reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

No widzisz to tak jak z wigilijnymi potrawami. Czasami można się zdziwić co ludzie potrafią jeść na święta :) Znałam nawet takich, co gotowali grochówkę.

reklama
Dobra dziewczynki ja uciekam do kuchni,bo trzeba ziemniaki do zupki obrać,żebym nie zrobiła krupniku bez ziemniaków ,jak kiedyś moją pierwszą zupę :-D:-D:-D:-D
Wtedy była szczawiowa,ale szczawiu zapomniałam dać. :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

As moja koleżanka kiedyś makaron z rosołu odcedziła. No ... i ... został sam makaron hi, hi

A ja za chwilkę będę zmykać, bo młody na te pierogi przecież czeka!

ZJOLA, moi znajomi gotują na Wigilię biały barszcz z białą kiełbasą - dla mnie to nie do pomyśłenia, ale co ludzie to obyczaj :-D

AS, szczawiowa bez szczawiu hahahaahahahahaa

JUST, mało tego, ja od swojej prezent dostałam, szukałam czy oby czasem arszenikiem nie podsypany, ale nie......czyściutko ;-)

Witam dziewczyny - chciałam sie tylko zameldować i pochwalić, ze oficjalnie wkroczyłam już w II trymestr - strach jest juz mniejszy i uśmiech znacznie częściej gości na mojej buzi, ale nadal boję się Tu zaglądać - boje sie mysleć, że nie zawsze jest tak jakbyśmy sobie tego życzyły.

Trzymam kciuki za wszystkie i wasze marzenia!!!!

Odezwę się w piątek - po wizycie co by powiedzieć co i jak.

Pozdrawiam!!!

Ewelinko teraz to można mięso jeść w Wigilię ale mnie to kompletnie nie kręci. Jak tradycja to tradycja!

As buahhaaa !!! Ja kiedyś upiekłam biszkopt a zamiast mąki dałam cukier puder przez pomyłkę no i beza wyszła :)

No i tak się fajnie z Wami gada a ja muszę się zwijać :( Narazie pa, pa

Ostatnia edycja:
Agniesiar - brawo! i trzymam kciuki za piątkową wizyty, oby tak dalej przez następne dwa trymestry :)
a ja tam nie mam co narzekać na swoją teściową, tylko czasami "podnosi" mi trochę ciśnienie ;) ale jest to "kobieta - huragan", więc trzeba przymknąć na to oko...;)

Ostatnia edycja:
reklama
ZJOLA, moi znajomi gotują na Wigilię biały barszcz z białą kiełbasą - dla mnie to nie do pomyśłenia, ale co ludzie to obyczaj :-D

AS, szczawiowa bez szczawiu hahahaahahahahaa

JUST, mało tego, ja od swojej prezent dostałam, szukałam czy oby czasem arszenikiem nie podsypany, ale nie......czyściutko ;-)
A wiecie co było najlepsze z tą szczawiową?
Wszyscy jedli,wszystkim smakowało ,tylko tata zapytał jaka to zupa ?
No ja z wielkim oburzeniem :crazy::crazy: No jak to jaka?/
SZCZAWIOWA !!!! :rofl2::rofl2::rofl2:
A tata Aha !!!
Ale gdzie jest szczaw? :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Moi znajomi na wigilię tak samo jak my zjadają ponad 100 pierogów i kiedyś się zgadaliśmy na ten temat.
Po chwili okazało się,że my takie tradycyjne z kapustą i grzybami ,a oni też pierogi tyle że ...ruskie:szok::szok::szok:

Witam dziewczyny - chciałam sie tylko zameldować i pochwalić, ze oficjalnie wkroczyłam już w II trymestr - strach jest juz mniejszy i uśmiech znacznie częściej gości na mojej buzi, ale nadal boję się Tu zaglądać - boje sie mysleć, że nie zawsze jest tak jakbyśmy sobie tego życzyły.

Trzymam kciuki za wszystkie i wasze marzenia!!!!

Odezwę się w piątek - po wizycie co by powiedzieć co i jak.

Pozdrawiam!!!

Super wieści

Czekamy na info po piątkowej wizycie.

Do góry