reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

No witam, powiem wam ,ze cos ostatnio mało tu piszecie,z lenistwa pewnie :tak:

A poza tym, u mnie "niekończący sie remont" trwa :baffled:

reklama
a ja sie witam i leniu****e:) mialam nie zagladac do srody,a zagladam nawet wiecej niz zawsze:) ach ferie .do wtorku wolne calkowicie wiec jesteśmy u rodzicow M. a od srody i tak bardzo zapracowana nie bede ,bo szkola chociaz odpada.
niestety wciaz mysle o dzidzi,nawet zastanawiam sie czy moze juz cos tam dzieje sie w ta strone:)a tak sie zarzekalam,ze bede zyc normalnie i nawet plodnych nei liczyc.a tu prosze liczyc nie musze,bo doskonale przedzial w glowie siedzi. baba i tyle.testowac niby nie zamierzam wiec moze, az tak nie sfiksowalam jeszcze:)ale to wlasciwie pierwszy cykl boboseksików:) na pewno ostatni;)

Jesteśmy... usg już w środę... liczę, odliczam -już niedługo:tak:

Gosiu to straszne co piszesz biedna dziewczyna... niestety zdarzają się takie przypadki... tyle dobrze ze nie zaczęło jej nic gnić i nie miała wszystkiego usuniętego -bo o takich przypadkach też słyszałam... no po to się robi usg... choć nie wiem jak takie rzeczy wyklucza się np w Anglii gdzie pierwsze usg to to prenatalne:confused:

Missiiss choćby nie wiem co się działo nigdy nie usłyszysz "a nie mówiłam":wściekła/y: takie rzeczy to można mówić jak chodzi o pierdy jakieś... no nie rób ze swojej mamy potwora!! zresztą nie ma potrzeby rozważać takiej możliwości i Ola** ma rację należy Ci się opr

Ola** też właśnie pomyślałam że mi się marzy taki ludek... nawet mega obślizgły byleby zdrowy:-D zresztą gdyby nie ja i moje płyny byłby czyściutki:baffled: nie jego wina:-) dobrze powiedziane "testować nie zamierzam":-D żadna z nas nie zamierzała:-D :-D :-D

Motyl12 to nie są małe rzeczy!!! taki ząb to postęp wielki:-D już będzie mogła jabłuszko sobie skrobać takim kiełkiem:-)

Lilijanna no spa i do wyra... co wczoraj robiłaś?? zakupy sprzątanie schylanie??

Ewela28 i dobrze ze mało -mam czas na wszystko:-)

Daaa, Kasikz, Just witajcie

KTO MA KONTAKT Z SONITĄ:confused::confused::confused: pilnie potrzebuję wiedzieć co u niej:tak:

no wlasnie zamierzac a nie robic to dwie rozne rzeczy:) mój M teraz mówi,ze robimy chlopczyka o ile sie nie zrobil:) i jak mi ta krewka tak ciut ciut sie pojawiala to stwierdzil,ze test kupimy :) wiec kto wie moze M testowac bedzie;)a w poprzedniej ciazy to on mi oznajmil ,ze w niej jestem:)a ja sie zarzekalam ,ze to tylko cykle sie zrypaly:) no i test kupilismy i dwie krechy w 52dniu:) a ja bym tak czekala na ten okres:)
Agatko Twoje malenstwo to jeszcze troche i poprzytulasz:)
Motyl ząbek wazna sprawa:)a potem bedziesz chowac pod poduche mleczaki,a malenka czekac na wróżkę zębuszkę:)

Dzień dobry :-):-)

Agatko ja przeszukiwałam ostatnio "ciążę po..." i zauważyłam, ze Sonitka usunęła konto :-( Mam nadzieję, że nas podczytuje chociaż i da w jakiś sposób znać co u niej....

Ola trzymam kciuki, żeby fasola była już w tym miesiącu... :-):-)
Mam nadzieję, że lada moment będziemy mieć wysyp październikówek i listopadówek ;-);-) Musimy nadrobić, bo mamy straszne zaniedbanie na forum - żadnej wrzesniówki chyba nie ma!! :shocked2::shocked2::shocked2::shocked2:Tragedia!! I jak teraz będzie wyglądać nasza lista skarbów;-);-)

U mnie chyba nie ma szans w tym cyklu... Przytulanki tylko 3 razy były :dry: No i dużo stresów mam ostatnio :dry:Chociaż kto wie... Przy pierwszej ciąży wystarczyły jedne dziesięciominutowe przytulanki :-p:-p:-p:-p

Ostatnia edycja:
reklama
Witam dziewczynki..

Gosia - zapalam (*) dla Twojego Aniołka.
Karolcia - a co do mężów, powinien przy Tobie siedzieć a nie gonić gdzie mu sie podoba. On już jest ojcem więc powinien być odpowiedzialny.Każdy chciałby robić co mu się podoba ale niestety w związkach kompromisy muszą być !!! I nie ustepuj kochana !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ewela28,Anetha81,Karolcia81- no muszę przyznać że macie troszkę "czepialskie " mamy. Moja raczej namawiała mnie do tego żeby się starać o dzidziusia i do tej pory wspiera mnie na duchu. Za to tata .....................eh pominę ten temat.

Wczoraj byliśmy zamówić wózek, będzie na początku marca :)))

Dziewczynki czy u mnie to nadal 5 miesięcy czy już weszłam w 6 miesiąc ??????

Pzostałe dziewczynki serdecznie pozdrawiam

Ostatnia edycja:
Do góry