reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

v_ jolka 80 -a co u Ciebie konkretniej?
Tylko tak szczerze.
Mam wrażenie,że nieco w bawełnę trochę owijasz.;-)
Pozdrawiam .
Pw Ci wyślę jeszcze dziś ,albo zadzwonię.:tak:

Witaj!
Tak szczerze... bez owijania...
CZARNA D**A
Sklep można powiedzieć, że prawie wcale nie idzie, a jeśli uda mi się coś utargować, to "przejadamy", wobec czego na półkach powoli zaczyna być pusto...
Zaległości w bankach, ZUSie i innych instytucjach powoli sięgają zenitu, tylko czekać, aż do drzwi zapuka komornik...
Samochód na razie w dalszym ciągu w reparacji, która pochłonie ok. 4000 (skąd my to weźmiemy:no::no::no:
Z nerwów i stresu nie sypiam po nocach, nie jem, co skutkuje spadkiem wagi - w chwili obecnej 45 kg
Pocieszam się jedynie tym, że od grudnia Darek będzie miał jakąś pracę...
W grudniu pewnie i ruch w sklepie się zwiększy (jak to przed świętami), tylko co z tego, skoro nie mam za co kupić towaru, a kredytu żaden bank nie chce mi udzielić...
Kwadratura koła:
nie ma pieniędzy - nie ma towaru
nie ma towaru - nie ma klientów
nie ma klientów - nie ma pieniędzy...

z ostatniej chwili

witamy LAURKĘ po tej stronie

Edytko! Serdecznie gratuluję

V-jolka Witaj skarbie

Witaj kochana!
Widzę, że ty już na wylocie ;-)

Dziewuszki!
Mam do was prośbę.
Klasa mojego Kacpra bierze udział w plebiscycie na najsympatyczniejszą klasę pierwszą w naszym regionie - do wygrania jest wycieczka do ZOO i dla każdego dziecka jakaś encyklopedia. Jeśli możecie, to bardzo proszę, wysyłajcie SMS o treści RAD.GR.4 pod numer 71466. Koszt jednego SMS to 1,22 zł z VAT.
Link do strony ze zdjęciem:
http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dl...AKI0203&ArtNo=41538119&Ref=PH&Params=Itemnr=1
(mój to ten na górze w koszuli w paski)

Ostatnia edycja:
reklama
As - Ty kochana olej te okna!!! i tak zima idzie i ledwo je umyjesz to śnieg spadnie i się upaprzą... nikt ci w szyby zaglądać nie będzie. Wiem, wiem, że to Ciebie denerwować będą ale lepiej nie szalej, bo się jeszcze przeziębisz!!!
Ja po myciu okien zawsze jestem chora. :-:)-(
Jakk myję więcej na dzień niż 3 to zaraz mnie łapie zapalenie poprzecznych mięśni kręgosłupa.:crazy::crazy::crazy::crazy:
W tym roku obiecałam sobie,że jak je będę myła to po max 2 dziennie.:baffled::baffled:
Ale czy to coś da -to nie wiem.

Cześć dziewczyny:) Dawno tu nie zaglądałam ale dziś tak jeszcze trochę nieśmiało muszę się pochwalić ,że znów noszę mają fasolkę pod serduszkiem równiuteńko 4 miesiące od poronienia. Trzymajcie za mnie kciuki do 3 grudnia,żebym tym razem na USG zobaczyła serduszko. Pozdrawiam.
Moje gratulacje.
Nudnych totalnie spokojnych następnych miesięcy. :tak:;-):-):-)

