reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Karolcia - dokładnie. Jak lubisz to zaśpiewaj, jak nie to opowiedz fasolce jak fajnie będzie kiedy już będziecie rozpakowane. Jak będziecie chodzic na spacerki do parku, słuchać ptaszków, cieszyć się słonkiem, jak będzisz ją przytulać i pokażesz jej cały świat. Można opowiadać długo i pięknie. I będzie dobrze.
Jankesowa - nie mam pojęcia co by to, ale gin dopiero jutro?? Przecież przy odrobinie szczęścia to wściec się można.

reklama
Witajcie dziewczyny codziennie-nawet kilka razy do Was zaglądam i cieszę się,że jesteście , że człowiek może tu o wszystkim porozmawiac bo każda z nas wie co przeżywamy.

isza1988
aj ja też pamiętam jak wściekałam się z moimi spodniami kilka miesięcy temu kiedy zakładałam każde spodnie i wyglądałam w nich jak obciśnięta parówka ,wzięłam się za siebie solidnie-schudłam i teraz znów się wściekam że nie ma co na tyłek włożyc bo każde spodnie przechodzą mi przez tyłek z zapiętym guzikiem-no i teraz co dalej- wiedziałam że jestem w ciąży więc dżinsów się nie opłacało kupowac no a teraz ;-( nie ma dzidzi, nie ma spodni jest tylko nadzieja-że następnym razem się uda i będą pasowały moję ciężarówki-chociaż jak byłam w ciąży nie lubiałam ich okropnie a teraz... chciałabym do nich wrócic ;-(, ale puki co- spodnie i tak muszę kupic - nie mam wyjścia

Karolcia81 trzymam bardzo mocno kciuki by wszystko było dobrze-czekamy na wiadomośc!! Wiem,że strach jest ogromny i każda z nas to rozumie. Ja teraz jak Bozia da bym była w ciąży też będę się bała każdej wizyty- by czasami nie zobaczyc tego co widziałam ostatnio- biedne, niewinne maleństwo- gdzie serduszko niestety już nie biło ;-( ten obraz pozostanie w mej pamięci do końca życia ;-(

jankesowa ja jak byłam w ciąży to też miałam takie objawy i lekarz powiedział że mam grzybicę dziwiłam się i nie mogłam w to uwierzyc bo mam bzika na punkcie higieny osobistej - a jednak- to normalne a zwłaszcza u kobiet w ciąży ponieważ organizm jest osłabiony i łapie różne infekcje. Lekarz przepisał mi globulki i po kilku dniach wszystko ustąpiło.

kłaczek my też słuchamy ,,Wyczaruję ci bajkę" moja córcia stanęła koło komputera i zaczęła tańczyc jak to fajnie tyle radości jak 10 miesięczne dziecko się tak cieszy i tańczy- super. Chciałabym nagrac takich kilka piosenek dla niej do samochodu. No i płacz -piosenka się skończyła -trzeba od nowa włączyc ;-)

reklama
Do góry