reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dziekuje ci serdecznie za odpowiec a mozesz mi jeszcze napisac jak te badanie sie wykonuje i jaki jest koszt prywatnie i czy robia je w kazdym laboratorium czy tylko w specjalistycznych placowkach???? Z gory ci bardzo dziekuje ja dla wlasnego spokoju chcem porobic te badania bo jak bylam w Polsce to lekarka mi mowila ze po pierwszym poronieniu nie trzeba i tyle ale ja wole dmuchac na zimne

reklama
Dziekuje ci serdecznie za odpowiec a mozesz mi jeszcze napisac jak te badanie sie wykonuje i jaki jest koszt prywatnie i czy robia je w kazdym laboratorium czy tylko w specjalistycznych placowkach????
Przeciwciała te bada się z krwi, z tego co dzwoniłam w poszukiwaniu laboratorium to kojarzy mi się, że ceny wahały się między 65-90 zł razy dwa (bo trzeba zrobić IgG i IgM). W końcu robiłam to w Instytucie Hematologii w Wawie, więc placówka specjalistyczna, ale wynik dostałam z logo tego laboratorium DIAGNOSTYKA laboratoria medyczne i analityczne: Diagnostyka, więc pewnie bezpośrednio tam też zrobisz to badanie, a ze strony wynika, że mają punkty pobrań w różnych miastach.

Witam

Naddie
- podobno szkodliwe nie jest. Ale i tak jeszcze za wcześnie żeby coś tam było widać, więc po co ingerować. Poczekam jeszcze tak do 5 tyg i dopiero pójdę. U nas też jest Figloraj:)Fajna sprawa!

EwelinaK26
- mam nadzieję że to jednak fasolka:) I że ból brzucha minie!

kasiad
- dzięki. Trzymam kciuki za wszystkie wyniki!

lina82
- mam nadzieję że mężowi starczyło sił:)

lilijanna
- jak ja nie lubię burzy:(

zjola - trzymam kciuki za żołnierzyki:) I oby katar ustąpił jak najszybciej.

karolcia - wypocznij sobie i udanego wyjazdu:)Czekamy na Ciebie!

martusionek - wiem coś o tym, mnie też kiedyś mój 4-letni bratanek zaskoczył. Dzieci rozumieją i widzą więcej niż nam się czasem wydaje.

aniołki - pewnie że się cieszymy:)

lila
- a o jakie wyniki chodzi, bo chyba nie doczytałam?I w jakim są języku?

just
- jejku, Ty już na finiszu:)

As
- dzięki za info

vjolka
- dobrze, że już dobrze! Odpoczywaj teraz!

agamati
- może po prostu potrzebuję jeszcze trochę czasu..

A ja sobie siedzę i odpoczywam. I żyję wiarą i nadzieją..

JustJeszcze raz ci dziekuje znalazlam punkt pobran blisko mojego miatsa w ktorym mieszkalam w Polsce a na wakacje wlasnie tam jade wiec nie bedzie problemu z zrobieniem badania:-) kochana jestes;-)
Wiolka chodzi o wynik badania histo-pato po zabiegu łyżeczkowania wyszlo mi ze mialam zakrzepy skrzepy w lozysku a wynik jest w jezyku wloskim i nie wiem co oznacza to ze byly skrzepy szperajac w internecie znalazlam ze moze byc to zespol antyfosfolipidowy

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam

v-Jolka szybkiego powrotu do zdrowia życzę
Karolcia udanego urlopu
Just powtórzę po Wiolce - jejku tu to się lada moment rozpakujesz :-)
Wiolka ja też siedzę i odpoczywam, ale przed pracą ;-)
Do mnie @ jeszcze też nie przyszła choć dziś jest termin, ale mogę dostać w każdej chwili, ja z reguły z rana dostawałam. Brzuch mnie pobolewa od wczoraj. Na razie się jednak nie nastawiam, testa nawet nie kupiłam a jak zrobię to w piątek.

Martusionek słodka fasolinka:) nim się obejrzysz to będzie dzidziusiem:)
Chucky ja wiem co u Agniesiar... wczoraj miała mieć zabieg niestety:(
Edyś to może nie będziesz tak wielka jak ja:) choć brzunio mnie cieszy nie powiem,tylko o kręgosłup boję się
Aniołki a czemu miałybyśmy się nie cieszyć:)
Kobietka dzięki za pohwałe brzunia i właścicielki:)
Wiolka nim się obejrzysz też będziesz miała brzuszek,czas leci jak szalony!
Kasiawd dziękuję!!!! zwłaszcze,że wiem ,że obserwacja mego suwaczka może nie być dla Ciebie łatwa:(cieszyłyśmy się razem z testów,a wyszło jak wyszło:(

Vjolka wracaj nam do zdrowia, mam nadzieję,że szybciutko ze szpitala wrócisz
nie odpiszę wszystkim przepraszam,ale bardoz nas tu dużo i ciężko zapamiętać co u której

Przeczytałam wszystko ale już nie pamiętam co która pisała... od zawsze miałam sklerozę... niestety... Dziś humor mi trochę lepiej dopisuje... upał u nas straszny że palcem się ruszyć nie chce...:rofl2: a ja dziś widziałam bociana :happy:

reklama
Aniołki - jakie fajne te emotikonki! Pozazdrościłam, chociaż nie używam Internet explorera tylko mozilli. Sorki musiałam spróbować

I wiecie co? Życzę wam wszystkim i sobie też dokładnie tego -

Dzisiaj mam chyba dobry dzień, bo mnie się żarty trzymają.

Ostatnia edycja:
Do góry