asiulek27
Zaciekawiona BB
dodam,że w ciąży jeszcze nie jestem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale zawsze możesz zacząć być, czego serdecznie życzę. Strach jest normalny bo miałaś złe doświadczenia, ale nie może Cię paraliżować. Niech będzie Twoim strażnikiem, ale nie katem - dzięki niemu będziesz uważać na siebie, dbać, starać się spełnić wszystkie możliwe warunki, ale nie panikujmy. Będzie dobrze. Zielone światło jest? Asiulku, jeszcze będziesz miała swoje małe szczęście.dodam,że w ciąży jeszcze nie jestem
Eeee... Bo mi dziko, ale uprzedzałam lojalnie że ja stary krejzol jestem, nie?Kłaczek, może tak od czapy, ale chcę Ci powiedzieć, że uwielbiam czytać Twoje posty!!! Jesteś niesamowita!!!:-)