reklama
ewelina28
Dum Spiro Spero...
ZJOLA, moi znajomi gotują na Wigilię biały barszcz z białą kiełbasą - dla mnie to nie do pomyśłenia, ale co ludzie to obyczaj
AS, szczawiowa bez szczawiu hahahaahahahahaa
JUST, mało tego, ja od swojej prezent dostałam, szukałam czy oby czasem arszenikiem nie podsypany, ale nie......czyściutko ;-)
JUST, mało tego, ja od swojej prezent dostałam, szukałam czy oby czasem arszenikiem nie podsypany, ale nie......czyściutko ;-)
agniesiar
Marzymy o II serduszku
Witam dziewczyny - chciałam sie tylko zameldować i pochwalić, ze oficjalnie wkroczyłam już w II trymestr - strach jest juz mniejszy i uśmiech znacznie częściej gości na mojej buzi, ale nadal boję się Tu zaglądać - boje sie mysleć, że nie zawsze jest tak jakbyśmy sobie tego życzyły.
Trzymam kciuki za wszystkie i wasze marzenia!!!!
Odezwę się w piątek - po wizycie co by powiedzieć co i jak.
Pozdrawiam!!!
Pozdrawiam!!!
Jeśli piszemy o takich gafach ...to ja kiedyś zupę odlałam ,bo mi się wydawało,że to ziemniaki.As moja koleżanka kiedyś makaron z rosołu odcedziła. No ... i ... został sam makaron hi, hi
Zamiast włożyć mięso do zamrażalnika , to zamroziłam swój portfel .
Ewelinko teraz to można mięso jeść w Wigilię ale mnie to kompletnie nie kręci. Jak tradycja to tradycja!
As buahhaaa !!! Ja kiedyś upiekłam biszkopt a zamiast mąki dałam cukier puder przez pomyłkę no i beza wyszła
No i tak się fajnie z Wami gada a ja muszę się zwijać Narazie pa, pa
As buahhaaa !!! Ja kiedyś upiekłam biszkopt a zamiast mąki dałam cukier puder przez pomyłkę no i beza wyszła
No i tak się fajnie z Wami gada a ja muszę się zwijać Narazie pa, pa
Ostatnia edycja:
a_gala
Fanka BB :)
Agniesiar - brawo! i trzymam kciuki za piątkową wizyty, oby tak dalej przez następne dwa trymestry
a ja tam nie mam co narzekać na swoją teściową, tylko czasami "podnosi" mi trochę ciśnienie ale jest to "kobieta - huragan", więc trzeba przymknąć na to oko...
a ja tam nie mam co narzekać na swoją teściową, tylko czasami "podnosi" mi trochę ciśnienie ale jest to "kobieta - huragan", więc trzeba przymknąć na to oko...
Ostatnia edycja:
reklama
A wiecie co było najlepsze z tą szczawiową?ZJOLA, moi znajomi gotują na Wigilię biały barszcz z białą kiełbasą - dla mnie to nie do pomyśłenia, ale co ludzie to obyczaj
Wszyscy jedli,wszystkim smakowało ,tylko tata zapytał jaka to zupa ?
No ja z wielkim oburzeniem No jak to jaka?/
SZCZAWIOWA !!!!
A tata Aha !!!
Ale gdzie jest szczaw?
Moi znajomi na wigilię tak samo jak my zjadają ponad 100 pierogów i kiedyś się zgadaliśmy na ten temat.
Po chwili okazało się,że my takie tradycyjne z kapustą i grzybami ,a oni też pierogi tyle że ...ruskie
Witam dziewczyny - chciałam sie tylko zameldować i pochwalić, ze oficjalnie wkroczyłam już w II trymestr - strach jest juz mniejszy i uśmiech znacznie częściej gości na mojej buzi, ale nadal boję się Tu zaglądać - boje sie mysleć, że nie zawsze jest tak jakbyśmy sobie tego życzyły.
Pozdrawiam!!!
Super wieści
Czekamy na info po piątkowej wizycie.