reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Izulka świetnie że napisałaś. To fajtycznie jest światełko nadzieji, którego pewnie każda z nas potrzebuję. A Tobie życzę dobrego porodu!!! Odezwij się jeszcze.
ola** dzisiaj spędzę czas na czekaniu na informację od Ciebie. Kciukasy dalej zaciskam.

Dzień dobry Kochane!

A ja mam dalej takie dziwne uczucie w tych jajnikach, ale chwlami się zastanawiam czy to nie twór mojej wyobraźni. Bo jak tylko o tym pomyślę to czuje, a tak normalnie to nie. Czekam już na tą @ normalnie jak na zbawienie.

miłego dnia

Ostatnia edycja:
czesc laseczki

witam wszystkie was ,nie wymieniam nickow,bo normalnie za duzo za duzo was :-D ,ale wsio całuję.

A o co chodzi z tym trollem?:eek:

Ależ bym jeszcze pospała.... niestety KTOŚ mi nie pozwala:confused2:

Najpierw standardowo wstała z S do pracy, jak już zasnęłam musiałam zmienić bok bo lewy zdecydowanie nie jest dobry do spania dla mojej królewny (a na prawym już odleżyny mam), teraz już żadna pozycja nie poskutkowała -trzeba było wstawać... więc my po śniadanku, przed zakupowym weekendem -musimy kupić lodówkę, piekarnik i tv do salonu... pierdoły w stylu kosz na ubrania i rzeczy do kuchni zostawimy chyba na marzec...

No i od 01.03 nie mam netu:-( póki jakiś nie założymy (nie wiem ile to potrwa) będę odcięta od świata więc smutno mi...

Wiolka
nooo wspaniałe wieści:-D to owulkę i pęcherzyk trzeba wykorzystać -no i to że jeszcze jesteś mega-mobilna;-) bo ja już zbyt wielu akrobacji nie wykonam choc tak mi się marzy:-)

Gosiu
a może jesz późną kolację? albo oglądasz jakieś głupoty przed snem? te dwie rzeczy wpływają na to co się nam sni... trzymam kciuki za spokojne nocki bo sama wiem jak to jest wstać bardziej zmęczonym niż się szło spać:eek:

Ewcia
jak to zrobić zeby pogoda podziałała mobilizująco??? ja mam do apteki 200m i nie chce mi się dupska z domu ruszyć:confused2: no ale mus to mus -gorzej jak w aptece nie będzie tego co potrzebuję:crazy: ja nie miałam nakazu celibatu w ciąży... i dalej nie mam;-)

Syla11 no tak będzie -i nie ma co przed łzami uciekać... one same się wypłaczą i tylko czasami będą płynęły po policzkach... ale w serduszku zawsze zostanie wielka miłość do małej istotki...

Izulka15 wspaniale:-D zapraszam na naszą listę dzieciaczków:tak: no i życzę bezbolesnego porodu:-) choć to chyba nie jest możliwe:-p

Ola**
a co u Ciebie z testami, @ i odczuciami??

Anetka83 witaj:-)

Mysza84 moze one tak intensywnie pracują ze je czujesz:tak: wszystko wraca do normy przed pierwszą @ już powinno być wszystko ok wiec się starają jak mogą:tak: po @ idziesz na kontrolę?

Ewela28 jakiś kłamczuch i naciągacz:wściekła/y:włazi to takie z nudów na forum i na każdym wątku inna historie pisze -do leczenia ludzie:confused2:

Życzę wszystkim dziewczynkom miłego dnia... jeszcze trochę poczytam i ruszam na podbój apteki:-p

13x13 witaj :-) mam nadzieję że to była owulka i teraz przyjdzie @. I to będzie oznaką że wszystko u mnie w normie. Idę 4 marca do ginka...i później będę badać na usg tą moją owulację -> czy jest.
Coś z netem musisz szybko wymyślić. Ja wzięłam teraz blueeconnect. W erze za 39zł i hula jak tra lala...jestem zadowolona, a myślałam że będzie słaby.

Witam!

A ja dziś w nocy w ogóle spac nie mogłam..wierciłam sie z boku na bok...i jakoś wcześniej wstałam..chyba organizm sie zregenerował:)

ewcia
- dzięki!No to faktycznie miałaś wczoraj powera do pracy:)

syla11 -
koniecznie zostań z nami!

izulka15 - dzięki za Twoją historię... nam, które dopiero czekamy na nasz mały cud..dodają skrzydeł i nadziei, że dla nas też przyjdzie czas..:)

ola:*
- cały czas trzymam kciuki za betkę..

mysza
- może za dużo o tym myslisz...odpuść trochę a zobaczysz @ przyjdzie i się zdziwisz że już:)

ewela - witaj

lenka29
- witaj:)

Agatka
- niestety w tym cyklu jeszcze nic nie działamy, czekam co mi napisze moja pani doktor i jakie da zalecenia..ale wierze, że już coraz bliżej..zresztą czekam jeszcze na wyniki biobsji i biocenozy... mam nadzieję, że szybko się uporacie z nowym netem, bo strasznie smutno bedzie tu bez Ciebie:(

kaska - jak Wy się czujecie?Pamiętam cały czas...

karola322 - a u Ciebie jak Kochana??

Czy ktoś wie co u sodziutkiej???

A ja dalej sie musze zabrać za moja księgowśc, ale tak mi weny brak:(

wiolka masz rację, ale to silniejsze ode mnie. Moje myśli ciągle krążą wokół jednego tematu. I nie mam siły z tym walczyć...i tak już jest.
Chciałabym bardzo żeby to wszystko wyglądało inaczej -> normalnie i naturalnie.

reklama
Witam dziewczyny
Wicie ile mniej wiecej czeka sie na badanie posiew z szyjki macicy mialam dzisiaj zadzwonic dzwonie a oni jeszcze nic nie wiedza :-(
Mysza ja tez nie chce myslec ale podswiadomie mam tylko jeden temat.Wczoraj wieczorem myslalm ze mi glowa wyskoczy mialam puls 110 chociaz bylam zajeta innymi sprawami.Nie wiem dziewczyny ja chyba nie bde gotowa ani za miesiac ani za 10 lat zeby spojnie przejsc ciaze.Psychicznie czuje sie tak wyrabana ze szok.
Probuje sie zajac innymi sprawami ale nie udaje mi sie.Nie ufam juz lekarzom traktuja nas jak kolejna kase do zarobienia przynajmniej sie tak czuje

Ostatnia edycja:
Do góry