reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Annas81
Praca ok, dzieki niej moze jakos powoli zapomne, tylko ze szefowa w 5 miesiacu i ciezko bedzie na nia codziennie patrzec. Wlasnie wrocilam z zakupow, trzeba sie jakos rozweselic...Wszedzie kobiety w ciazy lub z maluchami, chyba najlepiej w domu ;-).

Justkabor, ja jak straciłam swoje maleństwo rok temu prawie to moja szefowa też była w ciąży i moja siostra w ciąży - wszystkie miałyśmy podobne terminy na listopad 09. Tylko ja nie doczekałam szcześliwego rozwiązania. Wszędzie same ciężarne widziałam albo z małymi dziecmi, tylko, że wcześniej się nie zwracało uwagi a tu nagle same brzuchatki jakby po ulicy chodziły. W domu nie ma co się zamykać, trzeba żyć dalej. W święta sobie właśnie przypomniałam, że rok temu cieszyłam się tym, że pod serduszkiem nosze w sobie nowe życie, 2 tygodnie później już nie było tak wesoło.

Kobietka te teściowe to takie są czasami, takie jakieś nietaktowne w ogóle, a poza tym często nie widzą winy u swoich synów tylko wszystkiego winne są przecież synowe. Nie ma co się przejmować, bo ona to pewnie tak zrobiła nieświadomie. A moja teściowa jak jeszcze raz mi powie, że ona chce wnuczkę to wyjdę z siebie i stanę obok.

Ostatnia edycja:
reklama
Gosiu Lew dziękuje ci za miłe słowa, też tak myślę ,że nieświadomie jej sie to wymsknęło ,albo może ja jestem przewrażliwiona.

Witam po-światecznie :-)

Nie wiem jak wy ale objadłam sie :baffled: Masakra trza zaczac cwiczyc
Poza tym u mnie nic ciekawego w maju do lekarza,takze nie mam jak narazie oczym pisac
Moze tylko tylte ze znalazłam swietnego lekarza :-)

Trzymam za kazda z Was kciuki aby tym ktorzy staranka maja by szybko im poszło i doczekali sie fasoleczek, Tym ktorzy juz nosza kogos pod serduszkiem by mieli jak najmniej zmartwien i szczesliwie przezyli 9 miesiecy a Ci którzy juz maja małych szkrabów przy sobie by tryskali radoscia miłoscia i szczesciem ZAWSZE !

Ehh troszke nabredzilam takze wybaczcie mi :happy:
Dla osłody miał byc facet ale wiecie ..... ;-)Zobacz załącznik 233478

Fajnie AGA 34 , że jesteś , nie dużo Ci już zostało do końca ciąży a dziewuszka spora
Ola** odpocznij , wycisz się - ale pisz czasem bo osiwiejemy , trzymaj się
Ola81 - super , bardzo się cieszę i ogromnie Ci kibicuję
Agatka , a niech sobie jeszcze posiedzi , po tej stronie taki harmider a tam ma cichutko i ciemniutko. mnie nawet te plastry pasują , cycki mi urosły o rozmiar conajmniej , ale ogólnie dobrze się czuje . troche nerwowa przed @ jestem bo boje się żeby mnie nie zawiodły.
Annas , to trzymam kciuki ,żeby szybko poszło i fasolina była
Pozdrawiam wszystkie Babki

hej
carri a do jakiego lekarza chodzisz?? masz miec jakies leki ? badania itd?

gosia trzymam kciuki za testowanko :-D
u mnie wszystko wrocilo tak jak przed pierwszym poronieniem tzn bola mnie cycki przed @ od kilku miesiecy tak mam i za kazdym razem myslalam a raczej mialam nadzieje ze to dzidzia... teraz bola mnie juz od 16 dnia cyklu raz mocniej raz mniej i powiem wam ze zawsze sie wkurzam ze to nie fasolka bo po cholere mnie niby bola jak z tego nic nie ma....

Hej Pati

Chodze do doktora Denala do Boguszowic, powiem tyle zaden LEKARZ tak mnie nie przebadał !!! Pełen szacunek dla tego lekarza !
Czy leki bede miala to nie wiem, wiem natomiast ze musze biegac i jezdzic na rowerze a poza tym bede miała badania owulacji bo teraz jej nie miałam - tazke czekam do maja :)
A tak swoja droga mam to samo co ty przed @ wkurza mnie to bo przed ciaza nie miałam takich dolegliwosci a teraz za kazdym razem gdy zbliza mi sie @ czuje sie tak jakbym byla w ciazy

reklama
ja sie umawiam z tygodnia na tydzien czyli czekam tydzien na wizyte, chyba ze to nie ciaza wiec dwa tygodnie bo ciezarne maja u niego pierwszenstwo :-) dobra koniec z postami jednozdaniowymi hehe bo za chwile bedzie opiernicz :p

uciekam juz ide sie wypluskac, zjesc kolacje i bede pisac moja prace licencjacka :-D albo sie na angielski poucze bo w niedziele kolokwium :/, ledwo sie jedna sesja skonczyla to juz druga jest przed nosem.... ale jak sobie pomysle ze jeszcze potem jeden rok i bede miala tego licencjata to mi sie gemba cieszy :-D

milego wieczorku dziewczyny i udanych bobo seksow :p

Do góry