reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Cześć dziewczyny mam pytanie. Robiłam sobie całą mase badań po 3 poronieniu, ale to juz pisałam wcześniej, dzisiaj odebrałam wyniki posiewu i wyszły ENTEROCOCCUS FAECALIS, STAPHYLOCOCCUS SPECIES, CANDIDA ALBICANS, sprawdziłam, że ta ostatnia te grzyby, czy któraś z Was wie może czy to mogła być przyczyna poronienia i jak to leczyć. Do gin dzwoniłam kazł mi przyjść w poniedziałek.Pozdrawiam

Moje aniołki:
Olek 11.11.2008
[*]

Mikołaj 23.03.2009
[*]

Michał 04.11.2009
[*]

reklama
Witam .

I od razu od...pal za zalowaniwe sobie jedzonka w ciazy:wściekła/y:.Ja bedac w ciazy przytylam prawie 20 kg:szok::-D a teraz prawie odzyskalam swoja wage wiec sie nie martwcie i jedzcia:tak:.
KAROLCIA jezeli bedziesz musiala isc do szpitala to trdno,nikt szpitali nie lubi.Wiem co czujesz bo moja ciaza do latwych nie nalezala i w szpitalu tez polezala.Czlowiek ma dosyc:no:.Pamietaj ze to robisz dla malenistwa o dziecko nie jest gotowe jeszcze sie urodzic.
BUZIOLE

Karola i co odezwała się lekarka?? Mam nadzieje słoneczko, ze mimo wszystko ten ból ci szybko przejdzie, ale nie dziwię się że masz dosyć, bo tyle co już przeszłaś to tylko ty sama wiesz. Mam mimo wszystko nadzieję, ze twój bobas pozwoli ci dotrwać przynajmniej do 37tc
i objawy w końcu ustąpią, wierze w to

Ja dziewczyny uciekam do pracy
Nie chce mi się brodzić przez te śniegi, to jest najgorsze.

Karola mam nadzieję, że przestanie cię boleć i ze lekarka się odezwie

Zajrzę jeszcze dziś wieczorem jak wrócę z pracy.

Kochane dziewczynki dzwoniła ginka i powiedziała ze na tą nerkę nie może mi dać silniejszego leku co jedynie powiedziała że jak będzie mnie tak bolało to mam pojechać do szpitala i mnie położną na oddział wiec jak usłyszałam o szpitalu to od razu mi przeszło:-):-). A co do ciągnięcia brzuszka to mówiła ze mam mały a zuzia jest duża jak na ten tydzień nie ma gdzie się podziać i dlatego tak mnie ciągnie wszystko.
Więc jeśli mnie będzie tak bolało jak dzisiaj w nocy to od razu pojadę do szpitala.

Cześć piątkowo!

Karola
to dobrze że już wiesz co masz robić i jak tylko coś się zacznie dziać to do szpitala bez marudzenia !

She, główka do góry! Przecież jest dobrze!

Agata - kaczuchy nakarmione??

Julitka a Ty dalej milczysz ?

A ja dzisiaj dalej ZALEWAJKA, nie poszłam do pracy bo ledwo łaże, dosłownie słaniam się, takiego naturalnego odpływu nie pamiętam w swojej "kobiecej" karierze... blada jestem jak ściana... mogę troche postraszyć w sumie...
...i tak se dzisiaj zbijam bąki... :baffled:

buziaki

Czesc dziewczynki:)doczytalam. Missiiss widze,ze juz dzis nie smecisz o tej Twojej @. Przestan myslec to przyjdzie. a ten Twoj brat to ma przerabane:(
Karola dobrze, ze gin odezwala sie.
Agatko milych weekendowych kompieli:)
wiecie co wczoraj mialam doslownie plame krwi w 13dniu cyklu? juz myslalam,ze to moze owulka?! bo to ze śluzem. ale dzis juz suchotko. jak sadzicie co to bylo? bo ja zielona troche jestem

reklama
Do góry