reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

haha noo daj spokój Oni są wogóle rąbnięci wszyscy..więc póki co i tak jeszcze luty jakoś na l4 muszę przetrwać między czasie szukam nowej pracy, ale teraz to okres nie bardzo sprzyjający..i też wogóle ile dostanę na umowie mam 1400zł a Oni założe się, że tyle nie dadzą hah bo dla nich to jest nierealne tyle dać..jak leżałam w szpitalu w grudniu dostałam 900zł pracowałam 24h w warunkach masakrycznych ohhh;/
i potrącili mi tak jakbym nie wiadomo ile nie była w pracy,a le cóż zobaczymy ile dadzą hah

reklama
Witam dziewczynki.

Ja dopiero teraz jestem bo pracy dużo od samego rana miałam. Ale jutro już lenię się w domu.

Kasiu - dobrze że się dzidzi nie pogarsza. A na poprawe może jeszcze trzeba dłużej poczekać i będzie wszystko ok.

Lilijanna - mieszkanko udało mi się wynająć małżeństwu z dzieckiem w drodze i z kotem :)). Od marca bo lyty przeznaczyłam na remont pokoi w domu do którego się wprowadzimy.

Missiiss - ja poproszę o 2 komplety ( czapeczka + buciki) w kolorze biało - różowym i biało - pistacjowym ... hihi ale mam wymagania :))

Asiu - mnie nie było do śmiechu , jestem dumna z mojego brzusia ale jak babcie kocham jak któraś baba jeszcze się do mnie doczepi to uduszę...

Dziewczynki moje dziecię budzi się zawsze gdy dzwoni budzik w telefonie. Czy to zbieg okoliczności czy może dziecko już tak dobrze słyszeć ??

hihhi oooo, a ja zajadam się czekoladą :) chociaż w ciąży za nią nie przepadałam:baffled:
widocznie mój organizm tego właśnie potrzebuje hihih:):tak:

reklama
kurcze nic sie nie rozkreca ta @ u mnie... :-( moze zrobie test ale kurcze przeciez jakby to ciaza byla to bym musiala miec owu po okresie wywolanym bo tak mowia ze pecherzyk sie nie robil a parzed okresem wywolanym pecherzyka tez nie bylo. ale jakby to byla ciaza i dzisiaj jest 26 dc to czy nie bolalby mnie brzuch ?? czy na usg nie byloby widac chociaz troche powiekszonych jajnikow moze na pecherzyk w macicy za wczesnei by bylo ale no jakies objawy by byly a ja nie mma zadnych :no:

jutro zmierze sobie temperature, a no nie no nie mozliwe bo w sumie mierzylam tempke przeciez niska byla wiec ciaza tez odpada... cholera wie juz co to jest :-(

Do góry