reklama
karolcia81
czekam na szczęście.....
Kochane....
dziś wizyta...o 12.30....błagam o kciuki....
jestem przerażona....z nerwów przeszły mi wszystkie objawy jakie jeszcze miałam...ta wizyta jest najważniejsza...jesli dzidzia żyje...to wszystko będzie dobrze....ale to serduszko biło tak anemicznie...nie spałam całą noc....
Buziaki.
dziś wizyta...o 12.30....błagam o kciuki....
jestem przerażona....z nerwów przeszły mi wszystkie objawy jakie jeszcze miałam...ta wizyta jest najważniejsza...jesli dzidzia żyje...to wszystko będzie dobrze....ale to serduszko biło tak anemicznie...nie spałam całą noc....
Buziaki.
ewelina28
Dum Spiro Spero...
Karolcia, jakie "jeśli dzidzia żyje" - dostaniesz na gołą szanowną zaraz...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Żyje, serduszko mocno bije i ma się dobrze!!!!!!!!! I tej opcji się trzymajmy!!! Będzie już tylko dobrze :-)
Trzymaj się*
Trzymaj się*
karolcia81
czekam na szczęście.....
ewelinko - dziękuje...ale sama wiesz, że strach...zwłaszcza w dniu wizyty jest nie do opanowania.....
Witam poniedziałkowo.
Karolcia trzymam kciuki .
Ten z góry patrzy na Was i widzi jak walczycie.
Tym razem musi się udać...:-):-):-)
Ty wiesz .... co chcę Ci powiedzieć
A ja właśnie dostałam telefon ze szkoły ,że Kubuś chory i asystentka prowadzi go do domu.
I muszę uciekać,bo przy nim na kompie nie posiedzę.
Trzymam kciuki za Nas wszystkie bez wyjątku.:-):-)
Karolcia trzymam kciuki .
Ten z góry patrzy na Was i widzi jak walczycie.
Tym razem musi się udać...:-):-):-)
Ty wiesz .... co chcę Ci powiedzieć
A ja właśnie dostałam telefon ze szkoły ,że Kubuś chory i asystentka prowadzi go do domu.
I muszę uciekać,bo przy nim na kompie nie posiedzę.
Trzymam kciuki za Nas wszystkie bez wyjątku.:-):-)
karolcia81
czekam na szczęście.....
As - Twoja wiara jest wielka...dziękuje...wiem...
ewelina28
Dum Spiro Spero...
ewelinko - dziękuje...ale sama wiesz, że strach...zwłaszcza w dniu wizyty jest nie do opanowania.....
Karolciu, wiem, rozumiem. Ale tym razem wszystko jest i będzie inaczej. Tym razem będzie wszystko dobrze!!! Najwyższy wie co robi :-)
13x13 - dzięki za sprostowanie. Kurcze, ja bym liczyła z... Bo jak plamienie sie nie liczy do @ to czemu jest plamienie? Jak nie jest początkiem @ to czym jest? Logika mi sie skończyła.
Isza - Ty się nie nerwuj tak bo zmarszczek jeszcze dostaniesz. Brzuch zgubisz powoli (albo i nie) spodnie można kupic nowe albo schudnąć do starych (przeważnie łatwiej kupić nowe), ale z mężem to już tylko pogadać możesz. Może Ty syndrom napięcia masz?
Karolcia, a Ty nie denerwuj mnie. Noż jak tak można mówić? Weź się uspokój bo nerwy nikomu nie pomogą. Kciuki masz, ogony też, wycisz się, pogadaj ze swoją fasolką, opowiedz jej co będziecie razem robić kiedy już nie będzie fasolką tylko dzidziusiem i spokojnie czekamy na wieści. Dobre wieści.
Coś na miły dzień - mój zwis monitorowy:
Isza - Ty się nie nerwuj tak bo zmarszczek jeszcze dostaniesz. Brzuch zgubisz powoli (albo i nie) spodnie można kupic nowe albo schudnąć do starych (przeważnie łatwiej kupić nowe), ale z mężem to już tylko pogadać możesz. Może Ty syndrom napięcia masz?
Karolcia, a Ty nie denerwuj mnie. Noż jak tak można mówić? Weź się uspokój bo nerwy nikomu nie pomogą. Kciuki masz, ogony też, wycisz się, pogadaj ze swoją fasolką, opowiedz jej co będziecie razem robić kiedy już nie będzie fasolką tylko dzidziusiem i spokojnie czekamy na wieści. Dobre wieści.
Coś na miły dzień - mój zwis monitorowy:
karolcia81
czekam na szczęście.....
ewelinko - dziękuje
Kłaczek - śliczny puszek...
Dzięki dziewczyny....muszę się opanować...może siąde i zaśpiewam cos fasolce...
a wogóle to mam dziś dzień płaczliwy...ślimtam od rana....
Kłaczek - śliczny puszek...
Dzięki dziewczyny....muszę się opanować...może siąde i zaśpiewam cos fasolce...
a wogóle to mam dziś dzień płaczliwy...ślimtam od rana....
reklama
witam sie a ja zaraz dostane szału od wczoraj jakies podraznienie okolic intymnych a dzis mi co nie co opuchlo, wiec pedem dzownie do gina i jutro mam przyjechac miedzy 12-16 to tego czasu chyba gdzies w koncie padne na zawal zeby to aby nie bylo nic zlego (mozliwe uczulenie na luteine dopochwowa-mialam w domu opakowanie podjezykowej i biore od rana te pod jezyk moze pomoze) miala ktoras cos takiego?? tym bardziej ze sluz prawidlowy mam i calkiem inne objawy niz infekcja...