reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Ja na kontrolę mam sie zjawić jak bedzie wynik badania histopatologicznego, ale jeśli sie nie doczekam w miare szybko to pojade pod koniec tego, ewentualnie zaraz w przyszłym tygodniu. Ja nie chcę czekać, chce wiedzieć, ze wszystko wraca do normy i można zaczać walczyć. U mnie w środę miną 2 tygodnie od zabiegu. A wogóle dopuszczasz myśl, ze może @ nie będzie bo jesteś w ....

No powiem Tobie ze ja nie dopuszczam takiej ewentualności ale tylko dlatego ze ja psychicznie nie jestem w ogóle gotowa....
Musze isc w tym tygodniu zbiore sie i pojde bo moich wynikach histo-pat wyszedl stan zapalny...
może dowiem się coś więcej bo wszystko po łacinie....

dziewczyny troszke podczytalam i widze ze nie jestesnie same w tym ze was faceci nie rozumieli... u mnie bylo tak samo-jak sie nie rozmawia to nie ma problemu-tak mysla wszyscy faceci nie chca rozdrapywac ran. polecam wam do przeczytania ta ksiazke
Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy - w otchłani śmierci
lub tą
Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy - aniołkowe mamy historie kobiet które poroniły

w tej pierwszej jest lepiej opisane zachowanie waszych bliskich-tak bardziej psychologiczne podejscie bliskich do straty malucha

Witam dziewczyny
agniesiar powiedz jakie te ziółka pijesz? Czy polecił Ci je lekarz gin? I czy one działają? Po tych dwóch poronieniach boję się ,że już mogę mieć wszytsko i wolę sie zabezpieczyć np.m.in. przed tymi zrostami. Taka już jestem na "zaś" .

Dziś wróciłam do pracy. Ale to nie pomaga. Ciągle myślę. A w dodatku dobija mnie fakt, że nie mam wsparcia w rodzinie męża. Zawsze zostawiają mnie sobie na koniec. Jak już brat męża ze swoim dzieckiem pojedzie do domu. Czuję się gorsza... Wtedy dopiero sobie o mnie przypominają. Tak to siedzę sama w domu ...
ehhhhh....

miłego dnia....

reklama
Hej dziewczyny!!!! Nie przeczytałam wszystkiego...duzo napisałyście mozw wieczorkiem.Wrociłam rano po 24 godz dyżuru i jestem klapnięta....
Agniesiar wrócilaś do pracy...witaj w zagonionym świecie
Gosiaczek....33 lata? straszne ja 38 :-D
Jankesowej padł komp i piszemy mase smsow
Miłego dnia dziewczyny....

Do góry