Straciłam maleństwo dokładnie w ostatnim dniu 10tc, ale lekarz robiący usg powiedział że nie żyło juz od dwóch tygodni. Jeśli chodzi o ew. historie po łyżeczkowaniu to już dawno nie ma po nich widocznych śladów - w sumie krwawiłam słabiej niż przy @, bardziej plamiłam i to też tylko parę dni. Wieczorem zabieg, nazajutrz rano do domu, po południu motocykl i w trasę - naprawdę fizycznie czułam sie i czuje nadal znakomicie. No, @ jeszcze nie ma, ale czytałam że to się dziewczynom i po 6 tygodniach dopiero pojawia, a mnie ledwie 2 minęły. R. będzie przez 3 tygodnie w kraju.
reklama
agniesiar
Marzymy o II serduszku
Witam sie z pracy, na razie jest koszmarnie, co chwile płaczę, co chwile ktoś patrzy z politowaniem, mam dośc i chce do domu!!! Boje sie, ze je przeżyję dzisiejszego dnia!!!
Tak bardzo mi źle - a miałam nadzieje, ze już było lepiej, ale dzisiejszy dzień udowodnił mi, ze nadal jestem na samym początku drogi - boje sie że oszaleję lub serce mi pęknie!!!
Tak bardzo mi źle - a miałam nadzieje, ze już było lepiej, ale dzisiejszy dzień udowodnił mi, ze nadal jestem na samym początku drogi - boje sie że oszaleję lub serce mi pęknie!!!
marteczkaa
Czękając na Niunie;**
Chyba lepiej odczekać jakiś czas aby wszystko zagoiło sie i wróciło do normy...Ja zaszłam w ciąże rok po stracie pierwszej mimo że starałam się wcześniej , nie mogłam zajść ,teraz jestem w 40 tygodniu i nadal boję się żeby wszystko było dobrze.. chyba po tym przeżyciu zostaje już uraz i dopóki nie zobacze małej będę żyła w lęku .na szczęście to już nie długo i wy też pewnie będziecie się cieszyć z waszych pociech.pozdrawiam
gosiaczek12344
Aktywna w BB
Kochana trzymaj sie! wiem jak Ci trudno wiem....
Ja tez chcialam uciec jak najdalej te spojrzenia spod łba...
Dasz radę jak musisz płacz i nie patrz na innych....
jestem z Toba myślami....
Ja tez chcialam uciec jak najdalej te spojrzenia spod łba...
Dasz radę jak musisz płacz i nie patrz na innych....
jestem z Toba myślami....
agniesiar
Marzymy o II serduszku
gosiaczku - dziękuję!
gosiaczek12344
Aktywna w BB
jestem tu do 15.....
agniesiar
Marzymy o II serduszku
Ja też teraz raczej bede przede wszystkim do pietnastej, bo potem kupa obowiązków w domu i nie daje razy zazwyczaj zajrzeć
agniesiar
Marzymy o II serduszku
A tak z innej beczki, dziś w końcu coś sie zadziało i tempka ruszyła, może zbliża sie owulacja - oby - to by oznaczało, ze cykl sie normuje. Dziś popszłam na badania i zrobiłam ich troszkę najpierw podstawa, potem zobaczymy reszte.
- morfologia
- mocz
-tsh
-cytomegalia igg
-cytomegalia igm
Za jakiś czas zrobie resztę, jak mi już lekarz coś powie - co dalej.
- morfologia
- mocz
-tsh
-cytomegalia igg
-cytomegalia igm
Za jakiś czas zrobie resztę, jak mi już lekarz coś powie - co dalej.
gosiaczek12344
Aktywna w BB
no ja czekam tez i 30 dni po stracie mojego maleństwa i nic... cisza
reklama
agniesiar
Marzymy o II serduszku
30dni to jeszcze jeśli chodzi o oczekiwanie na @ to nie jest tak długo. Ja piję te ziółka i mam nadzieję, ze one też szybciej pozwolą mojemu organizmowi wyrególować hormony. Zobaczymy, mierzę temperature więc sie dowiem.