reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Cześć Dziewczyny ,
nie piszę ale was czytam , co mnie podnosi trochę na duchu. Jeszcze tydzień pracy i wreszcie urlop . Ja w tym roku zaszalałam i wzięłam 4 tygodnie , a co mi tam ! wybyczę się i dziewczynki będą miały opiekę . Zawsze mi zresztą urlop zostaje i nie mam kiedy wziąć.
Koti , fajnie że jesteś , Gracjan ładniutki , cieszę się że zdrowo się chowa , tylko jeszcze ty wyzdrowiej .
Zjola , już się nakręcasz ty babko , czekaj cierpliwie do terminy @. A potem testujemy i przeżywamy razem z tobą:tak:
Kasia , fajne fotki , wakacje nad morzem bajka , też bym chciała , ale w tym roku nie pojadę , może za rok. Powodzenia w podejmowaniu decyzji mieszkaniowych , ja też mam to przed sobą.

reklama
Czarna - fajny urlopik. Ja mam przymusowe, coroczne 3 tygodnie, ale ja w tym roku malowanko, jak przystało na statystycznego polaka, planuję :-D

Dziewczyny, nie na temat, ale...

Ten facet ma na imię Adam, 22 lata, 180cm wzrostu, ok 65kg wagi. Niebieskie oczy, ciemny blond włosy, nosi kitkę. Mieszka w Krakowie. Jest moim synem. Zaginął. Nie mamy z nim kontaktu od poniedziałku. Nie imprezuje, jest normalnym człowiekiem, który studiuje i sam się utrzymuje więc na pierdoły nie ma czasu. Wyjazd też odpada, w wynajmowanym mieszkaniu zostały zwierzęta bez opieki. Wszystko wskazuje na to, że coś się wydarzyło w poniedziałek wieczór, że nie wrócił wówczas do domu. Miejcie oczy otwarte - proszę.

Mama Sówka - na kawkę bardzo chętnie :tak: A w jakiej okolicy Gliwic pracujesz? Bo ja w samym centrum na Plebańskiej koło Rynku:-)

Kłaczku to bardzo denerwująca sytuacja! Trudno pocieszać i trudno coś radzić. Czy masz może kontakt z kolegami syna. Może oni coś wiedzą?
Mam nadzieję, że wszystko dobrze się skończy i że to jakiś głupi przypadek, że nie możesz złapać z nim kontaktu. Będę miała oczy szeroko otwarte, chociaż ja mam spory kawałek do Krakowa. Wyobrażam sobie jak się musisz denerwować!Trzymam kciuki i pozdrawiam.

koti wreszcie pokazalas jak rosnie twoj Cud ;-) przekochany :tak: zycze bys szybciutko rozwiazala problemy zdrowotne :tak: i prosze czasem sie odezwac :-p
zjola paluchy zacisniete na fasolke...wiesz ja tez myslalam ze nie ma szans-tym razem nie bylo opcji zeby sie udalo a jednak Klusek dal rade zaskoczyc ;-) wiec ty nic nie kombinuj hehe bo fasolka sie zagniezdzila :-p
kaska slicznia ta wasza Krolewna :tak: wogole slicznie wygladacie moje drogie Panie ;-)
klaczku miejmy nadzieje ze Twoj syn wroci szybko caly i zdrowy.....
mama Sówka jaki sliczny Bartus-a jaki juz duzy :-)
katkaa juz 7 tc zaczelas :szok: a ja pojutrze 12 :szok::szok::szok: czas lecccccciiiii strasznie
a ja leze i zdycham z goraca :baffled: wentylator chodzi 24\h w nocy sie budze....mdlosci troszke odpuszczaja,czestotliwosc ta sama ale natezenie mniejsze :sorry2: wchodzi mi niewiele "dan" np kanapki z paszetem i pomidorkiem sa ok a na mega mdlosci pomagaja mietowe landrynki(najlepiej te z krzyzykiem):szok::szok::szok:
wybacznie ze nie odp wszystkim ale po 5 sekundach od przeczytania mam pustke w glowie :wściekła/y::zawstydzona/y: no szok normalnie...zeby taka skleroza swiecic w tym wieku :baffled:

Ostatnia edycja:
Aniołki - jak cudownie czytać takie posty. Mam nadzieję, ze wykrakałaś, bo widzę, że Twoja wiara jest większa od mojej! Nie chcę szaleć, bo nie chcę rozczarowania. Wrzucam na luz:tak:
Na szczęście mam różne rzeczy do załatwienia i jutro mój synuś z obozu wraca, więc nie będę się zbytnio nakręcać. Czas tak szybko jakoś leci, że do 22 lipca zleci jak z bicza strzelił!
Cieszę się, że u Ciebie wszystko w porządku i fasolinka rośnie zdrowo! Komu jak komu ale Tobie to się jak najbardziej należy. Leż sobie, odpoczywaj a wszystko będzie dobrze. Pozdrów Kluska od internetowej ciotki :tak:

reklama
zjola dziekuje Klusek pozdrowiony ;-)
"... wszystko sie moze zdarzyc gdy glowa pelna marzen,gdy tylko czegos pragniesz,gdy bardzo chcesz-wszystko moze zdarzyc sie..." tekst starej piosenki Anity Lipnickiej...ciagle mi po glowie sie tlucze ta piosenka i jakos wierze :-) wiec wiesz....;-) wbij sobie te slowa do glowy i ani sie obejrzysz 22 minie i zapomnisz ze mialas @ dostac-ktora nie przylezie :-p ja tak mialam..tak to latalam z tymi testami,data @...a w maju-zapomnialam ze termin minal :szok: test robilam ok 6 dni po tym jak zdalam sobie sprawe ze juz tyle dni minelo...heheh:-D a wlasnie najlepiej-tak jak piszesz-zajac sie czyms innym :tak:

Do góry