reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Lena - gratulacje jak nie wiem co! Normalnie zazdraszczam i z tej zazdrości zrobię co sie da żeby też zajść.:))
As - przez większość urlopu Rajmunda, był tu mój syn. Skubany co wieczór stwierdzał że idzie do sklepu po... (colę, piwo, słone paluszki) i nie będzie go z godzinkę. Do sklepu 5 minut.

reklama
chucky cieszę się, że lekarz Cię uspokoił.

Lena gratulacje.. dajesz nadzieje...

Zjola nam mechanik "naprawił" auto a jak tylko mąż wyjechał z warsztatu to zaczął mu się lać olej.. nie dość ,że nie naprawił tego co trzeba to jeszcze uszkodził miskę olejową itd. Dwa miesiące jeździł , żeby mu kase oddali. I dziś wkońcu odzyskał całą kwotę...
Moi rodzice wczoraj wyjechali do Włoch autem... a dziś już pewnie są w Rzymie...

Lena - gratulacje! Rzeczywiście pewnie będzięmy rodziły w podobnym czasie :))))

Jejciu - fasolkowo zaczyna się robić.

Dziewczyny zarażajcie się!!!!!!!!!!! Mocno trzymam za wszystkie kciukasy!!!!!!!!!!!

Witam was dziewczyny :-)
Ja to dzisiaj mialam goniony dzien po urzedach ehh :/ no ale coz kiedys trzeba polatac :-)
Chucky swietna wiadomosc,ciesze sie ze z twoja fasolinka wszystko jest ok,oby tak dalej ;-)
Lenka gratulacje,super wiadomosc zdrowych i spokojnych nastepnych 8miechow ;-)
Dziewczyny troszke fluidkow by sie nam tutaj od was przydalo :tak: ja juz 3dzien mam @ moj sie mnie pyta to kiedy koniec i zaczniemy znowu staranki :-) lekarka mi mowila ze nie musimy czekac ze mozemy zaczac przy pierwszym cyklu i tez tak zrobimy nie bedziemy czekac tylko zaczniemy walke o nasza fasolinke :tak: :-)

hejka Dziewczyny!
poronilam 3 sierpnia w 11 tyg ciazy, dziecko nie zylo od 3 tyg. nie lyzeczkowali mnie tylko sama sie wyczyscilam, mieszkam w Anglii. mam do Was takie pytanie, bo jak bylam u ginekologa polskiego kilka dni po poronieniu powiedzial ze nie trzeba mnie czyscic, potem bylam w szpitalu na usg 2 razy i tez tak samo mi powiedzieli ze sie sama ladnie wyczyscilam, ale sluzba angielska jest koszmarna i czasami sie jej nie wierzy. z tydzien temu skonczyla mi sie miesiaczka i teraz od czasu do czasu boli mnie pod pepkiem tam gdzie macica, czy was tez czasami cos tam pobolewa nadal? mam schize i mysle sobie ze moze jednak dobrze sie nie wyczyscilam i teraz cos sie tam robi ehhh

Ostatnia edycja:
Witam Cie czarnula83 tule cie mocno i przykro mi z powodu twojej straty zapalam
[*] dla Twojego aniolka.Zgadzam sie z Toba co do angielskiej sluzby zdrowia jest fatalna,tez mam zaszczyt z niej kozystac,ja takze nie mialam zabiegu samooczyszczenie z mala pomoca tylko tabletek no ale co do bolu to jedynie dwa dni przed okresem to pobolewal mnie jeden jajnik i tyle jak na razie.Okres mam nadal 3dzien wiec jeszcze nie wiem co i jak po ale inne dziewczyny na pewno cos doradza :-) ;-)
Milej nocki wam zycze dziewczyny :-) Dobranoc :-D

reklama
Jestem zdrowo walnięta, tak sie już napaliłam na dzieciątko ze kupiłam sobie testy i oczywiście mam juz kilka objawów, masakra. zrobie pewnie pare testów do tego planowego @.a potem bede załamka. tylko ja tak mam?

Do góry