reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Cześć Dziewczyny ,
nie piszę ale was czytam , co mnie podnosi trochę na duchu. Jeszcze tydzień pracy i wreszcie urlop . Ja w tym roku zaszalałam i wzięłam 4 tygodnie , a co mi tam ! wybyczę się i dziewczynki będą miały opiekę . Zawsze mi zresztą urlop zostaje i nie mam kiedy wziąć.
Koti , fajnie że jesteś , Gracjan ładniutki , cieszę się że zdrowo się chowa , tylko jeszcze ty wyzdrowiej .
Zjola , już się nakręcasz ty babko , czekaj cierpliwie do terminy @. A potem testujemy i przeżywamy razem z tobą:tak:
Kasia , fajne fotki , wakacje nad morzem bajka , też bym chciała , ale w tym roku nie pojadę , może za rok. Powodzenia w podejmowaniu decyzji mieszkaniowych , ja też mam to przed sobą.

reklama
Czarna - fajny urlopik. Ja mam przymusowe, coroczne 3 tygodnie, ale ja w tym roku malowanko, jak przystało na statystycznego polaka, planuję :-D

Dziewczyny, nie na temat, ale...

Ten facet ma na imię Adam, 22 lata, 180cm wzrostu, ok 65kg wagi. Niebieskie oczy, ciemny blond włosy, nosi kitkę. Mieszka w Krakowie. Jest moim synem. Zaginął. Nie mamy z nim kontaktu od poniedziałku. Nie imprezuje, jest normalnym człowiekiem, który studiuje i sam się utrzymuje więc na pierdoły nie ma czasu. Wyjazd też odpada, w wynajmowanym mieszkaniu zostały zwierzęta bez opieki. Wszystko wskazuje na to, że coś się wydarzyło w poniedziałek wieczór, że nie wrócił wówczas do domu. Miejcie oczy otwarte - proszę.

Mama Sówka - na kawkę bardzo chętnie :tak: A w jakiej okolicy Gliwic pracujesz? Bo ja w samym centrum na Plebańskiej koło Rynku:-)

Kłaczku to bardzo denerwująca sytuacja! Trudno pocieszać i trudno coś radzić. Czy masz może kontakt z kolegami syna. Może oni coś wiedzą?
Mam nadzieję, że wszystko dobrze się skończy i że to jakiś głupi przypadek, że nie możesz złapać z nim kontaktu. Będę miała oczy szeroko otwarte, chociaż ja mam spory kawałek do Krakowa. Wyobrażam sobie jak się musisz denerwować!Trzymam kciuki i pozdrawiam.

koti wreszcie pokazalas jak rosnie twoj Cud ;-) przekochany :tak: zycze bys szybciutko rozwiazala problemy zdrowotne :tak: i prosze czasem sie odezwac :-p
zjola paluchy zacisniete na fasolke...wiesz ja tez myslalam ze nie ma szans-tym razem nie bylo opcji zeby sie udalo a jednak Klusek dal rade zaskoczyc ;-) wiec ty nic nie kombinuj hehe bo fasolka sie zagniezdzila :-p
kaska slicznia ta wasza Krolewna :tak: wogole slicznie wygladacie moje drogie Panie ;-)
klaczku miejmy nadzieje ze Twoj syn wroci szybko caly i zdrowy.....
mama Sówka jaki sliczny Bartus-a jaki juz duzy :-)
katkaa juz 7 tc zaczelas :szok: a ja pojutrze 12 :szok::szok::szok: czas lecccccciiiii strasznie
a ja leze i zdycham z goraca :baffled: wentylator chodzi 24\h w nocy sie budze....mdlosci troszke odpuszczaja,czestotliwosc ta sama ale natezenie mniejsze :sorry2: wchodzi mi niewiele "dan" np kanapki z paszetem i pomidorkiem sa ok a na mega mdlosci pomagaja mietowe landrynki(najlepiej te z krzyzykiem):szok::szok::szok:
wybacznie ze nie odp wszystkim ale po 5 sekundach od przeczytania mam pustke w glowie :wściekła/y::zawstydzona/y: no szok normalnie...zeby taka skleroza swiecic w tym wieku :baffled:

Ostatnia edycja:
Aniołki - jak cudownie czytać takie posty. Mam nadzieję, ze wykrakałaś, bo widzę, że Twoja wiara jest większa od mojej! Nie chcę szaleć, bo nie chcę rozczarowania. Wrzucam na luz:tak:
Na szczęście mam różne rzeczy do załatwienia i jutro mój synuś z obozu wraca, więc nie będę się zbytnio nakręcać. Czas tak szybko jakoś leci, że do 22 lipca zleci jak z bicza strzelił!
Cieszę się, że u Ciebie wszystko w porządku i fasolinka rośnie zdrowo! Komu jak komu ale Tobie to się jak najbardziej należy. Leż sobie, odpoczywaj a wszystko będzie dobrze. Pozdrów Kluska od internetowej ciotki :tak:

reklama
zjola dziekuje Klusek pozdrowiony ;-)
"... wszystko sie moze zdarzyc gdy glowa pelna marzen,gdy tylko czegos pragniesz,gdy bardzo chcesz-wszystko moze zdarzyc sie..." tekst starej piosenki Anity Lipnickiej...ciagle mi po glowie sie tlucze ta piosenka i jakos wierze :-) wiec wiesz....;-) wbij sobie te slowa do glowy i ani sie obejrzysz 22 minie i zapomnisz ze mialas @ dostac-ktora nie przylezie :-p ja tak mialam..tak to latalam z tymi testami,data @...a w maju-zapomnialam ze termin minal :szok: test robilam ok 6 dni po tym jak zdalam sobie sprawe ze juz tyle dni minelo...heheh:-D a wlasnie najlepiej-tak jak piszesz-zajac sie czyms innym :tak:

Do góry