reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Wrocilam jestem szczesliwa widzialam dzidziusia i jego bijace serduszko:):):)) malenstwo ma 4 mm z usg wynika ze to 5tc:):):):):):)

jestem przeszczesliwa :-):-):-):-)

reklama
Cześć dziewczyny:) Dawno tu nie zaglądałam ale dziś tak jeszcze trochę nieśmiało muszę się pochwalić ,że znów noszę mają fasolkę pod serduszkiem równiuteńko 4 miesiące od poronienia. Trzymajcie za mnie kciuki do 3 grudnia,żebym tym razem na USG zobaczyła serduszko. Pozdrawiam.

Anulka cieszę się bardzo, że wszystko u was oki :)

kobietka, ja w ogóle chyba nie miałam owulki w tym cyklu, już chyba 2 miesiąc nie mam, bo śluzu płodnego to ja u siebie nie zauważyłam przez ten okres czasu

EDYTKO GRATULUJĘ Z CAŁEGO SERCA!!!!!!!!!!!!!!! LAURKO WITAJ PO TEJ STRONIE BRZUSZKA!!!!!!!!!!!!!! czekam na fotki Malutkiej.... Wracajcie szybko do domu....... Ale się cieszę!!!!!!!!

Kobietka - trzymam kciuki,oby to była fasolka &&&&&&&&

reklama
Słodziutka - GRATULUJĘ twojego szczęścia. Walczyłaś długo ale w końcu wygrałaś i wiesz teraz napewno że było warto przejśc przez piekło.
Kłaczku - pracuj ale pomału hehe.Skoro poznałaś chłopaków i nawet się bawiłaś to będzie dobrze
Kobietka - oby się spełniło To na co czekasz Ty i my wszystkie czekamy i liczymy
As - to i tak dużo sprzatasz :) ja mam do posprzątania 56 m. Sprzątam sprzątam i nie umiem skończyć.
malinka - bądź dobrej myśli i nie zamartwiaj się na zapas co ma byc to będzie. Jak człowiek jest szczęśliwy i zadowolony to wytarzają się endorfiny ( to chyba hormon)

U mnie stara bida!! brzusio boli jakoś dziwnie. Po stracie nie umiem czytac z mojeo organizmu, wszystko jakoś inaczej przechodzi. Dni płodne są, przytulanki były i licze że jak M się obudzi (po nocce śpi) to to ładnie przywitam dobudzę i wykorzystam hehe.
Załatwiliśmy wczoraj sylwestra i przeleciała mi myśł a co jeśli zaciążę? oki dobra alkochol be a tańce? napewno bym się bała szaleć.
Głupie myśli !!!!!!!!!!!! przecież nie mam fasolki narazie.

Do góry