karollcia33
Fanka BB :)
motyl13 bedzie ok. wiem ze bedzie sie dluzyl ten czas do 19 ale bedzie ok zobaczysz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A teraz napiszę coś jeszcze, chociaż strasznie się boję i nie chcę się nakręcać i robić sobie nadziei ale obiecałam Wam to kiedyś, że dowiecie się pierwsze po moim M.
W Turynie dowiedziałam się, że ten miesiąc, który spisałam na straty okazał się owocny! Kuracja na żołnierzyki pomogła i skubane przetrwały 3 dni i dopadły do celu!
Jestem w ciąży!
Tak jak sobie obiecałam idę dopiero w 8 tygodniu i jestem zarejestrowana na 15 października. Proszę o kciuki, żeby wszystko było ok. Na razie nikomu jeszcze nie mówiłam, bo same wiecie jak to bywa Biorę leki, które gin przepisał mi pół roku temu i czekam na cud!
Ściskam Was mocno!