlkp. A wszędzie indziej to Mikołaj albo właśnie Dziadek Mróz, a Dzieciątko to typowe śląskie :tak:

A teraz ja coś napiszę o teściach, troszkę brutalne :zawstydzona/y: tylko od razu mówię, że nie ja to wymyśliłam tylko szwagier A. Jako, że A rodzice nie żyją to kiedyś siedzimy przy stole i właśnie gadka o teściach, teściowych i nagle odzywa się szwagier A. "i tak najlepszych teściów mam ja i Ania, takich na 102, 100 metrów od chaty i 2 metry pod ziemią" :zawstydzona/y::-p Piłam akurat coś i normalnie się zakrztusiłam :laugh2:

Cześć babki!

Pozdrawiam wtorkowo. Zasypało nas tu śniegiem, że jak jadę do pracy to najlepiej płozy zamontować do samochodu. Odśnieżanie rano to niezła rozgrzewka i aerobik na dokładkę. Humor nawet dopisuje i jakoś leci.

Agniesiar dobrze,że wszystko u Ciebie w porządeczku. Trzymaj się kobitko!

Lilijanko no to jedzonko, to prawdziwa poezja. Chyba będę tam teraz częściej zaglądać :)

Ikka pamiętam Cię doskonale i dobrze, że już trudności, jak piszesz minęły. Byle do przodu.

Pozdrowionka dla wszystkich bez wyjątku :)

Witajcie:)
Lili - mój maż tak powiedział swojej teściowej czyli mojej mamie a ze to góralka z jajem to się śmiała pół dnia, natomiast moja teściowa się obraziła hhehehheheheheheh

witam wtorkowo
Lilianna -sliczna ta twoja córcia:)śmieszek mały.Super.niech dobrze się chowa
klaczek- ale ten czas leci u ciebie juz 8 tygodni
as- no to sie ciesze ze wszytsko idzie wdobrym kierunku
a z teściowa no prosze moze jakies wyrzuty sumienia zaczela miec?:)

a u mnie ok.wczoraj górka potem karate w piatek egzamin
a dzis na poczcie mnie szlak trafil
wysyłałam paczke do niemiec małutka bo 2 kg
i jak mi pani powiedziala kwote to mnie zamówrowało 98 zl
normalnie szok.a wysylalam uszka dla cioci na siwta bo nie zdazy zrobic bo w sama wigilie wychodzi ze szpitala
i powiedzialm ze to sa najdrozsze uszka na swiecie
ok milego dnia zycze

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny.
Codziennie Was śledzę, ale muszę w końcu dokończyć prace, bo poród mnie zastanie.
Kibicuję wszystkim i czekam na nowe kreseczki. Ilonko kochana Ty sie kuruj i styczeń jest Wasz:)
Lilijanna Ada śliczna, a tekst o teściach... hihi tez się zakrztusiłam.
Karolcia, no nie da się zaprzeczyć.. drogie te uszka.
Pozdrawiam ciepło.

wg tego suwaka poniżej powinnam dzisiaj zatestować, ale to przecież dopiero ostatni dzień cyklu, a spodziwany @ powinien przyjść jutro i to w dodatku po południu...zaczekam chyba do czwartku.
PS. okresowo to ja się w ogóle nie czuje...podbrzusze jakoś specjalnie nie boli, a wrażliwe na dotyk są tylko sutki....przed poprzednimi @ to podbrzusze bolalo nawet 7 dni przed, a cyce też całe dawały o sobie znać....

a_gala mnie w tej ciazy bolaly tylko sutki i bolą do dzis w poprzedniej bolaly cale piersi, nie bylo bolu brzucha - zawsze byl 7 dni przed , bylo tylko jakis taki ciezko ten brzuch. Trzymam kciukasy ze dwie krechy kochana

reklama
jankesowa - oczywiscie siedze jak na szpilkach, choc staram sie nie nakrecac, miesiac temu bylam pewna, ze to ciaza, mialam wszystkie ksiazkowe objawy (oczywiscie wg mnie) i zaczelam szalec juz tydzien przed spodziewana data @, a teraz czuje lekkie podekscytowanie i to na dzien przed ;) takze robie "postepy", no jeszcze chwilka i sie dowiemy co tam sie wykluło ;)

Do góry