reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

witam :-) jak prosila 13x13 melduje sie ;-) milo sie czyta Agatko kiedy piszesz ze M ma taka "wiez" z Alicja :-D jaka czujna ta twoja kruszynka :tak:
karola wytrzymajcie jeszcze troszke... w sumie juz nie duzo ci zostalo do koncoweczki wiec dacie rade-silne dziewczynki jestescie :tak:
missiiss no widzisz problem myslenia czy to @ czy nie sam polazl dalekkkkoooo;-) teraz masz na glowie brata i cala ta sprawe z jego przyszla tesciowa:szok: swoja droga niezle bezczelna ta kobieta jest :szok:

kochane ja mam dzis wizyte u gina :baffled: niewiem czemu ale troszke sie stresuje(chyba ty ze znow bedzie mi ktos lukał do norki :-D)odbieram tez przed wizyta badanie na cukier...oby bylo ok po tych lekach...no i zobaczymy czy te hormony sie unormowaly...dzis go zapytam co z tymi polipami...o ile znow nioe zapomne :confused: bo jak chce za duzo wiedziec to zapominam o wszystkim :baffled: cos z moja glowa nie halo :dry:
no wiec ide pomedytowac przed wizyta :-D:-D:-D odezwe sie po....

reklama
tak myslalam,ale M padneity byl i nie chcial seksu:( wrr,ale dzien wczesniej sie kochalismy czyli w 12tym dniu. a i jeszcze mi wyglosil,ze w takim razie po owulce bedziemy sie kochac zeby chlopak byl:) no zabic go tylko!!! no ale dzis juz mu nie daruje:)

no z tesciowa mam przechlapane tzn on

lena ola witajcie ;-)
no z @ juz mi przeszlo swirowanie bo w ogole plamienie mi juz przeszlo :confused: nie wiem oc o chodzilo ale np zasczelam sie zastanawiac czy rto nie implantacyjne :confused: dzizas swiety ja juz glupieje bo w sumie tak 19 bylam na podgladzie i mowil tylko ze pecherzyk si enie robil a mogl sie zrobic po okresie wczesniej i peknac? nie no nie gto niemozliwe bo tempka przeciez niska... nie wiem co to bylo al ejak pojde 11 lutego do ginka to mu o tym powiem mam nadzieje ze wtedy bede po @ normalnym ...

kurcze glodna jestem, zrobilam buciki wioli i jeszcze opaska :-)

Czesc Missiiss .My wszystkie za duzo chyba rozmyslamy:( ja mialam plany zyc normalnie ,nie polowac na dni plodne itd. ale codziennie budzi mnie mysl-ja chce dzidziusia,i non stop mysle,za to rzadziej miewam smutki z powodu córeczek:(nie wiem czy to dobrze,mysle o nich i kocham bardzo bardzo,nie zapomnialam ,ale juz tak bardzo nei boli.i mysle o kolejnej dzidzi. dziwnei mi z tym

Ja np. swoaja @ zawsze mam 2-3dni ;-)

A u mnie remont trwa nadal juz 3 tydz i co najgorsze konca nie widac :/ a szlag by to trafil,ze mi sie zachcialo drzwi od lazienki przekladac...

A wogole to kolezanka mnie dzis wnerwila,bo ja mowie,ze konczy mi sie 19sty tydzien(bo ktoras mi tu tak dzis powiedziala z was),a ta na upartego,ze 19sty mi sie zaczyna:no:, jesuuuu czy te baby nie rozumieja,ze kobiet w ciazy nie mozna tak wnerwiac?!:wściekła/y:

Wogóle - zjadałm przed chwilą 3/4 czekolady białej i mam teraz wyrzuty sumienia normalnie :-(- jak można się tak bezkarnie obżerać ( no może nie tak bezkarnie - bo czuje jak mi tyłek rosnie od tych słodyczy:blink:) - mam nadzieje że nikt się nie zapyta czy bęęde maiła bliźniaki:-p:-D

Ble... zwymiotuję zaraz:baffled: a S mnie zabije ze jedyne co je jego córka to chleb ze śmietaną i z cukrem -zjadłam duży kubeł śmietany:szok::szok::szok::szok: ale nie mogłam się powstrzymać:-:)-:)-(

Anetha81
nie wiem dlaczego... myślę o Was codziennie... wczoraj S chrapał a ja myślałam o Agnieszce... nie wiem dlaczego tak to wszystko jest poukładane -czy też dlaczego jest taki bałagan... Nie przerasta Cie to... jesteś bardzo dzielna i silna... musicie dać sobie czas -ale nie zamykać się w swoich światach... ja sie zupełnie w swoim zgubiłam -i gdyby nie S zgniłabym w łóżku...

Karola322 to tak jak facetów z bólu zęba leczy zbliżająca się wizyta u dentysty -tak Ciebie leczy myśl o szpitalu:-p

Asiu kaman o ten Twój brak uśmiechu... ejże mamuniu:confused:

Missiiss a myślisz że brat posłucha???

O matko.. chciałam posiedzieć z Wami, popisać ale moje tornado się przebudziło:szok::szok::szok: ałaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

reklama
ble... Zwymiotuję zaraz:baffled: A s mnie zabije ze jedyne co je jego córka to chleb ze śmietaną i z cukrem -zjadłam duży kubeł śmietany:szok::szok::szok::szok: Ale nie mogłam się powstrzymać:-:)-:)-(

anetha81
nie wiem dlaczego... Myślę o was codziennie... Wczoraj s chrapał a ja myślałam o agnieszce... Nie wiem dlaczego tak to wszystko jest poukładane -czy też dlaczego jest taki bałagan... Nie przerasta cie to... Jesteś bardzo dzielna i silna... Musicie dać sobie czas -ale nie zamykać się w swoich światach... Ja sie zupełnie w swoim zgubiłam -i gdyby nie s zgniłabym w łóżku...

karola322 to tak jak facetów z bólu zęba leczy zbliżająca się wizyta u dentysty -tak ciebie leczy myśl o szpitalu:-p

asiu kaman o ten twój brak uśmiechu... Ejże mamuniu:confused:

missiiss a myślisz że brat posłucha???

O matko.. Chciałam posiedzieć z wami, popisać ale moje tornado się przebudziło:szok::szok::szok: Ałaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

agatko masz racje obiecałam jej ze jak będzie naprawdę bolało to pojadę a ona powiedziała że bym się tak nie męczyła. A jak usłyszałam o szpitalu to słabo mi się zrobiło i już jestem zdrowa:-):-) ale tak zauważyłam że chyba brzusio mi rośnie większy i chyba to tez taki powód może tego kłucia.

Do góry