reklama
Dziewczyny chyba solidne lanie by mi się przydało... moze bym zmądrzała albo co.... staram się nie nakręcać i was słuchać grzecznie ale inne mysli sie plącza.... poczekajcie tylko poduszke pod dupsko podloze i mozecie sie ustawiac w kolejce.... postaram sie myslec dobrze... "Jestem w zdrowej, książkowo przebiegającej ciąży, która będzie donoszona a potem zdrowy , różowiutki i wrzeszczący bobas" - jakoś to do mnie nie przemawia.... Jeszcze dzis u nas leje , ze ani na dwór ani do basenu z siostrzeńcem...
She gdzie ty widzisz hipcia co ???;-) ślicznie wyglądaliście...
She gdzie ty widzisz hipcia co ???;-) ślicznie wyglądaliście...
martusionek
Fanka BB :)
A ja mam dola i rycze.... wylezc z niego nie moge.... na czytalam sie za duzo, o tym slabych kreskach.... ciazach biochemicznych lub zle rozwijajaycych sie.... jak jutro rano nie bedzie ciemniejsza...:-( tak sie cieszylam ale juz nie umiem za bardzo sie boje.... to juz 32dc przy 28 dniowych cyklach...:-(owulka ok 17-20 dc... wiec co jest grane... eh.....:-( ide spac.... zmeczona jestem, tym wszystkim....
Jankesowa głowa do góry zobaczysz będzie dobrze u mnie też była blada kreska na drugi dzień zrobiłam drugi test i była też słaba ale wyraźniejsza (dobrze że w aptece testy były w promocji po 5 zł:-)) jak obaczyłam drugą kreskę rano pomaszerowałam na bete i wyszła 27 potem to już tylko przyrastała. Tak samo jak ty naczytałam się że może ciąża pozamaciczna itp. bałam się jak cholera wizyty ale przed wizytą miałam sen ,ze byłam na wizycie i śniło mi się że widziałam serduszko poszłam na wizytę i w 6 tygodniu i było serduszko teraz wiem, że to mój aniołek daje mi w znaki i mówi "Mama nie pękaj tym razem będzie dobrze bo nad Wami czuwam"
Zobaczysz bezie dobrze uwierz!!!!!!!!
A ja mam zachcianki na jagody i sobie wcinam bo dostałam od koleżanki mniam!!!!
A po południu do endokrynologa ciekawe co powie?
Pozdrawiam Was Wszystkie !!!!
Jankesowa, a coś takiego? "Wygląda na to że jestem w ciąży. No, chyba jestem - sprawdzę to dokładniej w swoim czasie. Słuchaj, mały skubańcu! Jeśli tam jesteś, to umówmy się że będziemy współpracować - ja będę grzecznie robić badania, żadnego ćpania chlania i orgietek, a Ty się zaczepisz porządnie wszystkimi mackami i tak sobie powisisz całe 40 tygodni, a jak już sobie wyjdziesz to będziesz najfajniejszym wrzaskunem w okolicy i wtedy będziesz się mógł na mnie odgrywać przez kolejnych lat 18. I to jest w Twoim interesie."
no właśnie ZJOLA już edytowałam nie wiem skąd mi się wieloryb zabrał?? staram sie juz nie myslec.. ide sie przed tv z relaksowac....
martusionek mam nadzieje ze tak bedzie...aż sie poryczalam... piekne slowa z tym Aniołkiem....
kłaczek ;-)
martusionek mam nadzieje ze tak bedzie...aż sie poryczalam... piekne slowa z tym Aniołkiem....
kłaczek ;-)
reklama
Kłaczek fajny tekst
Jankesowa dziewczyny wszytsko już Ci napisały widzę.
ja miałam takei same GŁUPIE obawy! naczytałam się BZDUR i jak poszłam pierwszy raz do gin i jeszcze nie było widać zarodka to ja już pusty pecherzyk widziałam.
nie czytaj w internecie niczego najlepiej!!! są dwie krechy jesteś w ciąży i koneic tematu!!!
jutro zobaczysz dwie ciemne i to będize znaczyć ,że jest ok.
blade są bo to wczesna ciąża...to nie matematyka!!! Twoje wyliczenia nie muszą być prawidłowe.
ciesz się,bo to jest piękny dzięń a jutro będzie jeszcze milszy.
Julitka ja będę tu pisać super wieści i trzymać kciuki bo Ty akurat będziesz na wizycie oj ta cudna środa choć ja czekam do przyszłego piątku bo wtedy usg!
Asiu ja już na wieściach pisałam ,ale generalnie cudnie wyglądasz i wcale nie jak hipcio,a jeśli upierasz się na Fionę to chyba po przemianie w ksieżniczkę
Martusionek gratuluję upolowania jagódja chyba też zaraz zjem choć najadłam się kanapek ze szczypiorkiem i serem żółtym
ja stwierdziłam ,ze już widać,że jestem wielorybkiem ciążowym a nie tłustym po prostu
Jankesowa dziewczyny wszytsko już Ci napisały widzę.
ja miałam takei same GŁUPIE obawy! naczytałam się BZDUR i jak poszłam pierwszy raz do gin i jeszcze nie było widać zarodka to ja już pusty pecherzyk widziałam.
nie czytaj w internecie niczego najlepiej!!! są dwie krechy jesteś w ciąży i koneic tematu!!!
jutro zobaczysz dwie ciemne i to będize znaczyć ,że jest ok.
blade są bo to wczesna ciąża...to nie matematyka!!! Twoje wyliczenia nie muszą być prawidłowe.
ciesz się,bo to jest piękny dzięń a jutro będzie jeszcze milszy.
Julitka ja będę tu pisać super wieści i trzymać kciuki bo Ty akurat będziesz na wizycie oj ta cudna środa choć ja czekam do przyszłego piątku bo wtedy usg!
Asiu ja już na wieściach pisałam ,ale generalnie cudnie wyglądasz i wcale nie jak hipcio,a jeśli upierasz się na Fionę to chyba po przemianie w ksieżniczkę
Martusionek gratuluję upolowania jagódja chyba też zaraz zjem choć najadłam się kanapek ze szczypiorkiem i serem żółtym
ja stwierdziłam ,ze już widać,że jestem wielorybkiem ciążowym a nie tłustym po prostu