Witaj!
Tak szczerze... bez owijania...
CZARNA D**A
Sklep można powiedzieć, że prawie wcale nie idzie, a jeśli uda mi się coś utargować, to "przejadamy", wobec czego na półkach powoli zaczyna być pusto...
Zaległości w bankach, ZUSie i innych instytucjach powoli sięgają zenitu, tylko czekać, aż do drzwi zapuka komornik...
Samochód na razie w dalszym ciągu w reparacji, która pochłonie ok. 4000 (skąd my to weźmiemy:no::no::no:
Z nerwów i stresu nie sypiam po nocach, nie jem, co skutkuje spadkiem wagi - w chwili obecnej 45 kg
Pocieszam się jedynie tym, że od grudnia Darek będzie miał jakąś pracę...
W grudniu pewnie i ruch w sklepie się zwiększy (jak to przed świętami), tylko co z tego, skoro nie mam za co kupić towaru, a kredytu żaden bank nie chce mi udzielić...
Kwadratura koła:
nie ma pieniędzy - nie ma towaru
nie ma towaru - nie ma klientów
nie ma klientów - nie ma pieniędzy...

Oj kochana to nie fajnie.:no::no:
Miałam wczoraj napisać do Ciebie,ale nie dałam rady. :sorry::sorry:

Witam się wtorkowo.
A u mnie coś się dzieje złego.
Tylko się zastanawiam czy to niestrawność ?
Czy może coś od tej rosnącej torbieli??
Oby to nie ta torbiel ,bo chyba oszaleję.
Choć wydaje mi się ,że ta zaraza nadal rośnie.:baffled::baffled::baffled::crazy::crazy::crazy:

witamy LAURKĘ po tej stronie

Słodziutka nie ukrywam, że śledziłam CPP, żeby przeczytać tą cudowną informację:-) gratulacje dla całej rodzinki i super, że Laurka jest już po tej stronie brzuszka:-D jesteś przykładem, że nie wolno NIGDY się poddawać i mimo wielu nieudanych prób w końcu się uda:-) aż łzy szczęścia się pojawiły jak to przeczytałam:tak:

As ja rozumiem,ze jak coś robisz to mniej myslisz o tym co złe.ale powinnas oszczędzać się mimo wszystko.
a z tą torbielą w końcu powiedzieli?co dalej?
Kobietka no u mnie właśnie nic się nie dzieję.nawet lepiej się czuję już mnie tam na dole nie boli .coś się bobas zasiedział :)
a co do Twojej ciaży w którą wierzę:) to na pewno jest w odpowiednim miejscu:) kiedy testujesz?
Dzięki Miśkam oj już tak bardzo chciałabym tulić moej małe szczęście.ale tak jak mówisz cierpliwość została:)
Kairko a na Ciebie tak hormony ciążowe działają ,że się rozklejasz przy kolejnych cudach;) nim się obejrzysz utulisz swój własny.a tak na serio to mi tez łęzka kręci się co słyszę o kolejnej ciąży albo o rozpakowaniu szczęśliwym
Anulka super wieści!!!!!! :)
malinkaizi na pewno usłyszysz serduszko już trzymam kciuki za 3go:)
Trawa i jak tam praca?
Linnea co do tańców ja w ciąży bałam się,ale prawdę powiedziawszy znam mnóstwo osób, które tańcowały i to w bardzo zaawansowanych ciążach:) wiec myslę,ze w razie czego z umiarem da rade

Ostatnia edycja:
Zadzwonili z genetyki.....
i jest przyczyna...znaleźli mi mutacje tego genu co u słodziutkiej V-leiden...mam znacznie podwyższony poziom krzepliwości, która się uaktywnia podczas ciąży....
płaczę i się śmieje....czy to oznacza, że ja będę brała clexane...to będzie dzidzia!!!!!!

na razie nic więcej nie wiem....dopiero mi przesyłają wyniki pocztą...
tyle mi powiedziała kobieta przez telefon.....nie jest podobno bardzo źle....jest to tylko lekkie odchylenie od normy...ale jednak jest!

kochane moje...nawet jak Wam wyjdą dobrze kardiolipdowe.....to jeszcze nie oznacza, że jest dobrze.....u mnie wszystkie wyniki były ok...a jednak...nie jest do końca ok.

Słodziutka - gratulacje......

Ostatnia edycja:
reklama
Karolciu skoro Słodziutka własnie udowodniła,ze mozna to Ty znając przyczynę też utulisz swoje małe szczęście:) 2011 będzie twój!!!!ale się cieszę! grunt to znać przyczynę

Do góry