reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Agniesiar - a może jakiś urlop by się znalazł dla poratowania związku? Myślę że by się przydał dla Was czas tylko dla siebie.
Mysza - my idziemy na żywioł i bez rozwiązań siłowych. Będzie to super, ale jak nie to jesienią znów ruszymy do boju. Wychodzą z założenia, że - tak jak piszesz - po zabiegu to tam może dziada z babą nie brakować więc jak potrzeba czasu na uporządkowanie bałaganu to będę wyrozumiała i dam mojej macicy ten czas. Aczkolwiek niechętnie.:wściekła/y:
Sonia - gratulacje! Ale ginowi bym nakopała... Następna wizyta dopiero za z górą miesiąc?? Wiem, moja schiza, ale wolałabym częściej kontrolować. Dla pewności.

reklama
kłaczek ja słyszałam że po stracie tak samo jak po porodzie zachodzi się najszybciej bo wszystko pięknie przygotowane.
Ja akurat nie miałam problemu z zachodzeniem bo w pierwszą ciążę też w pierwszym cyklu zaszłam, ale jak wiele osób twierdzi że jest łatwiej to tego trzeba się trzymać.

Oj,babeczki, muszę w końcu podzielić się radosną nowiną.
MAMY FASOLKĘ!!!
Już po wizycie u ginki,czuję się w sumie ok, poza megasennością;)
Ale i krwiak się przyczepił, który nie daje mi spokoju. Grzecznie łykam kwas foliowy i luteinę dowciapnie, no i spis badań standardowych do zrobienia. Odpoczywać i grzecznie czekać na następną wizytę za 2 tygodnie.
Wiem, że pozytywne myślenie pomaga, ale nie mogę jakoś przestać się martwić....Ajjajjaj....

Mysza - po porodzie nie testowałam, aczkolwiek kiedys to... eh... wystarczyło pomyśleć o seksie i fasolka rosła.;-) Ale masz rację - jak parę osób tak mówi i w dodatku teoria nam pasuje do zapotrzebowań to należy wierzyć.

Pardoes - gratulacje jakniewiemco! Zajedwabiście! No, to teraz grzecznie odpoczywaj i patrz jak Ci brzuszek rośnie.

Oj,babeczki, muszę w końcu podzielić się radosną nowiną.
MAMY FASOLKĘ!!!
Już po wizycie u ginki,czuję się w sumie ok, poza megasennością;)
Ale i krwiak się przyczepił, który nie daje mi spokoju. Grzecznie łykam kwas foliowy i luteinę dowciapnie, no i spis badań standardowych do zrobienia. Odpoczywać i grzecznie czekać na następną wizytę za 2 tygodnie.
Wiem, że pozytywne myślenie pomaga, ale nie mogę jakoś przestać się martwić....Ajjajjaj....

GRATULUJĘ!!!
Zdrówka dla maluszka i mamusi!!!

kłaczek - pewnie, ze przydałby sie nam urlop, ale co z tego, ja dopiero co wróciłam, a On ma taki meksyk, ze nie ma szans, ale jak wsio dobrze pójdzie to za trzy tygodnie bedziemy odpoczywć!!!

To liczymy dni do urlopu - będzie dobrze. Będzie czas na przytulenie, poszeptanie, buziaczki i całą tę oprawę która sprawia że kobieta czuje się tak wyjątkową. Tylko... Wiesz jak faceci - jak nie powiesz wprost to się nie domyśli.

hej dziewczyny :) bylam u mojej gin:) moge sie spokojnie starac o malenstwo:) wyniki cytologi mam dobre i nie ma zadnych innych przecwwskazan :) wykryla tylko u mnie hemoriidy ale to tez w niczym nie przeszkadza:) co tam u was? wczoraj mnie nie bylo bo przez 11 godzin bylam w pracy.. maskra ;)

reklama
kłaczek - ja juz duża dziewczynka jestem i nie mam złudzeń, że jak nie wyłożę jak dzieciakowi, czego oczekuję to nic nie dostanę - wiec artykułować swoje potrzeby umiemy, tylko z tym jego słuchaniem gorzej.

kasienka - no to gratuluję! Teraz do boju, byle krótkiego i owocnego. Powiedz, a ile czasu jesteś po...

Do góry