reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Jankesowa i słusznie, bo już na pewno wtedy zobaczysz i nam tu wkleisz dwie krechy:)
ja w środę do gin więc też muszę przeżyć jutrzejszy dzień

reklama
Witam się i Ja:-)

Doczytałam po krótce co u was bo prawie 40 str miałam do nadrobienia:shocked2: byliśmy z Lucyfrkiem moim i Albertem w Międzyzdrojach:cool2: troszkę się spiekłam ale przyznam się że odpoczełam psychicznie od myślenia nad tym dlaczego dzidziuś do nas nie chce zawitać:-( i jakoś to będzie i tyle. Ale kochane moje mam problem i nie wiem co to jest bardzo was proszę o poradę boli mnie jak cholera w pachwinie prawej nogi gdy dłużej posiedze zaczyna mnie bardzo kłóć i jak wstaję mam nogę zdrętwiałą do kolana i bardzo mnie to boli:baffled: co to może być????????

lilianko powodzenia w remoncie miej na oku fachowcó bo w dzisiejszych czasach wiesz jest dużo partaczy.....
zjola kochana wyrzuć klucz od mieszkania i hulaj dusza.......
jankesowa &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& trzymam mocno:tak:

Pozdrawiam Was wszystkie:):)

Czesc kochane u mnie nic noweg strasznie goraca uffff... wczoraj bylismy nad morzem i sie troszeczke spieklam i teraz plecki piekal mam nadzieje ze skora nie bedzie schodzila macie moze jakies sposoby na oparzenia sloneczne????
Jankesowa czy ja dobrze widze:-) Huraa!!!! Tak pocichutku gratuluje:-) wiesz ale ja mysle ze to jest to:-) wytrzymaj do srody:-)

lila001 ojj staram sie nie wariowac i tez nie wkrecac za mocno ale postaram sie wytrzymać do srody :szok: mam malego od siostry mial dzis jechac ale zostaje jeszcze na jutro wiec moze troszke czas mi zleci :tak: super ze sie opalilas choc ja wczoraj w basenie 150cm na 150cm tez sie przypalilam :-D:-D:-D
ewelinaK26 super odpoczynek, zmiana miejsca zawsze dobrze robi... co do bólu nie mam pojęcia co to może byc..moze w googlach wpisz i znajdziesz mniej wiecej co to...

Hej, Hej!

Zjolu, ale numer! Mi owulka wypada dokładnie w te same dni, co w Twoje!!!;-) Dzisiaj mam nastawienie, że musi się w końcu udać, ale z drugiej strony to strach i nerw mnie ogarnia...:-(

Karolcia, niech to będzie fasolka!!!!!!:tak::tak::tak:

Jankesowa, trzymam za Ciebie takie kciukasy, że aż białe paluchy mi się porobiły!!! na moim pierwszym teście też ta druga była bledziusieńka i P mi tłumaczył, że jest, bo ja ją nawet w pewnym momencie przestałam widzieć. Ostatnio, jak wynalazłam swoje testy ( płakałam ) to widziałm wyraźnie na wszystkich obie krechy. także to tak może być, że bardzo chcesz, a uwierzyć nie możesz... Ale mam nadzieję, że Ci się uda!!!;-):tak:;-) Niech ta środa już będzie!!! I obiecaj mi, że jak będzie oki to prześlesz Zjoli, Karolci i mi również oraz innym staraczkom TAAAAKIEGO bociana!

Katkaa, gratulacje!!!!!!!!!!:-):-D;-):tak:

She, jak sie czujesz jako świeżo upieczona małża ?;-):-D

Lilijanko, cieszę się, że Ci się podobała...;-) Swoją drogą ja robię pierogi z jagodami już 2 dni. Na razie jagódki zasypalam cukrem i stoją w lodówce. Cos czuję, że prędzej kompot mi z nich wyjdzie :confused:

Olu**, Jankesowa, ja też już żyję w zgodzie z ciężarnymi, chociaż czasem jeszcze serducho kłuje...:-(

Ahhh, jak chciałabym sie dzielić dobrymi wiadomościami!

Witajcie Babeczki!

Jankesowa jakbyś jednak nie wytrzymała i zrobiła dzisiaj teściora...to ja bardzo mocno trzymam kciukasy &&&

Lila dla mnie na takie poparzenia najlepszy jest Bepanthen (maść, różowa).

Ja dzisiaj mam zabiegany dzień...więc zleci...i tak do przyszłego poniedziałku -> do wizyty :-)

Miłego dnia Wam życzę!

Cześć dziewczyny!

Nie wiem, czy mnie jeszcze pamiętacie? na kilka miesięcy zniknęłam i zawiesiłam też starania. Teraz już minęły ponad 3 miesiące od poronienia :-(nadal jeszcze boli i zawsze tak już będzie - szczególnie na widok brzuszków, który ja teraz już też bym miała. Moja kumpela będzie rodzić jakoś miesiąc po tym, jak rodziłoby się moje dziecko - oczywiście życzę im jak najlepiej, ale na dzidziusia nie wiem jak dam radę spojrzeć. Zawsze, gdy będę na nie patrzyła, będę myślała o tym, że moje dziecko byłoby teraz w tym samym wieku...
Zaczęliśmy teraz starania, ale zobaczymy jak się potoczy. Chcę pójść na betę już 25 dc - żeby wiedzieć, czy zawieszać duphaston, czy nie. Jak myślicie, ma szanse coś wyjść na becie 3 dni przed terminem @?
Myszo piękna Twoja dzidzia, szybko mija Twoja ciąża :tak:
Trzymam kciuki za starające się w tym miesiącu, tak samo jak - mam nadzieję, że szybko nam się uda!!

Ewcia co do patrzenia na dzieci...znajomi mają dziecko urodzone w chwile po tym jak ja urodziłam:( na początku też bałam się. wiedziałam,ze nie jestem gotowa by oglądać malucha,kolega pokazywał zdjęcia na telefonie,ja jako jedyna nie spojrzałam! czułam się głupio ,ale wiedziałam,że się rozpłaczę jak to zrobię! a to było na radzie pedagogicznej więc głupio... minęło trochę czasu.dostaliśmy zielone światełko i powoli wszystko zmieniło się.n a początku fakt,pytałam z grzecznosci jak mały,ale w duchu miałam nadzieję,ze zdjeć nie będę musiała oglądać:)teraz widziałam go w końcu z meisiąc temu,ale to już inaczej mając swoje szczęście w brzuszku. być może u Ciebie z czasem też bedzie łatwiej i nabierzesz siły by cieszyć się z koleżanka

co do bety nie wiem kiedy wychodzi dokładnie.mi nei wyszła ale chyba wtedy dopiero zaszłam w ciąże:) co do duphastonu ja brałam na wywołanie @ i odstawiłam nei przypuszczając,że mogę być w ciąży...i nic się nie stało:) wznowiłam branie tydzień później. podobno gromadzi się go sporo więc nei ma czym się martwić:)

Lina pewnie ,ze kłuje i będzie ,ale z czasem troche mniej.a jak dzidziuś pojawi się chociażby w postaci dwóch krech też juz będzie inaczej:)

reklama
Ewcia dobrze że wróciłaś...ostatnio bardzo tutaj fasolkowo co działa niezwykle pozytywnie :-)
Co do bety to podobno wychodzi 7 dni po zapłodnieniu/owulacji. Więc jeżeli będziesz monitorować owu to możesz łatwo obliczyć.
Życzę zeby dzidzia pojawiła się już w tym cyklu.

Do góry