Ależ bym jeszcze pospała.... niestety KTOŚ mi nie pozwala
Najpierw standardowo wstała z S do pracy, jak już zasnęłam musiałam zmienić bok bo lewy zdecydowanie nie jest dobry do spania dla mojej królewny (a na prawym już odleżyny mam), teraz już żadna pozycja nie poskutkowała -trzeba było wstawać... więc my po śniadanku, przed zakupowym weekendem -musimy kupić lodówkę, piekarnik i tv do salonu... pierdoły w stylu kosz na ubrania i rzeczy do kuchni zostawimy chyba na marzec...
No i od 01.03 nie mam netu:-( póki jakiś nie założymy (nie wiem ile to potrwa) będę odcięta od świata więc smutno mi...
Wiolka nooo wspaniałe wieści
to owulkę i pęcherzyk trzeba wykorzystać -no i to że jeszcze jesteś mega-mobilna;-) bo ja już zbyt wielu akrobacji nie wykonam choc tak mi się marzy:-)
Gosiu a może jesz późną kolację? albo oglądasz jakieś głupoty przed snem? te dwie rzeczy wpływają na to co się nam sni... trzymam kciuki za spokojne nocki bo sama wiem jak to jest wstać bardziej zmęczonym niż się szło spać
Ewcia jak to zrobić zeby pogoda podziałała mobilizująco??? ja mam do apteki 200m i nie chce mi się dupska z domu ruszyć
no ale mus to mus -gorzej jak w aptece nie będzie tego co potrzebuję
ja nie miałam nakazu celibatu w ciąży... i dalej nie mam;-)
Syla11 no tak będzie -i nie ma co przed łzami uciekać... one same się wypłaczą i tylko czasami będą płynęły po policzkach... ale w serduszku zawsze zostanie wielka miłość do małej istotki...
Izulka15 wspaniale
zapraszam na naszą listę dzieciaczków
no i życzę bezbolesnego porodu:-) choć to chyba nie jest możliwe
Ola** a co u Ciebie z testami, @ i odczuciami??
Anetka83 witaj:-)
Mysza84 moze one tak intensywnie pracują ze je czujesz
wszystko wraca do normy przed pierwszą @ już powinno być wszystko ok wiec się starają jak mogą
po @ idziesz na kontrolę?
Ewela28 jakiś kłamczuch i naciągacz
włazi to takie z nudów na forum i na każdym wątku inna historie pisze -do leczenia ludzie
Życzę wszystkim dziewczynkom miłego dnia... jeszcze trochę poczytam i ruszam na podbój apteki