reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

klawiatura angielska to tak czasem ma, u nas tez nie działało ć a o dziwo reszta liderek polskich byla dopiero po któres tam reinstalacji windowsa zadziałało a ja do tego czasu pisałam bez Polskich literek...

do lapka kupcie sobie czytnik kart SD tam wchodzą różne rodzaje kart różne wielkości, w naszym lapki tez niektorych kart nie czyta bo ma czytnik tylko na jakis tam rodzaj kart (nie znam sie..) adam wlasnie w irlandii kupil taki czytnik i juz jest ok, podłacza sie go za pomoca usb do kompa i ma dziurki na karty-ot taka kosteczka :-)

a kotki oj biedne jeszcze swojego kąta nie umią znaleźć... :-( ale minie im pewnie niedlugo

reklama
As76 dzieki za odpowiedz i trzymam kciuki za Ciebie.

moja siostra juz po zastrzyku,narazie nic sie nie dzieje.na efekty trzeba czekac
okolo tygodnia.mam nadziej,ze bedzie dobrze.

Mój lapek ma dziurkę na tę wlaśnie kartę, ale jej nie widzi - nie znam sie na tym, młodemu muszę zlecenie zrobi na ten temat. Dobrze że tylko c nie ma, choc to i tak upierdliwe jest wobec nawyku bicia dwóch klawiszy. Łażę potem po wpisach i poprawiam braki końcowek albo.... wygląda jak pismo dyslektyka.

Dziewczynki widziałyście może ten kalendarz ciąży?
Dla mnie to najlepszy jaki do tej pory znalazłam.:tak:
4 tydzień ciąży: kalendarz ciąży, 4 tydzień ciąży - www.mamazone.pl

Dostałam dziś wreszcie swój samochód.
Ponad godzinkę temu wjechał na podwórko.
Teraz tylko zarejestrować i można już jeździć.:tak::-):-)
Jutro parę minut po 7 jadę do kliniki.
Badania od 8 potem lekarz o 12 .
Trzymajcie kciuki ,aby dzidzia prawidło sobie lokum znalazła.
do zaklikania dziewczynki.:tak::-):-)

As76 właśnie miałam wspomnieć, bo wczoraj cały I trymestr nadrabiałam na nim, bardzo ciekawie i mądrze przygotowany i głos Pani Czubówny jak zwykle kojący :tak:
Ja czekam jeszcze na te dwie propozycje Pana Pawła Zawitkowskiego MAMO TATO co ty na to?
Jego rady uważam za bardzo przydatne i praktyczne dla rodziców.

Trzymam kciuki za Ciebie jutro!!!

Dziś mija dokładnie miesiąc od straty trzeciego Aniołka....ale...od rana jestem wesoła...bo wiem, że on do mnie wróci.....i będę go tak bardzo mocno kochać....

As - kochanie...wiesz, że jestem z Tobą...

Kaśka - coś milcząca jesteś...pisz co u Was? kiedy robisz te genetyczne...?

...a mnie od rana boli brzuszek jak na @, ale na razie jej nie "widzę"....było by super jakby właśnie dziś , równo po miesiącu przylazła....mam cykle 31 dniowe...to by akurat było!

Ostatnia edycja:
Dziś mija dokładnie miesiąc od straty trzeciego Aniołka....ale...od rana jestem wesoła...bo wiem, że on do mnie wróci.....i będę go tak bardzo mocno kochać....

As - kochanie...wiesz, że jetem z Tobą...

Kaśka - coś milcząca jesteś...pisz co u Was? kiedy robisz te genetyczne...?

...a mnie od rana boli brzuszek jak na @, ale na razie jej nie "widzę"....było by super jakby właśnie dziś , równo po miesiącu przylazła....mam cykle 31 dniowe...to by akurat było!

a u mnie mija dokladnie dwa miesiace...:( ale jestem tez chwilke przed @ co oznacza, ze tuz po nim zaczynamy staranka :) jupi, jupi :)

pewnie u Ciebie @ przyjdzie na dniach, ja po zabiegu dostalam po 30 dniach przy moich wczesniejszych cyklach 27 dniowych

no i widze, ze bedziemy "razem" uprawiac bobosexy ;)

a u mnie mija dokladnie dwa miesiace...:( ale jestem tez chwilke przed @ co oznacza, ze tuz po nim zaczynamy staranka :) jupi, jupi :)

pewnie u Ciebie @ przyjdzie na dniach, ja po zabiegu dostalam po 30 dniach przy moich wczesniejszych cyklach 27 dniowych

no i widze, ze bedziemy "razem" uprawiac bobosexy ;)

no my na razie będziemy sie ćwiczyć w starankach....bo gin sugeruje, że warto poczekać do tej drugiej @....więc zaplanowalismy sobie, że po tej @ nie będziemy się zabezpieczać, ale tez nie będziemy sie starali wstrzelić w owulkę...więc na nic nie liczę...dopiero po następnej...czyli gdzies od 1 grudnia...ruszamy na maksa....a ja zachodzę w pierwszych cyklach...więc może wrześniową mamusia będę...a może się tam spotkamy....

Hej dziewczyny!! Daaawno tu nie pisałam ale podczytuję was -naprawdę jest co, bo piszecie sporo i faajnie. Nie mam zbytnio czasu by odpisywac ale za każdym razem cieszę się ogromnie z kolejnej zafasolkowanej mamusi -każda z Was daje nam szansę, że i w końcu nam się uda ;-).
Ja doczekałam się pierwszej @ ale to naprawdę dziwna jak mnie wyczyścili 10 września tak 9 października -dostałam ale sama nie wiem co leciało tak jakby nie mogło 1 wkładka mogła wystarczyc na cały dzień a w dodatku 2 dni coś leciało i 1 dzień przerwy i znowu ,,coś"leciało ale prawie nic no i tak przez 8 dni a do dzisiejszego dnia jak już się @ skończył 2 razy miałam jakieś bóle w brzuchu na dole i jak do ubikacji poszłam na papierze ,,niby" krew i potem znów nic nie wiem o co chodzi- Czy któraś z was miała takie coś. Chciałam iśc do lekarza-by sprawdzic wszystko ale akurat gdy byłam w Polsce to dostałam właśnie @ no i nie poszłam no a teraz to różne myśle chodzą po głowie i nie wiem o co chodzi ;-( znajoma mi powiedziała,że mój organizm musi do normy wrócic i musi się uregulowac ale ja nigdy czegoś takiego nie miałam.

reklama
no my na razie będziemy sie ćwiczyć w starankach....bo gin sugeruje, że warto poczekać do tej drugiej @....więc zaplanowalismy sobie, że po tej @ nie będziemy się zabezpieczać, ale tez nie będziemy sie starali wstrzelić w owulkę...więc na nic nie liczę...dopiero po następnej...czyli gdzies od 1 grudnia...ruszamy na maksa....a ja zachodzę w pierwszych cyklach...więc może wrześniową mamusia będę...a może się tam spotkamy....

ja mialam "straszne cisnienie", aby zachodzic juz po pierwszej @, ale zwyciezyl rozsadek i jakos doczekalismy do tej drugiej, w sumie szybko zlecialo. mysle, ze tez nie bede miala problemow z zajsciem (odpukac), bo poprzenim razem udalo sie od razu :) tylko musze przypilnowac owulki i bedzi oki

Do góry