Witajcie dziewczyny codziennie-nawet kilka razy do Was zaglądam i cieszę się,że jesteście , że człowiek może tu o wszystkim porozmawiac bo każda z nas wie co przeżywamy.
isza1988 aj ja też pamiętam jak wściekałam się z moimi spodniami kilka miesięcy temu kiedy zakładałam każde spodnie i wyglądałam w nich jak obciśnięta parówka ,wzięłam się za siebie solidnie-schudłam i teraz znów się wściekam że nie ma co na tyłek włożyc bo każde spodnie przechodzą mi przez tyłek z zapiętym guzikiem-no i teraz co dalej- wiedziałam że jestem w ciąży więc dżinsów się nie opłacało kupowac no a teraz ;-( nie ma dzidzi, nie ma spodni jest tylko nadzieja-że następnym razem się uda i będą pasowały moję ciężarówki-chociaż jak byłam w ciąży nie lubiałam ich okropnie a teraz... chciałabym do nich wrócic ;-(, ale puki co- spodnie i tak muszę kupic - nie mam wyjścia
Karolcia81 trzymam bardzo mocno kciuki by wszystko było dobrze-czekamy na wiadomośc!! Wiem,że strach jest ogromny i każda z nas to rozumie. Ja teraz jak Bozia da bym była w ciąży też będę się bała każdej wizyty- by czasami nie zobaczyc tego co widziałam ostatnio- biedne, niewinne maleństwo- gdzie serduszko niestety już nie biło ;-( ten obraz pozostanie w mej pamięci do końca życia ;-(
jankesowa ja jak byłam w ciąży to też miałam takie objawy i lekarz powiedział że mam grzybicę dziwiłam się i nie mogłam w to uwierzyc bo mam bzika na punkcie higieny osobistej - a jednak- to normalne a zwłaszcza u kobiet w ciąży ponieważ organizm jest osłabiony i łapie różne infekcje. Lekarz przepisał mi globulki i po kilku dniach wszystko ustąpiło.