reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

She ciesze sie,ze jestes zadowolona ze slubu.A Emilka to cudowna coreczka bo dala sie mamie pobawic.

A ja tak wlasnie siedzialam i przypomnialo mi sie,ze Julia miala w niedziele 6 miesiecy...
Az wstyd,ale przez to wszystko zapomnialam(zawsze po kazdym kolejnym ukonczonym miesiacu skladam jej zyczonka-hihi)

Tak to nic nowego sie nie wydarzylo oprocz tego,ze wygarnelam tesciowej,ze jest falszywa baba...
Ja nie moglam dzis przez to wszystko w nocy spac.Czlowiek sie stara,biega do szpitala dwa razy dziennie i jeszcze jej zle...

No nic nie zanudzam was wiecej.

Buziaki dla was wszystkich.Wieczorkiem was podczytam

reklama
Krolcia - trzymam kciuki za pozytywne testowanie!!!
Jankesowa - nie nakręcaj się niepotrzebnie; jutro zrobisz test i zobaczysz 2 grubaśne krechy!!!
Asiu - wszystkiego naj... na nowej drodze życia!!!
Zjola - 3mam kciuki za szybkie zafasolkowanie!!!!!

Jankesowa bo Ci normalnie wpieprzę... ;-) No, trochę daleko mam, ale spróbować mogę. Masz absolutny zakaz czytania bzdur!:wściekła/y: Jasna cholera! Posłuchaj siebie, zamknij oczy i niech się wszyscy pójdą ciumkać ze swoimi fobiami bo Cię stres wykończy. Spokojnie walnij sobie teścik, polookaj jak Ci wyjdzie ładna kreska, a jak nie pier... go w kosz i poczekaj co z tego wyniknie. Nie tym to następnym razem, w końcu masz swojego faceta w stałym użytkowaniu i coś razem wykręcicie.

Jankesowa - ja Cię przełożę chyba przez kolano! Po co Ty czytasz jakieś głupoty! Nie płakać! Nie marudzić (no chyba, że to już hormony szaleją?), wziąć się w garść! Jutro będą porządne dwie krechy! Mojej koleżance kreska dopiero wyszła po tygodniu od terminu @. Jak robiła dzień po mającej przyjść @, to wyszła jedna kreska, nawet bez cienia drugiej! Dzisiaj ma przekochaną, słodką, 3-letnią córeczkę.
Uszy do góry !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Będzie dobrze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

She - świetnie, że impreza się udała! Czekam na zdjęcia:tak: :tak: Rzeczywiście, to słowo żona i mąż ma w sobie coś ...
Ale jesteś prędka, nim zdążyłam napisać, jest zdjęcie! Wyglądaliście bomba!
tak nawiasem mówiąc, ty chyba hipcia nie widziałaś? Trzeba Cię będzie podszkolić z zoologii hi, hi

Agamati - wielkie dzięki!

Kłaczek - przyłóż jej, bo jak nie to ja to zrobię!

Ostatnia edycja:
ASIA, w końcu!!!to jeszcze raz gratulacje i teraz przebojem przez życie, bo całe przed Wami!!!:)
Jankesku, Ty lepiej nie czytaj tych głupot.i uwierz, skoro pisze Ci tutaj niejedna dziewczyna, że też krechę słabą miała a ciąża ok była.ehh, powtórz ten test i na pewno będzie już wyraźniejsza.zapewne jeszcze niewielkie stężenie hormonu było no i siuśki nie poranne.i nie denerwuj takimi wymysłami.moja rada-nie szperać w necie.powiem Ci, że przy tej ciąży prawie nie zaglądam do internetu jak coś mnie martwi i dzięki temu jestem chyba spokojniejsza i nie świruję, bo pamiętam jak poprzednio było...Kochanie zrobisz jutro teściora, pójdziesz na betkę za tydzień i zobaczysz że będzie dobrze.ja też sraczkowałam przed pierwszym USG, czy nie wyjdzie mi pozamaciczna albo inne licho i tylko niepotrzebne nerwy.teraz przede wszystkim musisz na 100%potwierdzić ciążę.przytulam mocno i nie beczeć mi tu!!!

Kłaczek - jak ma się czymś stresować, to lepiej tym laniem! No nie :-D
Jutro będzie taka krecha jak stąd do Warszawy!!! Założę się!

Nie oddam! Bez obawy!
W końcu to nie ja histeryzuję. Mnie dopiero ogarnie histeria za jakieś 2 tygodnie:oo2:
Wtedy, to ja już nie będę taka mądra, jak dzisiaj:shocked2:

Jankesowa - hindusi to mają świetne podejście, do denerwowania się na zapas. Mówią, że nie ma się co na zapas martwić, bo nie wiadomo, czy ta zła rzecz się stanie, więc szkoda nerwów. Jak już się jednak stanie coś złego, to też nie można się martwić, bo i tak się nie odstanie!
Podobno człowiek w 60% procentach martwi się podczas swojego życia rzeczami, które nigdy się nie staną! Przemyśl to sobie!
Ja tam mam przeczucie, że mam Ci czego zazdrościć eh ...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry