Zjola – sama czytałam z zapartym tchem ;-)
Kasienka862 – gratulacje, kolejne ważne decyzje w życiu
Jankesowa – dla Ciebie może seks nie jest najważniejszy, bo pragniesz być matką, ale pamiętaj ten ogier co stoi przy Twoim boku pewnie ma inne zdanie i dla niego i seks jest ważny i powiększenie rodziny i nie zapomnij o tym. I nie przepraszaj od tego jest forum, a kto chce doczytać to doczyta. ;-)
Aniunnia – brak negatywnych wyników badań to też dobra wiadomość, kolejny punkt odhaczony, że tutaj jest wszystko ok.
Lina82 – co się dzieje, że Twoje posty są tak wczesną porą???
No to zębolog po części załatwiony – gratulować ;-)
Kłaczek – bardzo dobrze sobie radzisz, cieszy mnie to, bo Twoje pierwsze posty były ech – ciężkie :-(
Wisieńka – strasznie mi przykro, że będąc już jakiś czas na bb musiałaś dołączyć na nasze podforum, czasem podczytuję inne podforum i widząc radość matek, które nie przeżyły takiej tragedii jak my z jednej strony się cieszę, że nie mają tej świadomości, z drugiej chce mi się krzyczeć, że mają bardziej na siebie uważać, że to może dotyczyć każdej z nas. W tej chwili potrzebujesz czasu, rozmowy i naszego wsparcia, nabierzesz tutaj nadziei tylko musisz chcieć zostać, daj sobie czas na łzy, na żałobę, na smutek, a za jakiś czas pokaże Ci się tęcza i słoneczko i życie znowu nabierze blasku, ale tamtego dnia nie zapomnisz nigdy, nauczysz się z nim żyć, tak jak i my. A w życiu jeszcze nie raz popłynie łezka, bo pomyślisz o Dzwoneczku i nie raz popłynie łezka szczęścia, bo kolejny Skarb będzie szukał cyca, by się najeść. A lekarz jakiś patałach, 34 lata Toś Ty młoda doopa jesteś i tyle Ci powiem ;-)
Jankesowa,
Karolcia81 – ja nadal trzymam kciuki
Ewcia3004 – no to trzymam kciuki by szybciutko dotarły i troszkę pokurzyły się w domciu ;-)
Kasiawd – a ja właśnie się zastanawiałam ostatnio jak tam u Ciebie sprawa pomniczka idzie, a tu dziś mi niespodziankę zrobiłaś. Kasiu jest śliczny, wspaniała rzecz, że poza Adą umieściłaś i pozostałe Aniołki, na pewno nikt obojętnie obok nie przejdzie, wzruszyłam się