reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

V_Jolka moja przyszła szwagierka też zakłada swoją działalność. też sklep z odzieżą. Też starała się o dotację. Czekała 30 dni na decyzję. Przyznali jej ją. Teraz musiała przedstawić kosztorys na co ta kwotę wyda z podziałem procentowym na różne cele (np. zakup towarów, zakup materiałów, wyposażenie sklepu, itp). Jak już to złożyła, to okazało się, że nim przeleją jej kasę, to jeszcze musi przejść 5-ciodniowe szkolenie z zakresu małej przedsiębiorczości. Problem polega na tym, że jeszcze nie ma terminu (może połowa marca), a ona już od stycznia ma lokal, za który musi płacić, a który na siebie nie zarabia. To jakaś paranoja!

Ilonka jak dziś samopoczucie?

Wczoraj wieczorem dostałam takich bóli podbrzusza, tak mnie ciągnęło jak jeszcze nigdy. Dziś jak szłam z psem na spacer myślałam, że odjadę. Przemęczenie chyba wychodzi... Marzę choć o 2 dniach spokoju i nic nierobienia...

Ostatnia edycja:
reklama
V_Jolka moja przyszła szwagierka też zakłada swoją działalność. też sklep z odzieżą. Też starała się o dotację. Czekała 30 dni na decyzję. Przyznali jej ją. Teraz musiała przedstawić kosztorys na co ta kwotę wyda z podziałem procentowym na różne cele (np. zakup towarów, zakup materiałów, wyposażenie sklepu, itp). Jak już to złożyła, to okazało się, że nim przeleją jej kasę, to jeszcze musi przejść 5-ciodniowe szkolenie z zakresu małej przedsiębiorczości. Problem polega na tym, że jeszcze nie ma terminu (może połowa marca), a ona już od stycznia ma lokal, za który musi płacić, a który na siebie nie zarabia. To jakaś paranoja!

Ja już taki kosztorys przedstawiłam dołączając go do wniosku
a jak będzie dalej zobaczymy...

Wiolka jak się dziś czujesz? Trzymaj się Skarbie, mocno Cię przytulam.
Ilonka witaj i miłego dnia :-)
Mysza no to fajnie, że skończyli i masz spokój ;-)
Alicja a ja dzisiaj będę robić śledziki na dwa sposoby, bo jednak ochota mi nie przeszła i śledzie zostały zakupione.
She to idzie weekend więc odpoczywaj. A robota poczeka. W styczniu firmy dochodów nie mają, a na VATy jeszcze czas.

Agatka, missiiss, Słodziutka, Aga - gdzie się podziewacie?
Aga jak tam Twój zwierzyniec?

Ostatnia edycja:
V_Jolka Ciekawe czy też Cię zaskoczą szkoleniem. Bo Asia jak się dopytywała o warunki przyznania to ani słowem o tym nie pisnęli. Mówili tylko o kosztorysie.

Liljanna moje firmy się wściekły i mają dochody. Do tego jeszcze 6 firm nie przyniosło mi dokumentów. W sobotę będę musiała iść do roboty. Jak nic. Już mi się wyć chce. A od poniedziałku chcę zacząć robić bilanse...

Dziewczyny, czy to normalne, że w 2 trymestrze ma się objawy z 1? Tzn wymioty, mdłości, zawroty głowy i wstręt do wszystkiego co jest jedzeniem? Zaczynam się o siebie martwić... Cokolwiek zjem staje mi to w gardle...

Ostatnia edycja:
To jak zrobimy kiedyś imprezkę forumową to wodzirej zapewniony -> v_jolka80. Pamiętam, że ktos dobry jest w gotowaniu...więc tylko znaleźć plener, zamówić pogodę u górali i można działać :-) :-) :-)

Fajnie że imprezka się udała.

Asiu Ty może lepiej zafunduj sobie to wolne. Należy Ci się!

To jak zrobimy kiedyś imprezkę forumową to wodzirej zapewniony -> v_jolka80. Pamiętam, że ktos dobry jest w gotowaniu...więc tylko znaleźć plener, zamówić pogodę u górali i można działać :-) :-) :-)

Fajnie że imprezka się udała.

Asiu Ty może lepiej zafunduj sobie to wolne. Należy Ci się!
Nie ma problemu!
Pisze się na to!!!!
A co do gotowania...
Każda z nas w czymś jest dobra, wiec żarełka raczej by nie zabrakło!

v_jolka80 oglądnęłam tą stronkę z ubrankami...śliczniutkie! Szczególnie dla dziewczynek. Koralowa sukieneczka jest cudna.

She do niedzieli jeszcze trochę! Asiu czy Ty wiesz już może czy będziesz mieć córę czy synka ?!?

reklama
Hejus obejus laseczki

A dziekuje za wszelkie gratulacje i całuje was wszystkie.

Ale wczoraj po tej wizycie u gina dowiedzialam sie ,ze prawdopodobnie bede rodzila naturalnie :szok::szok::szok:. Jak to sie odbywa wogole i czy bardzo boli,jesoo :zawstydzona/y::szok:

Do góry