Niucha79 zamiast się martwić porozmawiaj z maluszkiem
i nie martw się bo dzidzia już czuje -a po co jej stresy
zobaczysz serduszko i już tym się ciesz -bo z wizyty na wizytę będziesz czekała na dobre wieści -one będą dobre a Ty już nie cofniesz czasu żeby móc się cieszyć... szkoda czasu -bo on tak szybko ucieka
Mysza84 oj leci czas leci... trzeba się cieszyć każdą chwilką bo one uciekają -dzieci tak szybko rosną
ledwo poczujesz delikatne smyranie a nim się obejrzysz pcha Ci się pod brodę mała dupka
każda chwila jest bezcenna
Agbar -po pierwsze szczerze gratuluję
i życzę spokojnych 9 miesięcy
co do wizyty u gina -zależy jaki ma sprzęt, zależy w którym jesteś tc -ale nie pozwól się macać -chce zrobić usg -niech zrobi (choć wiele Ci nie powie) ale niech Cię nie gniecie i nie uciska
co do L4 -zależy -ja w pierwszej ciąży byłam na L4 od 6tc... teraz pracowałam do ponad 10 (póki jeszcze dałam radę -nudności, niskie ciśnienie) żeby w domu nie zwariować. Mam nadzieję że podejmiesz słuszną decyzję -prawda jest taka -zdrowemu maluchowi praca nie zaszkodzi bardziej niż siedzenie w domu i stresy, przegrzebywanie netu czy tak powinno być czy nie... jeśli potrafisz poradzić sobie ze sobą -posiedź w domu -ale pod warunkiem ze to będzie czas radosny dla Ciebie ei malucha
Justkabor bezpośrednio pewnie nie -tylko że odchudzanie i to drastyczne może spowodować zmiany hormonalne (a7 kg w szybkim czasie to głodówka). Nie wiem czy potrzebne Ci jest schudnięcie czy raczej zdrowe odżywianie i np bieganie?aerobik? nie jedząc normalnie i rozsądnie nie stworzysz dla swojego malucha "dobrego domku". Albo wyłysiejesz i wypadną Ci zęby -albo organizm stwierdzi ze nie czas na ciążę skoro nie ma wystarczająco dla siebie
schudnąć można na wiele sposobów -tylko ze jeśli tak ważne jest dla Ciebie te 2 kg to co zrobisz z 15/20 w ciąży?? coś za coś -schudniesz po ciąży
Zjola witaj:-) jak po świętach
Karolciu nie poradzę -dawno nie miałam takich problemów -a może te osłonowe brać co do antybiotyków lekarze dają? one raczej nie zaszkodzą a właśnie po to są żeby nie niszczyć flory bakteryjnej i nie nabawić się grzybicy czy infekcji