reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dziekuje ci serdecznie za odpowiec a mozesz mi jeszcze napisac jak te badanie sie wykonuje i jaki jest koszt prywatnie i czy robia je w kazdym laboratorium czy tylko w specjalistycznych placowkach???? Z gory ci bardzo dziekuje ja dla wlasnego spokoju chcem porobic te badania bo jak bylam w Polsce to lekarka mi mowila ze po pierwszym poronieniu nie trzeba i tyle ale ja wole dmuchac na zimne

reklama
Dziekuje ci serdecznie za odpowiec a mozesz mi jeszcze napisac jak te badanie sie wykonuje i jaki jest koszt prywatnie i czy robia je w kazdym laboratorium czy tylko w specjalistycznych placowkach????
Przeciwciała te bada się z krwi, z tego co dzwoniłam w poszukiwaniu laboratorium to kojarzy mi się, że ceny wahały się między 65-90 zł razy dwa (bo trzeba zrobić IgG i IgM). W końcu robiłam to w Instytucie Hematologii w Wawie, więc placówka specjalistyczna, ale wynik dostałam z logo tego laboratorium DIAGNOSTYKA laboratoria medyczne i analityczne: Diagnostyka, więc pewnie bezpośrednio tam też zrobisz to badanie, a ze strony wynika, że mają punkty pobrań w różnych miastach.

Witam

Naddie
- podobno szkodliwe nie jest. Ale i tak jeszcze za wcześnie żeby coś tam było widać, więc po co ingerować. Poczekam jeszcze tak do 5 tyg i dopiero pójdę. U nas też jest Figloraj:)Fajna sprawa!

EwelinaK26
- mam nadzieję że to jednak fasolka:) I że ból brzucha minie!

kasiad
- dzięki. Trzymam kciuki za wszystkie wyniki!

lina82
- mam nadzieję że mężowi starczyło sił:)

lilijanna
- jak ja nie lubię burzy:(

zjola - trzymam kciuki za żołnierzyki:) I oby katar ustąpił jak najszybciej.

karolcia - wypocznij sobie i udanego wyjazdu:)Czekamy na Ciebie!

martusionek - wiem coś o tym, mnie też kiedyś mój 4-letni bratanek zaskoczył. Dzieci rozumieją i widzą więcej niż nam się czasem wydaje.

aniołki - pewnie że się cieszymy:)

lila
- a o jakie wyniki chodzi, bo chyba nie doczytałam?I w jakim są języku?

just
- jejku, Ty już na finiszu:)

As
- dzięki za info

vjolka
- dobrze, że już dobrze! Odpoczywaj teraz!

agamati
- może po prostu potrzebuję jeszcze trochę czasu..

A ja sobie siedzę i odpoczywam. I żyję wiarą i nadzieją..

JustJeszcze raz ci dziekuje znalazlam punkt pobran blisko mojego miatsa w ktorym mieszkalam w Polsce a na wakacje wlasnie tam jade wiec nie bedzie problemu z zrobieniem badania:-) kochana jestes;-)
Wiolka chodzi o wynik badania histo-pato po zabiegu łyżeczkowania wyszlo mi ze mialam zakrzepy skrzepy w lozysku a wynik jest w jezyku wloskim i nie wiem co oznacza to ze byly skrzepy szperajac w internecie znalazlam ze moze byc to zespol antyfosfolipidowy

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam

v-Jolka szybkiego powrotu do zdrowia życzę
Karolcia udanego urlopu
Just powtórzę po Wiolce - jejku tu to się lada moment rozpakujesz :-)
Wiolka ja też siedzę i odpoczywam, ale przed pracą ;-)
Do mnie @ jeszcze też nie przyszła choć dziś jest termin, ale mogę dostać w każdej chwili, ja z reguły z rana dostawałam. Brzuch mnie pobolewa od wczoraj. Na razie się jednak nie nastawiam, testa nawet nie kupiłam a jak zrobię to w piątek.

Martusionek słodka fasolinka:) nim się obejrzysz to będzie dzidziusiem:)
Chucky ja wiem co u Agniesiar... wczoraj miała mieć zabieg niestety:(
Edyś to może nie będziesz tak wielka jak ja:) choć brzunio mnie cieszy nie powiem,tylko o kręgosłup boję się
Aniołki a czemu miałybyśmy się nie cieszyć:)
Kobietka dzięki za pohwałe brzunia i właścicielki:)
Wiolka nim się obejrzysz też będziesz miała brzuszek,czas leci jak szalony!
Kasiawd dziękuję!!!! zwłaszcze,że wiem ,że obserwacja mego suwaczka może nie być dla Ciebie łatwa:(cieszyłyśmy się razem z testów,a wyszło jak wyszło:(

Vjolka wracaj nam do zdrowia, mam nadzieję,że szybciutko ze szpitala wrócisz
nie odpiszę wszystkim przepraszam,ale bardoz nas tu dużo i ciężko zapamiętać co u której

Przeczytałam wszystko ale już nie pamiętam co która pisała... od zawsze miałam sklerozę... niestety... Dziś humor mi trochę lepiej dopisuje... upał u nas straszny że palcem się ruszyć nie chce...:rofl2: a ja dziś widziałam bociana :happy:

reklama
Aniołki - jakie fajne te emotikonki! Pozazdrościłam, chociaż nie używam Internet explorera tylko mozilli. Sorki musiałam spróbować

I wiecie co? Życzę wam wszystkim i sobie też dokładnie tego -

Dzisiaj mam chyba dobry dzień, bo mnie się żarty trzymają.

Ostatnia edycja:
Do góry