reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dostałam odpowiedź ze szkoły rodzenia. Kurs, na który ja bym się mogła zapisać zaczyna się 18/04. Będzie to kurs niedzielny. Zajęcia o 14. 400zł za ciężarną. 500zł za parę.

reklama
dzieki dziewuchy moje kochane
my juz z m podjelismy decyzje zaczynamy od lutego wywolaniem okresu i bedzie taki sam poczatek jak z antosiem ale mam nadzieje ze koniec bedzie o wiele wiele radosniejszy. na histeroskopie nie pojde napewno pierwsze mam juz dosc badan drugie moze to glupie ale sie boje ( lekarz mowi ze widzi na usg ze jest wszystko ok ale dla pewnosci chcial histero-wiec mysle ze jakos super ekstra konieczna nie jest) i po trzecie musialabym poczekac ze staraniami dlugo bo po tym szybko nie wolno zachodzic.... jakbym miala czekac na swoja naturalna @ to bym chyba doczekala sie jej do maja jak nie dalej... wiem to z autopsji wiec nie bede czkeac w nieskonczonosc skoro pozniej owu znow pewnie za pol roku by byla ... i i tak by nie wyszlo na maj i tak tylko na grudzien !!
z mezem chcemy teraz i postanowione... jak cos sie stanie bedziemy mieli do siebie prestensje ale co ja gadam wszystko bedzie dobrze!!!!

no i juz o tym nie mysle teraz zeby tylko posiew z szyjki dobrze wyszedl i gitara :-)

zrobilam buziki szaliczek i zabieram sie za czapeczke do kompletu tylko nie wiem czy mi welny nie zabraknie , jak bede miala full komplet to wam fotke wstawie... ide robic :-)

pati skarbie a moze to z przemeczenia?? taks iedzisz i gonisz z ta nauka moze musisz odpoczac troszke??

Kurcze , troche dużo - ja chodziłam za darmo . Ale to stare dzieje , teraz pewnie jest inaczej.

Szukałam tak jak Just i Kasikz szkoły z dofinansowaniem, ale niestety tutaj nie znalazłam :-(

Jest jeszcze szkoła przy szpitalu. Za 360zł, ale kurcze zajęcia 4x w tygodniu, a to przyznam, że trochę dla mnie za dużo. Bo gdzie miejsce na normalne życie i wynikające z niego obowiązki?

Jak Wam się podoba?
http://www.allegro.pl/item892099664_romantyczny_dla_pieknej_przyszlej_mamy_orginal.html

Ostatnia edycja:
Asiu, sweterek bardzo fajny, mi zwłaszcza ten szary i biały się podoba.

Pati, uważaj na siebie!

Missiiss, trzymam kciuki za dobre efekty Waszej decyzji!

Kasiu, trzymaj się Kochana, chociaż na pewno strasznie Ci ciężko i sił brak. Eh, jak bardzo bym chciała, żebyś jutro się zameldowała tu u nas z pomyślnymi wieściami

Wolałabym tylko, by podali wymiary tej tuniki. Muszę sobie kilka na zmianę kupić, bo po zakupie jeansów ciążowych okazało się, że wszystkie sweterki mam za krótkie i nie zakrywają pasa ciążowego, a nie wszyscy jeszcze wiedzą o ciąży i tak ma zostać, więc muszę poszerzyć garderobę :-)

Asiu, jakieś wymiary podali :-) po lewej na wysokości szarego sweterka :-)

a mój brzuch coś się chyba powiększył od wczoraj, bo jakiś taki inny. mogłabym go w końcu zmierzyć, to bym konkretniej wiedziała ile w obowodzie mam - choć może lepiej nie wiedzieć ;-)

Jeny Just dzięki! Na oczy mi się już rzuciło :-) Kompletnie tego nie zauważyłam...

Alien mi wysysa już inteligencję (bo ostatnio często zadaję głupie pytania, na które odpowiedzi są oczywiste), teraz wzrok... Strach myśleć co będzie dalej ;-)

Ostatnia edycja:
Wiecie co? Najbardziej mnie rozbraja jak oglądam np. sweterki ciążowe na Allegro, które na zdjęciach prezentują płaskie jak deski laski. Jakby nie można umieścić zdjęć z lekkim choć brzuszkiem, by klient mógł ocenić jak się ciuszek układa na piłeczce ;-)

reklama
Wiecie co? Najbardziej mnie rozbraja jak oglądam np. sweterki ciążowe na Allegro, które na zdjęciach prezentują płaskie jak deski laski. Jakby nie można umieścić zdjęć z lekkim choć brzuszkiem, by klient mógł ocenić jak się ciuszek układa na piłeczce ;-)
Ten sam problem jest jak na przykład ten Twój sweterek niby jest uniwersalny i pasuje na rozmiar 36-44, a wszystkie fotki są na szczuplutkiej dziewczynie o rozmiarze max 36. Podejżewam, że na mnie już by tak "uroczo" nie wyglądał, jak potrzebuję raczej 42

Tak samo jak kupiłam na allegro spodnie dresowe. miały wystarczać do 130 cm, a tymczasem lewdo się w nie wbiłam, bo jakiś "mądry" zrobił tunel na sznurek przeszyty na sztywno, i o ile bawełniane spodnie to rozciągliwe są, to taki sztywny szew to nie za bardzo

Do góry